Κακες παρέες φίλε νικοληΜπράβο παίχτη! Δεν πιστεύω να βγάζεις σελφι και να περνάνε τα πουλιά ;
![]()

Κακες παρέες φίλε νικοληΜπράβο παίχτη! Δεν πιστεύω να βγάζεις σελφι και να περνάνε τα πουλιά ;
![]()
Παιδια σορρυ αλλα τωρα μπηκα.....Φασοπεριστερο?
(Ειλικρινής ερώτηση)
Μπραβω ρε Ηλια . . . αντε και στα ταιρια τους.Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Και εγώ πιστεύω πως δεν ειναι ντοπιαρικο δεν κρατάει η περιοχή ντοπιαρες!Άμα δεις το βάρος..και ότι είδα και χθες αυτό ζευγάρι...εγώ θεωρώ πως είναι ντοπιαρικο!
Μπράβο βρε Λιάκο με το.......κοτοπουλάκι σου....Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Ειναι πολύ χειρότερες από τις γκόμενες...σου πινουν το αίμα οι καρ****ς!Ρε παιδιά.. γιατί τις λέτε καριόλες τις φάσσες; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι δηλαδή..
Αμα τις κυνηγησεις συστηματικα θα καταλαβειςΡε παιδιά.. γιατί τις λέτε καριόλες τις φάσσες; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι δηλαδή..
Ειναι πολύ χειρότερες από τις γκόμενες...σου πινουν το αίμα οι καρ****ς!
Είδες,που να τις κυνηγήσεις κιόλας,θα γίνεις χειρότερος από τον θείο ζολω!Α τις καριόλες...![]()
Ρε παιδιά.. γιατί τις λέτε καριόλες τις φάσσες; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι δηλαδή..
Το ...i κάνει την διαφορά.....έπαθε ηλεκτροσόκ από την ντουφέκια της 930i![]()
Ήρθαν οι καριολες!Την πρωτη φασσα μου την εκανα δωρο στην αλεπουεπιασε και βροχη κι εγινα λιγο μουσκεμα να την ψαχνω μεσα στους δεντριαδες και στα πουρναρακια. Εριξα τα βρισιδια μου και εφυγα κυριος, βρεγμενος κυριος...
![]()
και πεθαμένες μπορεί να σε τρελάνουν τελικά οι καριόλεςΤην πρωτη φασσα μου την εκανα δωρο στην αλεπουεπιασε και βροχη κι εγινα λιγο μουσκεμα να την ψαχνω μεσα στους δεντριαδες και στα πουρναρακια. Εριξα τα βρισιδια μου και εφυγα κυριος, βρεγμενος κυριος...
![]()