Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα βγω για μια στιγμή offtopic για να σου πω το εξής, σκοπευτικό φυσίγγι που να μην σπάει πιάτα δεν έχω βρει στα τόσα χρόνια, όπως δεν έχω βρει και σκοπευτικό που να σκοτώνει όπως το Κένταυρος.
Αν και δεν έχω την εμπειρία σου στα σκοπευτικα φυσίγγια τείνω να ταυτιστώ απόλυτα με την άποψη σου!
Παπαλα για μενα τα περασματα φετος, δεν θα ξοδεψω ουτε μια μερα μοναχα ενα σκ... Πριν τις 22... Το καρτερι ξηλωθηκε για κοκκινοχωμα... Η ελπιδα παει για Νοεμβρη
Μάριε σε άλλο μέρος δεν μπορείς να πας;

Αν και δεν έχω την εμπειρία σου στα σκοπευτικα φυσίγγια τείνω να ταυτιστώ απόλυτα με την άποψη σου!

Μάριε σε άλλο μέρος δεν μπορείς να πας;
Οχι διοτι δυστυχως λογο δουλειας δεν εχω χρονο για ψαξιμο... Ε... Κατι θα γινει στο περιπου 2 μερες θα τις εντοπισω τις π....ς! Η παρεα θα παει με τις 22 που δεν βολευει:)

Τις θυμάμαι τις φασσες σου πέρυσι με τον Κένταυρο γιατί μου είχε κάνει εντύπωση. Να το βγάλω από το μυαλό μου δεν ξέρω αν μπορώ γιατί το έχω μεγάλο όνειρο. Έτσι νιώθω και να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να το κάνω κιολας γιατί τότε δεν θα χαρώ τόσο πολύ! Όταν και όπως έρθει!!
Θα ερθει και μετα ποιος σε πιανει!!!!.hunter.1εμενα παντως με επιασε λαστιχο μολις σχολασα... τη γκαντεμια μου μεσα! Φετος θα τις τσουρουφλισεις τις φασσες Βασιλη ειμαι σιγουρος

Αυτά γέμισα πέρυσι Γιάννη αλλά εκείνη την ώρα είχα μέσα 8αρι S4...
Για να πω την αληθεια,ενω παντα παιρνω ενα κουτακι #7.5 μαζι μου,........το παω και το φερνω!:)
Μου κακοφαίνεται να ριχνω στα τσιχλοκοτσυφα με κατι πιο χοντρο απο #8 κι αυτο μονο στα μπασιματα.
2-3 φορες το εχω καταναλώσει,επειδη ξέμεινα....
Συνηθως,οσες σβερκωνω ειναι με τιποτα ....παλιο9ρια!:D
where can i upload photos

Εκείνη η στιγμή μοιάζει με εκείνη που ξαφνικά σε φλερτάρει μια πολύ όμορφη γυναίκα και σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, κάνοντας τον εαυτό σου να ακροβατεί στα όρια της ..."αδιαφορίας", βγάζοντας έτσι υποσυνείδητα ότι πιο αυθεντικό υπάρχει και δίνοντάς σου το μεγαλύτερο αβαντάζ...!
Αν νοιώσεις έτσι...η σκόπευση γίνεται θανατηφόρα.
Πεθαίνω για τις περιγραφές σου...

Για να πω την αληθεια,ενω παντα παιρνω ενα κουτακι #7.5 μαζι μου,........το παω και το φερνω!:)
Μου κακοφαίνεται να ριχνω στα τσιχλοκοτσυφα με κατι πιο χοντρο απο #8 κι αυτο μονο στα μπασιματα.
Με Beretta Γιάννο;; Η χαρά του Ευριπίδη..yel.

Με Beretta Γιάννο;; Η χαρά του Ευριπίδη..yel.

Εμένα πάντως το μάτι έπεσε στο σκύλαρο και ας μην φαίνεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια... Με ό,τι έχει κόλλημα ο καθένας....sarcastic.

Εκείνη η στιγμή μοιάζει με εκείνη που ξαφνικά σε φλερτάρει μια πολύ όμορφη γυναίκα και σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, κάνοντας τον εαυτό σου να ακροβατεί στα όρια της ..."αδιαφορίας", βγάζοντας έτσι υποσυνείδητα ότι πιο αυθεντικό υπάρχει και δίνοντάς σου το μεγαλύτερο αβαντάζ...!
Αν νοιώσεις έτσι...η σκόπευση γίνεται θανατηφόρα.
o_O:eek:
Τι'πες τωρα???

Μην προσπαθείς, αυτό πιστεύω είναι το μυστικό. Έτσι ένοιωθα και γω όταν πήγαινα στα μπασίματα της τσίχλας, σκεφτόμουν πάντα αν θα μου περάσει η φασα, μέχρι που το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου και έγινε πέρσι. Ούτε σχέδια για φυσίγγια θέλει, ούτε τίποτα. Με ότι έχεις μέσα θα την πάρεις, όπως έγινε με εμένα πέρσι.
Την πρώτη την πήρα με lambro tordo 30γρ νούμερο 7 και τις άλλες δύο ντουμπλεδακι με Κένταυρος 28γρ νούμερο 9 και οι τρεις έσκασαν στον αέρα σαν μαξιλάρια.
Ψυχρό αίμα θέλει ή αλλιώς ψυχραιμία. Τι είχαμε, τι χάσαμε, για τσίχλες είμαστε....:)
Αν νοιώσεις έτσι.....θα πέσει εύκολα :cool:
"Ψυχραιμια" είναι η λέξη κλειδί όπως είπες Γιωργο και η έλλειψη της είναι η αιτία για τις αποτυχημένες ντουφεκιες μου, π.χ σε 4 τρυγονακια που θα έπρεπε να είχα πάρει φετος!

Έρχονται νωρίτερα τα κορίτσα!

2h6hab8.jpg

Status
Not open for further replies.
Back