Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα το απόγευμα παλι στο ιδιο σημειο στα καλαμπόκια με τα πουλια να ειναι λίγα περισσότερα αλλά πολύ καχυποπτα με αποτέλεσμα να τουφεκισω μονο 2.
H2TNhYK.jpg
Μπράβο βρε Χρήστο, σταθερή αξία. ....congrats.

Διαβάζω χαμηλά στα Βορειοδυτικά να χαλάει ο καιρός και εδώ Κέρκυρα εχει συννεφιά, έχει πλάκα να τα κλείσει ο καιρός εδώ αύριο. Επικυνδηνη μέρα η αυριανή. Το θέμα είναι αν έχουν ξεκινήσει το ταξείδι τους για μα τα κλείσει εδώ νοτιότερα ο καιρός.

Διαβάζω χαμηλά στα Βορειοδυτικά να χαλάει ο καιρός και εδώ Κέρκυρα εχει συννεφιά, έχει πλάκα να τα κλείσει ο καιρός εδώ αύριο. Επικυνδηνη μέρα η αυριανή. Το θέμα είναι αν έχουν ξεκινήσει το ταξείδι τους για μα τα κλείσει εδώ νοτιότερα ο καιρός.
Αυτο ελπιζω γιαννη.που θα εισαι αυριο;

Πάντως εδώ φυσάει βοριοανατολικος και μάλιστα δυνατός. Υποπτες οι επόμενες μέρες για πέρασμα....
Επίσης το απόγευμα που έκανα βόλτα άκουγα μελισουργους που πέρναγαν αλλά είχε συννεφιά και δεν τους έβλεπα απλά άκουγα τη σπαστική φωνή τους.... Και φύγανε τα χελιδονια από εδώ σήμερα!

απλά άκουγα τη σπαστική φωνή τους....
εγώ το γουστάρω φίλε, γιατί νιώθω σαν να με καλεί η φύση να την ψάξω για πέρασμα, σε φέρνει πιο κοντά στο μυστηριο της αποδημίας, καθότι είναι τα μόνο πουλιά του καλοκαιριού που δηλώνουν τόσο έντονα την ύπαρξή της!

εγώ το γουστάρω φίλε, γιατί νιώθω σαν να με καλεί η φύση να την ψάξω για πέρασμα, σε φέρνει πιο κοντά στο μυστηριο της αποδημίας, καθότι είναι τα μόνο πουλιά του καλοκαιριού που δηλώνουν τόσο έντονα την ύπαρξή της!

Γιατρε μπορεις να μου δωσεις 2-3 απο αυτα που παιρνεις σε παρακαλω.sarcastic.

Πάντως εδώ φυσάει βοριοανατολικος και μάλιστα δυνατός. Υποπτες οι επόμενες μέρες για πέρασμα....
Επίσης το απόγευμα που έκανα βόλτα άκουγα μελισουργους που πέρναγαν αλλά είχε συννεφιά και δεν τους έβλεπα απλά άκουγα τη σπαστική φωνή τους.... Και φύγανε τα χελιδονια από εδώ σήμερα!
Κωστή φύγανε και τα χελιδόνια από εκεί; σε βλέπω σε καμιά βδομάδα να ανεβαίνεις στα έλατα για καμιά βασίλισσα......sarcastic.

Κωστή φύγανε και τα χελιδόνια από εκεί; σε βλέπω σε καμιά βδομάδα να ανεβαίνεις στα έλατα για καμιά βασίλισσα......sarcastic.

Δε ανεβαινω ποτέ στα έλατα για μπεκάτσα Γιάννη! Τις περιμένω κάθε χρόνο να πιάσουν στο χωριό μου στις λεφτοκαριες (αγριοφουντουκιες) και αργότερα στα ντουσκα και στις ακροποταμιες. Να τη βλέπεις να βγαίνει από τη λεφτοκαρια και να πλαναρει όλο το πλάι καθώς χυνεται προς τις ρεματιές... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
.... Και μετά σου λέει παει γρήγορα η φάσσα .sarcastic.

Αχ...! Τι ρομαντικό...! .love1.

Status
Not open for further replies.
Back