Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ κρυο σημερα αλλα δεν ξεπαγιασα τζαμπα...και οι δυο παλι με 7αρια αλλα ο μακακας ξεχαστηκα που ειχα παλι πρωτο 7αρι και τουφεκισα αλλη μια στα 50 μετρα και οπως ηταν φυσικο δεν μπορεσα να δω που επεσε. Αυριο ομως θα παιξει 6αρι καργα.ha ha ha.
NlGwpxn.jpg

Φασουλι το φασουλι.........
Γεμηζη το σακουλι......

Πολυ κρυο σημερα αλλα δεν ξεπαγιασα τζαμπα...και οι δυο παλι με 7αρια αλλα ο μακακας ξεχαστηκα που ειχα παλι πρωτο 7αρι και τουφεκισα αλλη μια στα 50 μετρα και οπως ηταν φυσικο δεν μπορεσα να δω που επεσε. Αυριο ομως θα παιξει 6αρι καργα.ha ha ha.
NlGwpxn.jpg
Ρε τσάκστες τις άτιμες !!

.well done..well done..well done.

Nα τους δώσεις φιλιά απο μένα και να τις πεις ότι τις σκέφτομαι πολύ..buy buy.
Θα τους δωσω Δημητρη σημερα το πρωι που θα συναντηθουμε παλι, θα παω σε πιο ευκολο καρτερι γιατι δεν μπορω να κανω το καπρι παλι και να περναω μεσα απο πουρναρια σπαραθλιες και αρκουδοβατα

Θα τους δωσω Δημητρη σημερα το πρωι που θα συναντηθουμε παλι, θα παω σε πιο ευκολο καρτερι γιατι δεν μπορω να κανω το καπρι παλι και να περναω μεσα απο πουρναρια σπαραθλιες και αρκουδοβατα
Έχεις μεγάλο πλεονέκτημα φίλε με το σκυλάκι.Ειναι μεγάλη υπόθεση σε πυκνά.

κανανε και σε εμας την εφανησητους τα φασονιαααα σημερα καθως δουλευα περασε ενα κοπαδακι 80 100αρι ηταν καμια 100μετρα ψιλααα με πορεια πρως τον καμπομας.asking..shoot..shoot..badboys. τωρα σχετικα με της φωτογραφιες καλα ειναι να βαζουμε εστω και με ενα θυραμα και βεβαια το τοπιο που κυνηγαμε να γουσταρουμε παρεα ολημας.terror.

Εισαι αρχοντας.οχι σαν κι εμας που ψάχνουμε τις τσιχλες
Τα ευσημα πανε σε ενα φιλαρακι μου που μου ειπε 2-3 ωραια σημεια που κρατανε πουλια, ευχομαι τωρα με τα κρυα να γεμισουν τα Χανια τσιχλες, σαν μια παλια ταινια Τα Πουλια του Άλφρεντ Χίτσκοκ.well done.

α ρε Χελά, τι μας εχεις κανει.... αντι να τουφεκαμε βγαζουμε φωτο....cool.

Μια για τον dim63 μια για τον centro_76 και μια για τον Maikl. Δεν εχω το ταλεντο σου ari στις φωτο αλλα εχω μουτσουνα που αρεσει στις ρουφανιες.shake hands.
bS42z2y.jpg
.well done.

Status
Not open for further replies.
Back