Τουφεκιές στα όρια...

Ζαλίστηκα να διαβάσω όλες τις σελίδες σε αυτό το τόπικ...Θα πω την γνώμη μου κάποια στιγμή. Προς το παρόν θα πω πως κάποιοι φανατίζεστε με την άποψη σας. Δεν χρειάζεται ρε παιδιά, κουβέντα κάνουμε για να γίνουμε όλοι καλύτεροι!!

Εμείς ή εσύ;
Νικόλαε, τα 8 και τα 9αρια στην τσίχλα στα 50 μέτρα δεν της κάνουν αέρα.
Την σκοτώνουν όμορφα μια γλυκιά μέρα χωρίς αέρα.

Μια ερωτηση...εσυ προσωπικα...στις 10... 50ρες τσιχλες που τουφεκας...ποσες τελικα παιρνεις;
Προσεξε τι θα πεις...γιατι σου εχω καρτερι ετοιμο...θα παμε μαζι...θα σε βιντεοσκοπισω...και μετα θα σε ανεβασω!!
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν μετα!!

Ισως φταίει ότι δεν σηκώνω καν να ρίξω σε τσίχλα σε αυτά τα μέτρα

Δεν φταίει καθόλου, και πολύ καλά κάνεις και δεν σηκώνεις ντουφέκι τόοοοοοσο μακριά (50 μέτρα) στην τσίχλα...!!!
Διότι πολύ απλά, είναι α-νώ-φε-λο...!!!

Last edited:
Εμείς ή εσύ;
Νικόλαε, τα 8 και τα 9αρια στην τσίχλα στα 50 μέτρα δεν της κάνουν αέρα.
Την σκοτώνουν όμορφα μια γλυκιά μέρα χωρίς αέρα.

Καλά... καλά... Σκότωσέ τες όλες αγαπητέ Γιώργο...! Όπως νομίζεις και αγαπάς...!!! Δεν σου χαλάω χατίρι...!!! Δώσ' του να καταλάβει...!!! Και πάνω απ' τα 50 μέτρα...!!! Λίγα είναι αυτά για την τσιχλούλα...!!!

Last edited:
Δεν τον ενδιαφερει η κατανομη.Η συγκεντρωση τον ενδιαφερει.

Μας ενδιαφέρουν πάντα και στα δύο να υπάρχει επάρκεια...!!! Τότε και μόνον τότε, θεωρείται ποιοτική η κατανομή των σκαγιών...!!!

Last edited:
Μια ερωτηση...εσυ προσωπικα...στις 10... 50ρες τσιχλες που τουφεκας...ποσες τελικα παιρνεις;
Προσεξε τι θα πεις...γιατι σου εχω καρτερι ετοιμο...θα παμε μαζι...θα σε βιντεοσκοπισω...και μετα θα σε ανεβασω!!
Μηπως εχεις κανενα και με παπιες??.sarcastic.

Μας ενδιαφέρουν πάντα και τα δύο...!!! Τότε και μόνον τότε, θεωρείται ποιοτική η κατανομή των σκαγιών...!!!
Διαφωνω.Πρωσωπικα οταν ζηταω φυσίγγι για μεγαλες αποστασεις ψαχνω αυτο που δινει εντονα κεντρα και οχι καλη περιφερεια.

Last edited:
Νομίζω θα ξεκαθαριστούν στα μυαλά μας κάποια πράγματα αν ο καθένας απαντήσει σε δύο ερωτήσεις:
1) πόση προσκόπευση θέλει μια τσίχλα στα 30 μέτρα τραβέρσα;
2) όταν μια τσίχλα απαιτεί 3 μέτρα προσκόπευση, σε τι απόσταση περίπου πετάει;

Πάντως είναι άσχημο πράγματα που δεν θέλουμε/μπορούμε να κάνουμε εμείς να προσπαθούμε να πείσουμε και τους υπόλοιπους πως δεν γίνεται και χωρίς αποδειξεις μάλιστα!φυσικά και πέφτει και στα 50 μέτρα η τσίχλα με κατάλληλο στήσιμο σε όπλο και φυσιγγι!

Κάποτε με φίλους χαλασαμε την Πρωτομαγιά κ καταλήξαμε να ψάχνουμε μεζούρες.. Τελικά βρήκαμε μια 50αρα σε μαγαζί ηλεκτρολογικων εγκατάστασεων που άνοιξε αργία μέρα! Απέναντι από το σημείο που είχαμε ανάψει σχαρες κτλ υπήρχε ένα ξύλινο σπιτάκι που κάποιοι της κυνηγετικής παρέας μας έλεγαν πως είναι 70 με 80 μέτρα.. Τελικά ήταν 48!

Πρέπει λοιπόν να προσέχω τι λέω γιατί καραδοκεί ο Overlord.
Πρέπει να του αποδείξω πράγματα του Overlord.
Αν το πήγαινες αλλιώς, πολύ ευχαρίστως να πηγαίναμε παντού, έτσι όπως το πας όμως δεν θα πάμε πουθενά. Δεν έχω αποθημενα με το κυνήγι, είμαι χορτάτος και δοξαζω τον Θεό γι'αυτό.
Ωστόσο γνωστούς έχω πολλούς που πάμε για κυνήγι, δεν πάω μόνος, απλά δεν μπορώ να πάω για κυνήγι με πρόσχημα την πρόκληση.
Αν αλλάξεις λίγο ύφος, πάμε όπου θες, δεν έχω πρόβλημα.

Καλά... καλά... Σκότωσέ τες όλες αγαπητέ Γιώργο...! Όπως νομίζεις και αγαπάς...!!! Δεν σου χαλάω χατίρι...!!! Δώσ' του να καταλάβει...!!! Και πάνω απ' τα 50 μέτρα...!!! Λίγα είναι αυτά για την τσιχλούλα...!!!
Νικολαε, χάνεις την ψυχραιμία σου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Είπες ότι στα 50 μέτρα το 9αρι και το 8αρι θα κάνουν αέρα στην τσίχλα και σου απάντησα ότι το 8 και το 9 την τσίχλα την σκοτώνει μια χαρά στα 50 μέτρα.
Μου απαντάς λοιπόν το παραπάνω...!!!
Δεν είναι κακό βρε Νικόλαε να μην ξέρεις που σκοτώνει την τσίχλα το 8αρι.

Άντε να το ξαναπάρουμε από την αρχή....να πιάσω τους δασκάλους σκοποβολής που λένε για την διοφθαλμη σκόπευση και καλά κάνουν γιατί έτσι είναι το σωστό.....δεν υποστήριξε κάνεις τους ότι δεν βαράς πουλιά όταν κλείνεις το ένα μάτι αλλά ότι χάνεις το μισό μέρος της όρασης σου τάδε Έφη περιφερειακή όραση....λεβέντες προσπαθήστε να οδηγείτε από εδώ και πέρα με το ένα μάτι κλειστό και πείτε μας αν σας βολεύει.....πάμε παρακάτω όσον αφορά τα μέτρα από 50+ ναι υπάρχει κόσμος που παίρνει θηράματα συνεχόμενα και όχι τυχαία τι να κάνουμε αφού ισχύει και είναι η αλήθεια....δεν περιμένω από κάποιον ο οποίος ρίχνει την σεζόν 5 κουτιά σε τσίχλες και άλλα 5 σε πάπια να μπορέσει να αφομοιώσει αυτές τις αποστάσεις και τις προσκόπευσεις που χρειάζονται..... προπόνηση προπόνηση προπόνηση......

Σπυρο,χαρα στην υπομονη σου!!!!
Τα σεβη μου!:)
Άμα το γράφετε εσείς που ξέρετε, αξίζει περισσότερο..shake hands.
Κινδυνεύετε ομως να ...συνεχίσω ;)
ειδικα άμα μένω μεσα και δεν κυνηγάω ....
Υ/Γ : Οσοι δεν αντέχετε, στείλτε μήνυμα για κυνηγητική έξοδο/έφοδο.

Last edited:
Back