Πέρα απο την πλάκα δίνω απόλυτο δίκιο σε όσους κοροϊδεύουν πρακτικές τύπου , Μερικά χιλιόμετρα κεντροαριστερά του Αχελλωου. Δηλαδή πιστεύει κάποιος οτι αν πει κυνηγάω στην Ιτέα στους δελφούς ή την αραχωβα αυριο θα εχει 200 πρωτευουσιανους να ψάχνουν για το λιοστάσια που καρτερευει;
Προσωπικά κυνηγάω 3-4 χρόνια και έχω καλύψει άπειρα χιλιόμετρα για να βρω που θα κυνηγήσω και μπορώ να εξαιρέσω μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού συναδέλφους που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και να μου πουν κάποια περιοχή για να περπατήσω ,καρτερία δεν έχω βρει ούτε για πρωί ούτε απόγευμα πλην των καθενων στην Εύβοια , και αυτά μόνος μου.
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο ποια ικανοποίηση αντλούν κάποιοι με το να προσπαθούν να πακετάρουν ή να παραπλανήσουν τους υπόλοιπους , τι το τρομερό εχει να καταφέρεις να απαριθμήσεις με συγκλονιστική ακρίβεια τον καθημερινό αριθμό θηραμάτων οπως και τον ετήσιο με ακρίβεια δεκαδικού , οταν δεν μπορείς να μοιραστείς πληροφορίες που θα βοηθήσουν "συναδέλφους" σου.
Ηλικρινα πιστεύει κάποιος οτι πρακτικές περασμένης τριακονταετίας θα βοηθήσουν νέους κυνηγούς να βγουν στο βουνό και να αγαπήσουν την φύση ; Εκτός αν όλη η συζήτηση τελικά περιστρέφεται και περιορίζεται αποκλειστικά στους πόσους πόντους την εχει ο καθένας , και τον αντίστοιχο αριθμό θηραμάτων στον καταψύκτη του. Άλλωστε όλα πουλιά ειναι.....