like!!!!Επειδη ειχε λαγαδες με ντορο δεν ηθελα να χαλασω το κυνηγι τους.

like!!!!Επειδη ειχε λαγαδες με ντορο δεν ηθελα να χαλασω το κυνηγι τους.
Κι ετσι φαουλ θα ηταν,οχι για καρτα ομως!Περικλή για Θεσσαλονίκη αναφερομαι εγω.
Γιαννη ηταν τυχεροι που δεν ειχε μπλε αλλιως...![]()
Ψαρονια ειδα κι εγω χθες και σημερα τρεις μελισουργους σε αλλο μερος ομως που πηγαινα για τρυγονια, περιεργα πραγματα...Σήμερα είδα το πρώτο κοπαδακι ψαρονια,νωρίς φάνηκαν..
Καλό σημάδι..σε καμία δεκαριά μέρες(για τα εδώ δεδομένα)υπολογίζω να ακουστούν κ οι γνώριμοι ήχοι..
Δεν θα διαφωνησω στεφ μαζί σου...μεγάλη μάστιγα του φβ στο κυνήγι!Ναι ναι ...γερακοτσιχλες και champion ρουκέτες!(για όποιον παρακολουθεί το fb) Τα ίδια κάθε χρόνο! Τέτοια εποχή μάλλον κάνουν defrost στους καταψύκτες και εμφανίζονται μέχρι και γερακότσιχλες!
Κι ετσι φαουλ θα ηταν,οχι για καρτα ομως!
Ειναι αντισυναδελφικο να τουφεκισουμε μια τσιχλα,οταν τα σκυλια καποιου "κόβονται" σε ντορο,πολυ περισσοτερο οταν φυγαρωνουν.
Δεν το λεω απαξιωτικα προς την τσιχλα!
Ειναι ομως ενα θηραμα που,κατα κανονα, θα το συναντησουμε πολλες φορες σε μια εξοδο.
Ο λαγος ειναι ασυγκριτα πιο σπανιος και επιτρεπεται λιγοτερες μερες.
Δεν χαθηκε δα κι ο κοσμος!
Μια συμπεριφορα σεβασμου προς τον συναδελφο και ακομη περισσοτερο προς τα σκυλια που κοπιαζουν!!
Και οποιος τόλμησε να πει καλή κουβέντα για άλλο φυσιγγι, ο καπτενΝαι ναι ...γερακοτσιχλες και champion ρουκέτες!(για όποιον παρακολουθεί το fb) Τα ίδια κάθε χρόνο! Τέτοια εποχή μάλλον κάνουν defrost στους καταψύκτες και εμφανίζονται μέχρι και γερακότσιχλες!
Φίλε γελάει ο κόσμος μαζί τους,τι να ασχοληθείς....εξαιτίας αυτών βρίσκουν πάτημα οι απέναντι!Και οποιος τόλμησε να πει καλή κουβέντα για άλλο φυσιγγι, ο καπτενδιέταξε να λύσει τον ζυγό και τον διεγραψε. Όταν του ζήτησα τον λόγο άρχισε τις ασυναρτησίες ότι προμοταρα φυσιγγια και του παραπονέθηκε ο κόσμος... Επιθετικό μάρκετινγκ λέγεται νομίζω...
Το να πεις;