Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα Άρχοντες
Σήμερα έκανα μια βόλτα πέριξ των Δερβενοχωριων έτσι για να πάρω τον καθαρό μου αέρα
χωρίς πολλές ελπίδες για τουφεκια
αφού και την προηγούμενη φορά ένα τρυγόνι είχα δει μόνο στην περιοχή
Κατά τις 08.30 καθώς χαζεύα στο καρτέρι μου το μπασιμο των χελιδονιών :p:p
από αριστερά μου εμφανίζεται η παρακατω τρυγόνα με ταχύτητες Μιράζ :D:D
αλλά ευτυχώς η γριά μου 302
με έβγαλε ασπροπροσωπο :D:D.hunter.1.hunter.1
Στην συνέχεια ανηφορίζοντας την ρεματια
χαλαρός αφού είχα καρπωθει επιτέλους το πρώτο μου τρυγόνι :p:p
περναει από πάνω από τα δέντρα και από τα δεξιά μου ο δεύτερος επισκέπτης με τις ίδιες ταχυτητες
αλλα οπως είπα και πριν
η γριά δεν μασάει από τέτοια :rolleyes::rolleyes::D:D

Τώρα βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν είναι αγριοπεριστερο αλλά δεν πιστεύω να έχω κάνει καμία βλακεία think
παντος δεν μιαζει ουτε με ημερο , αλλα ουτε με αγριο , πιθανον να ειναι ημιαιμο , αλλα αφου ειναι σκουρο δεν υπαρχει πρωβλημα

Καλησπέρα Άρχοντες
Σήμερα έκανα μια βόλτα πέριξ των Δερβενοχωριων έτσι για να πάρω τον καθαρό μου αέρα
περναει από πάνω από τα δέντρα και από τα δεξιά μου ο δεύτερος επισκέπτης με τις ίδιες ταχυτητες
αλλα οπως είπα και πριν

Τώρα βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν είναι αγριοπεριστερο αλλά δεν πιστεύω να έχω κάνει καμία βλακεία think
Η γριά η Beretta έχει το... ζουμί Κωστή:D:D
σωραιος και πρώτος!!! και στα ταίρια τους!!!

Καμία απολύτως....προχώρα δυνατά!
Πιτσούνι καθαρόαιμο άγριο. Φετινό. Δεν έχει καθαρίσει ακόμα.

εδω και 2 3 απογευματινα καρτερακια που κανω σε ενα μερως μου περνανε πουλια αλα ψηλωμεναααα με ρωτα για κουρνα στο βουνο,,εαν μπωρουσα 200 300 μετρα παραπανω να κανω καρτερι θα ειχε αρκαιτω ενδιαφερωνννν αλλα ανοιγη στης 15,,, δεν πιστευω εως τοτε να εχη πουλιαthink

Καλησπέρα στην παρέα ένα ακόμη απογευματινό με λιγοστά τρυγόνια να παίζουν στον κάμπο.Συνολικά είδα 7 τρυγόνια πιθανότατα ντοπιάρικα το ένα από αυτά μου έδωσε ευκαιρία για μια όμορφη επιτυχημένη τουφεκιά παρά τα εντυπωσιακά του "ψαλίδια" πέφτοντας στο έδαφο με γδούπο.. Τουφέκισα και ένα αγριοπερίστερο αλλά οι τουφεκιές μου έμειναν αρκετά πίσω.photo upload sites

Last edited:
Καλησπέρα παίδες & καλόν μήνα! Και σήμερα το απόγεμα, στο ίδιο πάντα καρτέρι (ημιορεινός ελαιώνας), φανήκανε 5 - 6 τρυγονάκια...! Ένα από δαύτα μου βγήκε "καρμπόν" με το χτεσινό, στα 15 μέτρα δεξιά μου, εισερχόμενο, χαμηλωμένο, σύρριζα με τα λιόδεντρα. Αυτή τη φορά όμως, το είδα από πιο μακριά και μου δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για μια πετυχημένη βολή! Ενήλικο, μεγάλο τρυγόνι με έντονο χρωματισμό και αρκετά παχύ μάλιστα (μπόλικο ξυγκάκι)! Κάτι γίνεται... Η γούσα του ήτανε τίγκα στον αγριόβικο και κάτι μαύρα κομματάκια, σαν σάρκα από ελιά παραγινωμένη και πεσμένη κάτω (έχω βρει τέτοιες στον ελαιώνα: επειδή είναι ορεινός, αργούν να γινώσουν και μερικές παρατημένες μένουν στα δέντρα μέχρι το καλοκαίρι και μετά πέφτουν).
(Βrowning cynergy light, choke titanium sporting, IC. 28gr Jordan, No 9.)

Last edited:
Πρωινό για τρυγονακια σημερα αλλά τα πουλιά άφαντα,με το ζορι είδα 4 πουλιά και μονο το ένα πέρασε εντός βολής......
qhZ9v13.jpg

Εν αναμονή για το μεγάλο πέρασμα....

καλημερα απο κυκλαδες 2τερη μερα παρουσιας μου στα κυνηγοτοποια με την πρωτη παρουσια τριγωνιων να ειναι γεγονος εστω και αυτα τα 3 που ειδα.Τις προηγουμενες μερες απο 26 αυγουστου δεν εχει εμφανιστεί τιποτα βάση τα λεγομενα τον ντοπιων ενδιαφερον οι επομενες μερες αξιζει να σημειωσω οτι 1 κυνηγος ντοπιος ειδε 6 σημερα και το γνωριζω καλα.Το σημερινο μηνυμα των ελαχιστων πουλιων δινει ελπιδες πολλες απο αυριο και μετα.Συντομα νεωτερα.

Καλησπέρα Άρχοντες
αλλα οπως είπα και πριν

Mια χαρά είναι και τα 2 μαδατα μην το ψάχνεις πιο πολύ .......

Πρωινό για τρυγονακια σημερα αλλά τα πουλιά άφαντα,με το ζορι είδα 4 πουλιά και μονο το ένα πέρασε εντός βολής......
qhZ9v13.jpg

Εν αναμονή για το μεγάλο πέρασμα....
Φασούλι φασούλι,γεμίζει το σακούλι!αν είσαι εκεί καθημερινά θα πετύχεις και το καλό πέρασμα Χρήστο!

Status
Not open for further replies.
Back