Αγορά super pose

Ευχαριστώ πολύ! Κάποιοι ίσως να μην γνωρίζετε την ύπαρξη αυτού του μοντέλου, δικαιολογημένα φυσικά αφού πρόκειται για 45χρόνων τουφέκι, για μένα ένα από τα κορυφαία! Ασχετος αν δεν τιμήθηκε όπως θα έπρεπε.. με στοιχεία που βλέπουμε σήμερα σε perazzi και krieghoff..
καλορίζικο καλοτούφεκο
πήρες μια ΟΠΛΑΡΑ το οποίο ναι μεν είναι βαρύ αλλά με αίσθηση στα χέρια,φο βε ρή,ανήκει όπως λές σε ανώτερη κατηγορία όπλων και είναι πολύ πολύ καλύτερο όπλων μεσαίας κατηγορίας που λόγω μόδας επικράτησαν στα σκοπευτήρια και αυτών που ασχολούνται με την σκοποβολή από χόμπυ η κόλλημα :)

Γιωργο και Πετρο, οι επιλογες σας κορυφαιες, ευχομαι να σας χαρισουν αξεχαστες τουφεκιες. Το Brow το γνωριζουμε, το Rem εχει την δικη του
ιστορια, αξιζει να το εχεις στον βαστο σου κι ας μην το χρησιμοποιεις, καλοριζικα, παντα με υγεια να τα χαρειτε.

Καλορίζικα τα νέα εργαλεία παιδιά,με το καλό να σας έρθουν. Οπλάρες και τα δύο, σιγά μην επιλέγουν φυσίγγια. Άσε που άμα σας πούμε χρησιμοποιείστε μόνο αυτά θα χάσετε την ωραία διαδικασία των δοκιμών.

Οποίος ενδιαφέρεται παίζει μια προσφορά αυτες τις μέρες σε αυτό το οπλο,στα 2350€.το ειδα από κοντά πανέμορφο το άτιμο.οπλα έχει αρκετά και 76cm και 81cm..
http://www.berettahellas.com/βeretta-690-black-edition/

Φώτη τα 690 black σε 81 τελείωσαν.μονο 76cm σε 690 black..81 έχει σε 692 black στα 3650€ και 692 λευκό στα 2950€..βέβαια έχει και 76cm σε αυτά.οι τιμές είναι χωρίς ρυθμιζόμενο κοντάκι.με ρυθμιζόμενο πάει λίγο παραπάνω.
Ωραίο τουφέκι και με τις πιο καινούργιες κανες και τσοκ αλλά γιατί τόσο χαμηλά μήπως παίζει χαμηλότερη ποιότητα η έχουν βγάλει καν α κουσούρι και τα διωχνουν;

2350€ το black edition είναι πολύ καλή ευκαιρία. Μου κάνει κι εμένα εντύπωση γιατί π.χ το 690 field III ο Καλκαντζακος το έχει 2900!!!Αν έψαχνα για όπλο τώρα θα το είχα πάρει τρέχοντας ειδικά τώρα που ξέρω σχεδόν περί τίνος πρόκειται!

Last edited:
Ωραίο τουφέκι και με τις πιο καινούργιες κανες και τσοκ αλλά γιατί τόσο χαμηλά μήπως παίζει χαμηλότερη ποιότητα η έχουν βγάλει καν α κουσούρι και τα διωχνουν;
Επειδή τα 690 black 81cm τελείωσαν,σκέφτομαι το 692 το λευκο σε 81cm στα 2950€..το θεωρώ καλή τιμη και αυτό.

Επειδή τα 690 black 81cm τελείωσαν,σκέφτομαι το 692 το λευκο σε 81cm στα 2950€..το θεωρώ καλή τιμη και αυτό.
Αρκετές διαφοροποιήσεις τα δύο όπλα ! Στ
Το 692 εχει πιο μακριούς κώνους ,νομίζω πιο ενισχυμένη βάση ,σύστημα που μπορείς να βελτιώσεις την κατανομή του βάρους του όπλου ! Να σου πω εάν είχα τα 2350 λογικά θα τα έβαζα τα άλλα 600 €.

Αρκετές διαφοροποιήσεις τα δύο όπλα ! Στ

Το 692 εχει πιο μακριούς κώνους ,νομίζω πιο ενισχυμένη βάση ,σύστημα που μπορείς να βελτιώσεις την κατανομή του βάρους του όπλου ! Να σου πω εάν είχα τα 2350 λογικά θα τα έβαζα τα άλλα 600 €.
Γιάννη τώρα που το σκέφτομαι είσαι.σιγουρος για το 2950.

Λοιπόν χθες είδα από κοντά το όπλο..έρχεται πολύ ωραίο στο μάτι.και κλείστηκε την Δευτέρα πάω στην ασφάλεια για τα χαρτιά...browning b525 game one με βαλίτσα, κλειδαριά σκανδάλης ,4 τσοκ invector plus ,αυλούς 18.7,απορροφητικό πέλμα στο κοντάκι !!!!!!παρακαλώ τους συναδέρφους να μου προτείνουν φυσίγγια για το συγκεκριμένο όπλο για πτερωτά θηράματα.μου αρέσουν τα γρήγορα φυσίγγια πέρυσι κηνυγουσα με 32 gr με aquila πυρίτιδα τσίχλες και ήμουν υπερευχαριστημενος..ευχαριστώ πολύ!!!
αντε ρε φιλε γιωργο βρηκες τουφεκι ωραιοοοο.RESPECT.,,το εχη ενα φιλαρακιμου και το εχω παιξη καμια 5 6 φωρες στο σκοπευτηριο,,,καλοντουφεκοοοοο.terror.fgr

Back