Δεν πειράζει.Δωστη του απόψε να κοιμηθεί μαζί της ....Εγώ την πρώτη μέρα τις άφησα για τον Μάνο αλλά....τον πάτησαν στο συναίσθημα!Δεν έχω δει μπασιματιαρα Φάσσα ακόμα!

Δεν πειράζει.Δωστη του απόψε να κοιμηθεί μαζί της ....Εγώ την πρώτη μέρα τις άφησα για τον Μάνο αλλά....τον πάτησαν στο συναίσθημα!Δεν έχω δει μπασιματιαρα Φάσσα ακόμα!
Άσε ρε με τα κοτόπουλα.σε κάνα κλαδί θα χτύπησε όπως σηκώθηκεΓια τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Μπράβο Λιάκο, καλή αρχή και καλή συνέχεια!Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Αμα την δεις όντως,δεν έχει το παραμικρό σημάδι,έπαθε ηλεκτροσόκ από την ντουφέκια της 930iΆσε ρε με τα κοτόπουλα.σε κάνα κλαδί θα χτύπησε όπως σηκώθηκε
![]()
Να σαι καλά ρε λεβεντοπαιδο,αριστο!Μπράβο Λιάκο, καλή αρχή και καλή συνέχεια!
Πολύ σκλερός ναούμ!!!Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Μπράβο ρε Ηλία καλά τις έκανες τις ξεκολιαρας είναι και ωραιο πουλι.....Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Ω ρε φίλε μια τρύπα που εχει ........Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Και στα ταιρια της Ηλία, φαίνεται από το στηθουρι της έγκαυμα πρώτου βαθμού.Αμα την δεις όντως,δεν έχει το παραμικρό σημάδι,έπαθε ηλεκτροσόκ από την ντουφέκια της 930i![]()
Και στα ταιρια της Ηλία, φαίνεται από το στηθουρι της έγκαυμα πρώτου βαθμού.
Πολύ σκλερός ναούμ!!!
Μπράβο ρε Ηλία καλά τις έκανες τις ξεκολιαρας είναι και ωραιο πουλι.....
6-7 σκάγια την ξετρυπησαν,ένα της έσκασε τις σιλικόνες στα β***α της εγχώριας!Ω ρε φίλε μια τρύπα που εχει ........
Αμα την δεις όντως,δεν έχει το παραμικρό σημάδι,έπαθε ηλεκτροσόκ από την ντουφέκια της 930i![]()
Θα σου στείλω φωτογραφία μαδημενη να δεις τι κακός μπελάς την βρήκε!άλλαξε τουφέκι ρε Ηλία ,,,δεν βάζει σκάγια![]()
Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Απλα ηθελα δω τη μουτσουνα σου, δεν ειμαι απιστος.Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Εκει που εισαι δεν εχεις ντοπια πουλιαΟι χθεσινές ήταν λογικά Δημήτρη,αν κρίνω από το βάρος,ντόπια πουλιά!Αφού είπα χθες πως εγώ δεν θα τους φερθώ με στοργή!![]()
Για τον απιστο Θωμά(alex)![]()
![]()
Άμα δεις το βάρος..και ότι είδα και χθες αυτό ζευγάρι...εγώ θεωρώ πως είναι ντοπιαρικο!Εκει που εισαι δεν εχεις ντοπια πουλια![]()
Απλα ηθελα δω τη μουτσουνα σου, δεν ειμαι απιστος.βαρα αλυπητα τις καριολιτσες
Να σαι καλά φίλε Κώστα!Μια χαρά! Μπράβο Ηλία καλή αρχή!