Εμείς ή εσύ;
Νικόλαε, τα 8 και τα 9αρια στην τσίχλα στα 50 μέτρα δεν της κάνουν αέρα.
Την σκοτώνουν όμορφα μια γλυκιά μέρα χωρίς αέρα.
Ισως φταίει ότι δεν σηκώνω καν να ρίξω σε τσίχλα σε αυτά τα μέτρα
Εμείς ή εσύ;
Νικόλαε, τα 8 και τα 9αρια στην τσίχλα στα 50 μέτρα δεν της κάνουν αέρα.
Την σκοτώνουν όμορφα μια γλυκιά μέρα χωρίς αέρα.
Δεν τον ενδιαφερει η κατανομη.Η συγκεντρωση τον ενδιαφερει.
Μηπως εχεις κανενα και με παπιες??Μια ερωτηση...εσυ προσωπικα...στις 10... 50ρες τσιχλες που τουφεκας...ποσες τελικα παιρνεις;
Προσεξε τι θα πεις...γιατι σου εχω καρτερι ετοιμο...θα παμε μαζι...θα σε βιντεοσκοπισω...και μετα θα σε ανεβασω!!
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν μετα!!
Διαφωνω.Πρωσωπικα οταν ζηταω φυσίγγι για μεγαλες αποστασεις ψαχνω αυτο που δινει εντονα κεντρα και οχι καλη περιφερεια.Μας ενδιαφέρουν πάντα και τα δύο...!!! Τότε και μόνον τότε, θεωρείται ποιοτική η κατανομή των σκαγιών...!!!
Μηπως εχεις κανενα και με παπιες??![]()
Διαφωνω.Πρωσωπικα οταν ζηταω φυσυγγι για μεγαλες αποστασεις ψαχνω αυτο που δινει εντονα κεντρα και οχι καλη περιφερεια.
και κέντρο και περιφέρεια Νικόλα γίνεται;thinkΓιατί...? Άμα έχει και καλή περιφέρεια σε "χαλάει" βρε φίλε Δημήτρη...?
Αντε..θα κανω πετρα την καρδια μου!!Με φάσσες μήπως...?
Οχι βεβαια!!Αλλα που και τα δυο φιλε!!Γιατί...? Άμα έχει και καλή περιφέρεια σε "χαλάει" βρε φίλε Δημήτρη...?
Πρέπει λοιπόν να προσέχω τι λέω γιατί καραδοκεί ο Overlord.Μια ερωτηση...εσυ προσωπικα...στις 10... 50ρες τσιχλες που τουφεκας...ποσες τελικα παιρνεις;
Προσεξε τι θα πεις...γιατι σου εχω καρτερι ετοιμο...θα παμε μαζι...θα σε βιντεοσκοπισω...και μετα θα σε ανεβασω!!
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν μετα!!
Νικολαε, χάνεις την ψυχραιμία σου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.Καλά... καλά... Σκότωσέ τες όλες αγαπητέ Γιώργο...! Όπως νομίζεις και αγαπάς...!!! Δεν σου χαλάω χατίρι...!!! Δώσ' του να καταλάβει...!!! Και πάνω απ' τα 50 μέτρα...!!! Λίγα είναι αυτά για την τσιχλούλα...!!!
Άμα το γράφετε εσείς που ξέρετε, αξίζει περισσότερο.Σπυρο,χαρα στην υπομονη σου!!!!
Τα σεβη μου!![]()