Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίος!!!
Λίγο νωρίς δεν είναι για απογευματινό;

Σπύρο, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, κάθε χρόνο ξεκινάω δειλά - δειλά τις καρπώσεις μου στο απογεματινό από 10 Οκτωβρίου, συν - πλην, ανάλογα με τη χρονιά...! Μια χρονιά πριν μερικές σεζόν θυμάμαι... είχα ξεμείνει από φυσίγγια μία ημέρα στο απογεματινό μου καρτεράκι, πριν τις 20 Οκτώβρη...! Και επίσης, σχεδόν κάθε χρόνο, κατά το 3ο 10ήμερο του Οκτώβρη, οι καρπώσεις στα απογεματινά μου είναι αρκετά ικανοποιητικές...!

Last edited:
14 Οκτωβρίου, ένα πρώιμο καλό μπασιματακι Αττικοβοιωτια έπρεπε να το είχε κάνει. Τώρα θα έπρεπε να κάνει κοιλιά και από την άλλη εβδομάδα να ξανά ξεκίναγε δυνατά.
Μάπα μου μυρίζει και φέτος ...:)

Πρώτη χρονια που δεν έχω κάνει τσίχλα μέχρι αυτην την ημερομηνία......Καφεδάκι σε καφενείο τώρα κουβέντα με κυνηγούς και 2 παιδιά της πυροσβεστικής απο το πυροφυλάκιο στο βουνό ..Ακούς τον πυροσβέστη να λέει δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να μην έχουν φανεί τσίχλες από αρχές του μηνα εδώ πάνω ,τον βλέπεις και 50+ χρόνων και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος ...........αυτά

Σημερα ο πατερας ηθελε καρτερακι μηπως μπει καμια τσιχλα κ ετσι εγινε!μονο 2 μπηκανε αλλα οχι σε αποσταση βολης...υπηρχαν κ καποιες ελαχιστες πιασμενες απο το βραδυ αλλα τελικα τσιχλα δεν τουφεκισα...την πληρωσε μια καρακαξα που ηταν λιγο απροσεχτη ή περιεργη που ενω με ειχε δει εστριψε πολυ νωχελικα!πιστευω οταν πεσει λιγο ο αερας θα γινουν μπασιματακια,υπομονη...

Καλημερα απο Β.Ελλαδα,και σημερα συνεχιζεται το μπασιμο,οπου και να κοιταξεις στον οριζοντα βλεπεις και ακους τσιχλες!!!
Απο παντου ακουγοταν τουφεκιες,παρα πολλα τα πουλια,ακομα περισσοτερος ο κοσμος!
Δυο ατομα καναμε 27 στο χερι,και γυρω στα 10 χαμενα + τραυματισμενα που φευγανε στα βατα!
Ας ελπισουμε να συνεχιστει και τις επομενες μερες το μπασιμο!
Οσο για το 692,απλα κενταει με μανισιο βελτιωμενο κυλινδρο,σε οποια αποσταση και να τουφεκουσα!

https://postimg.cc/QFHhym2q

Βοιωτία 3 πέρασαν σε απόσταση βολής 3 βάλαμε στη τσάντα,,,είδαμε καμία 15 πουλιά χαμένα στη κυριολεξία να μη ξέρουν που να πάνε και τί να κάνουν από διάφορες κατευθύνσεις ,,,αύριο θα είναι μια πολύ καλή μέρα πιστεύω αν συνεχίσει το βορειαδάκι

Γιώργο αν καταλαβαίνω καλά την αναφορά που κάνεις, δεν βοηθούν τέτοια σχόλια κανένα. Συνεχίζουμε με τσίχλα.
Έλα βρε Μάνο....να γελάσουμε και λίγο, μέχρι να κατέβουν τα τσιχλάκια :).
Το πήρες μαζί το δίκαννο; Για πες μας τίποτα στο ανάλογο :cool:.
Ωραία νέα από βόρεια.....love1.

Status
Not open for further replies.
Back