Αυτά γέμισα πέρυσι Γιάννη αλλά εκείνη την ώρα είχα μέσα 8αρι S4...Αν μπαινουν και φασσουλες,ενα 7.5ρι στα 32-33 γραμμαρια.
Τα κανει ολα και συμφερει!
Λιιιγο μικροτερες προσκοπευσεις στα τσιχλοειδη.![]()
Αυτά γέμισα πέρυσι Γιάννη αλλά εκείνη την ώρα είχα μέσα 8αρι S4...Αν μπαινουν και φασσουλες,ενα 7.5ρι στα 32-33 γραμμαρια.
Τα κανει ολα και συμφερει!
Λιιιγο μικροτερες προσκοπευσεις στα τσιχλοειδη.![]()
και σε εμας φανηκανε δηλα δηλα φιλεμου αρηηηηηη
Εκπληκτικές φωτογραφίες,μπραβο Άρη !
Προσωπικα στα μπασιματα εχω δευτερο οπλο στο καρτερι με χοντρα σκαγια στην αναμονη για τις μπλε κυριες.....
Αυτο με το τριτο φυσιγγι χοντρο δεν με βολευει καθολου,γιατι καθε φορα πρεπει να το βγαζεις και να το βαζεις παλι τριτο...
Πρεπει να με δειτε σε ποσο χρονο αλλαζω οπλο οταν δω φασσα...![]()
Πριν δεν θα ζούσαν για να δουν τόσο κοντά τον φακό μουΑρι να υποθέσω πως οι φωτογραφίες είναι μετά τις 20 φεβρουαρίου ;
Γι αυτό αναρωτιέμαι ρε φίλε.Πριν δεν θα ζούσαν για να δουν τόσο κοντά τον φακό μου![]()
Μην προσπαθείς, αυτό πιστεύω είναι το μυστικό. Έτσι ένοιωθα και γω όταν πήγαινα στα μπασίματα της τσίχλας, σκεφτόμουν πάντα αν θα μου περάσει η φασα, μέχρι που το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου και έγινε πέρσι. Ούτε σχέδια για φυσίγγια θέλει, ούτε τίποτα. Με ότι έχεις μέσα θα την πάρεις, όπως έγινε με εμένα πέρσι.Από πρόπερσι προσπαθώ να καρπωθώ την πρώτη φάσσα της ζωής μου. Δεν την κυνηγάω γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν ξέρω μέρη. Αλλά την ψάχνω στα τσιχλοκυνήγια μου. Πρόπερσι είδα αρκετά πουλιά αλλά δεν κατάφερα να τουφεκίσω. Πέρυσι τουφέκισα σε πολύ κοντινή απόσταση και μάδησε το πουλί χωρίς να πέσει. Φέτος ελπίζω να νιώσω τα πούπουλα της στο χέρι μου! Για να δούμε...
Τις θυμάμαι τις φασσες σου πέρυσι με τον Κένταυρο γιατί μου είχε κάνει εντύπωση. Να το βγάλω από το μυαλό μου δεν ξέρω αν μπορώ γιατί το έχω μεγάλο όνειρο. Έτσι νιώθω και να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να το κάνω κιολας γιατί τότε δεν θα χαρώ τόσο πολύ! Όταν και όπως έρθει!!Μην προσπαθείς, αυτό πιστεύω είναι το μυστικό. Έτσι ένοιωθα και γω όταν πήγαινα στα μπασίματα της τσίχλας, σκεφτόμουν πάντα αν θα μου περάσει η φασα, μέχρι που το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου και έγινε πέρσι. Ούτε σχέδια για φυσίγγια θέλει, ούτε τίποτα. Με ότι έχεις μέσα θα την πάρεις, όπως έγινε με εμένα πέρσι.
Την πρώτη την πήρα με lambro tordo 30γρ νούμερο 7 και τις άλλες δύο ντουμπλεδακι με Κένταυρος 28γρ νούμερο 9 και οι τρεις έσκασαν στον αέρα σαν μαξιλάρια.
Ψυχρό αίμα θέλει ή αλλιώς ψυχραιμία. Τι είχαμε, τι χάσαμε, για τσίχλες είμαστε....
Αν νοιώσεις έτσι.....θα πέσει εύκολα![]()
@aris_kalamata αρχισαμεεεεεΕκείνη η στιγμή μοιάζει με εκείνη που ξαφνικά σε φλερτάρει μια πολύ όμορφη γυναίκα και σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, κάνοντας τον εαυτό σου να ακροβατεί στα όρια της ..."αδιαφορίας", βγάζοντας έτσι υποσυνείδητα ότι πιο αυθεντικό υπάρχει και δίνοντάς σου το μεγαλύτερο αβαντάζ...!
Αν νοιώσεις έτσι...η σκόπευση γίνεται θανατηφόρα.
Θα βγω για μια στιγμή offtopic για να σου πω το εξής, σκοπευτικό φυσίγγι που να μην σπάει πιάτα δεν έχω βρει στα τόσα χρόνια, όπως δεν έχω βρει και σκοπευτικό που να σκοτώνει όπως το Κένταυρος.Τις θυμάμαι τις φασσες σου πέρυσι με τον Κένταυρο γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.
Ωρε τι ειπες τωρα!!Εκείνη η στιγμή μοιάζει με εκείνη που ξαφνικά σε φλερτάρει μια πολύ όμορφη γυναίκα και σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, κάνοντας τον εαυτό σου να ακροβατεί στα όρια της ..."αδιαφορίας", βγάζοντας έτσι υποσυνείδητα ότι πιο αυθεντικό υπάρχει και δίνοντάς σου το μεγαλύτερο αβαντάζ...!
Αν νοιώσεις έτσι...η σκόπευση γίνεται θανατηφόρα.
Φίλε Άρη σαν πολλές αγάπες δεν μαζεύτηκαν θα σε διώξει το κορίτσι πρόσεχε!!!!