Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχουν μερικες στιγμες στο κυνηγι που πραγματικα νιωθεις ευτυχισμενος...
Ειναι οι φορες που καταφερνεις να μπεις τοσο πολυ μεσα σε αυτο που αγαπας που γινεσαι σχεδον αορατος κ αφηνεις τα παντα να κυλανε σε ενα διαφορετικο ρυθμο...
Σχεδον αορατος κ εγω χθες το απογευμα, αορατος κ ευτυχισμενος, γονατιστος μεσα στο νερο με τα ποδια να πιανονται κ να μουδιαζουν, με τα κλαδια να μην με αφηνουν να βγαλω τις φωτογραφιες που ηθελα παρα μονο μεσα απο τρυπες που ειχα δημιουργησει σε συγκεκριμενες γωνιες, αλλα οι ομορφες στιγμες πραγματικα πολλες...
Το χαρηκα... Με τρελαναν τα παλιοπαπα με τις βουτιες τους...
Λιγες απο τις πολλες ομορφες στιγμες...

Ε όχι μόνο....ευχή και αυτή .badboys.
Εγώ θέλω πράσινα φίλε....τον βασιλιά του βάλτου. Μην κοιτάς που εσείς οι....ψαγμένοι, θέλετε ψαλίδια....ας σβήνω τα πρασινάκια εγώ και σας τα χαρίζω τα ψαλίδια :)
Αν και έχεις δει ότι τα βαράω λίγο ψιλωμένα.....αλλά και πάλι δεν μου λένε τίποτα :)

Ε όχι μόνο....ευχή και αυτή .badboys.
Εγώ θέλω πράσινα φίλε....τον βασιλιά του βάλτου. Μην κοιτάς που εσείς οι....ψαγμένοι, θέλετε ψαλίδια....ας σβήνω τα πρασινάκια εγώ και σας τα χαρίζω τα ψαλίδια :)
Αν και έχεις δει ότι τα βαράω λίγο ψιλωμένα.....αλλά και πάλι δεν μου λένε τίποτα :)
γιωργο στα χαριζω και εγω αμα θελεις τα πρασινα..
κανα ψαλιδι ομως αμα τυχει και βρεθουμε ;)δεν το παζαρευω

7.jpg

κατι νομιζω ομορφο και απο εμενα ...να ονειροπολουμε...

γιωργο στα χαριζω και εγω αμα θελεις τα πρασινα..
κανα ψαλιδι ομως αμα τυχει και βρεθουμε ;)δεν το παζαρευω
Ναι, ναι παιδιά τα πράσινα σε μένα.....να κάνετε τον τροχονόμο, να μου τα στέλνετε......victory.

Status
Not open for further replies.
Back