Altair Lusso
Banned
..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν.......

(Γαμώτο τα καλύτερα emoticon χάθηκαν....

..καθως και μερικοι που βρισκοντε κοντα και βλεπουν.......
Εγώ. ....γεμάτος 8αρια είμαι.![]()
Δυο αεροπλάνα ειναι;;;;;;;
Όντος. Όλοι γεμίζουν. Αλλά και πάλι Γιώργο. Το 90 % από αυτούς που κυνηγούν παπι άσχετα από το όπλο γεμίζουν. Αντε με το καλό.Για σένα που έχεις την εμπειρία, όντως δεν έχει ουσία γιατί καλύπτεις την ανεπάρκεια με την γνώση σου και την πατέντα, για μένα που δεν γεμίζω, είναι τεράστιο το πλεονέκτημα
Δες το και αλλιώς, δεν υπάρχει benelakias παπιατζης που να μην γεμίζει![]()
Μην αρπαζεις ετσι ρε ψηλε!!!Δεν το ειπα για σενα!!!Αν ειχαμε κατσει κοντα καμια φορα δεν θα ελεγες ετσι για τις μπενελι.....πότε ήμουν κοντά σου και έπαθα ηλεκτροσόκ με τις τουφεκιές σου....;;;;;;
(Γαμώτο τα καλύτερα emoticon χάθηκαν....)
Ετοιμος ειναι και αυτος να μπει στο κλαπ μην ανησυχείςΟν
Όντος. Όλοι γεμίζουν. Αλλά και πάλι Γιώργο. Το 90 % από αυτούς που κυνηγούν παπι άσχετα από το όπλο γεμίζουν. Αντε με το καλό.
Καλη ξεκουραση φιλαρακικαληνυχτω την παρεα τα υπολοιπα περι benelli αυριο....
θα σας εξηγησω οσα θελετε να μαθετε///![]()
Ειναι αργα για αυτόν κανει κουρα ύπνουΕκεινος ο γητευτης του Δ που ειναι και ουτε μιλαει ουτε λαλαει??Ετοιμαζει κανα δυνατο "σεντονι" λετε??
Έτσι είναι Δημητρη. Δεν μπορούν να πιστεψουν με τίποτα ακόμα και αν το βλέπουν ότι η Μπενελλι σκοτονει. Το ίδιο έπαθε περσι και το φιλαράκι μου ο Στέφανος.Μην αρπαζεις ετσι ρε ψηλε!!!Δεν το ειπα για σενα!!!Αν ειχαμε κατσει κοντα καμια φορα δεν θα ελεγες ετσι για τις μπενελι![]()
Αν καθόμασταν κοντά φιλαράκι θα σε είχα ποτίσει....τσίχλεςΜην αρπαζεις ετσι ρε ψηλε!!!Δεν το ειπα για σενα!!!Αν ειχαμε κατσει κοντα καμια φορα δεν θα ελεγες ετσι για τις μπενελι![]()
Ωραία φώτο....
Για τον φιλο μου τον Alter που του αρεσουν τα κουταλιαΜαζι με venetatos . Σε ενα ομορφο κην.Θα μπορουσαμ να παρουμε τα δυπλασια αλλα φιγαμε.Χορτασαμε εικονες.![]()
Αν καθόμασταν κοντά φιλαράκι θα σε είχα ποτίσει....τσίχλες. Δεν θα είχες καμιά τύχη
![]()
Μισοπαλαβοι οχι αρρωστοι μονο.η αληθεια να λεγετεΩρε αροστια που έχουμε. .smashfrak.![]()
Σκληρα εργαζομενος νεος ειναι!!!Ο Ducknik μπαινει ριχνει ενα σπιρτο και μετα παει για υπνο