Αγορά super pose

Πάντως έχω προβληματιστεί λίγο ..όλοι browning 525 gane 1 το λένε αλλά αλλά αλλος δίνει 3 τσοκ άλλος 4 άλλος 5 άλλος κοντάκι με σκληρό πλαστικό και άλλος με απορροφητικό από το 725 λέει..τι συμβαίνει ο αντιπρόσωπος φέρνει τόσες διαφορετικές παραλλαγές ????

Πάντως έχω προβληματιστεί λίγο ..όλοι browning 525 gane 1 το λένε αλλά αλλά αλλος δίνει 3 τσοκ άλλος 4 άλλος 5 άλλος κοντάκι με σκληρό πλαστικό και άλλος με απορροφητικό από το 725 λέει..τι συμβαίνει ο αντιπρόσωπος φέρνει τόσες διαφορετικές παραλλαγές ????
δεν νομίζω να έχει παραλλαγές
το game one είναι με απορροφητικό πέλμα,.....με σκληρό πλαστικό είναι το 525 προηγούμενο μοντέλο πάλι σε 18,7 αυλό μήπως εκεί γίνεται κάποια σύγχυση και άθελη παρεξήγηση

άλλος με απορροφητικό από το 725 λέει..
αν βρεις με το συνθετικό πέλμα του 725 να πάρεις αυτό !
για τούς παρακάτω λόγους ,
  • εχει ανταλλακτικά πέλματα και προεκτάσεις που κουμπώνουν εύκολα χωρίς μετατροπές για να βρεις το μήκος που σ βολεύει
  • είναι φλατ κομμένο πισω και μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις όποιο πέλμα θες άλου κατασκευαστή .
  • για να έχει το ίδιο πέλμα με το 725 .. υποθέτω , οτι το κοντάκι του εχει τον σχεδιασμό του 725 που μάλλον ειναι ποιο σύγχρονος και ειναι ποιο φαρδύ στην ράχη του ώστε να σου δώσει λίγο περιθώριο να το φας και να κλέψεις λίγο καστ οφ αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί γιατί θα έχει ελάχιστο μέχρι καθόλου καστ )

αν βρεις με το συνθετικό πέλμα του 725 να πάρεις αυτό !
για τούς παρακάτω λόγους ,
  • εχει ανταλλακτικά πέλματα και προεκτάσεις που κουμπώνουν εύκολα χωρίς μετατροπές για να βρεις το μήκος που σ βολεύει
  • είναι φλατ κομμένο πισω και μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις όποιο πέλμα θες άλου κατασκευαστή .
  • για να έχει το ίδιο πέλμα με το 725 σημαίνει οτι το κοντάκι του εχει τον σχεδιασμό του 725 που μάλλον ειναι ποιο σύγχρονος και ειναι ποιο φαρδύ στην ράχη του ώστε να σου δώσει λίγο περιθώριο να το φας και να κλέψεις λίγο καστ οφ αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί γιατί θα έχει ελάχιστο μέχρι καθόλου καστ )
Ωραία όλα αυτά αλλά που θα το καταλάβω αν είναι βτως αυτό το κοντάκι???

δεν νομίζω να έχει παραλλαγές
το game one είναι με απορροφητικό πέλμα,.....με σκληρό πλαστικό είναι το 525 προηγούμενο μοντέλο πάλι σε 18,7 αυλό μήπως εκεί γίνεται κάποια σύγχυση και άθελη παρεξήγηση
Πάντως αυτό που μου δίνει 1450 είναι λέει με 4 τσοκ πέλμα από το 725 απορροφητικό με χάρτινο κουτί και όχι πλαστικη θήκη...18.7 αυλό κτλ....

Εμένα είναι κάπου στην μέση με χαμηλότερη τιμή από τα δύο...είδα τον κατάλογο με τα χαρακτηριστικά αλλά δεν πρόλαβα να δω τον εισαγωγέα ....
τι να σου πώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη....το μόνο που μπορεί πιθανον να ισχύει είναι ότι έχει κρατήσει την βαλίτσα και έτσι να δικαιολογείται και η χαμηλότερη τιμή ;)

τι να σου πώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη....το μόνο που μπορεί πιθανον να ισχύει είναι ότι έχει κρατήσει την βαλίτσα και έτσι να δικαιολογείται και η χαμηλότερη τιμή fcy
Κάτι τέτοιο θα παίζει...και το ένα τσοκ!!!

Λοιπόν χθες είδα από κοντά το όπλο..έρχεται πολύ ωραίο στο μάτι.και κλείστηκε την Δευτέρα πάω στην ασφάλεια για τα χαρτιά...browning b525 game one με βαλίτσα, κλειδαριά σκανδάλης ,4 τσοκ invector plus ,αυλούς 18.7,απορροφητικό πέλμα στο κοντάκι !!!!!!παρακαλώ τους συναδέρφους να μου προτείνουν φυσίγγια για το συγκεκριμένο όπλο για πτερωτά θηράματα.μου αρέσουν τα γρήγορα φυσίγγια πέρυσι κηνυγουσα με 32 gr με aquila πυρίτιδα τσίχλες και ήμουν υπερευχαριστημενος..ευχαριστώ πολύ!!!

Λοιπόν χθες είδα από κοντά το όπλο..έρχεται πολύ ωραίο στο μάτι.και κλείστηκε την Δευτέρα πάω στην ασφάλεια για τα χαρτιά...browning b525 game one με βαλίτσα, κλειδαριά σκανδάλης ,4 τσοκ invector plus ,αυλούς 18.7,απορροφητικό πέλμα στο κοντάκι !!!!!!παρακαλώ τους συναδέρφους να μου προτείνουν φυσίγγια για το συγκεκριμένο όπλο για πτερωτά θηράματα.μου αρέσουν τα γρήγορα φυσίγγια πέρυσι κηνυγουσα με 32 gr με aquila πυρίτιδα τσίχλες και ήμουν υπερευχαριστημενος..ευχαριστώ πολύ!!!
Καλορίζικο καλοτούφεκο Γιώργη άριστη επιλογή :)

Back