Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάλιστα...πολύ εξυπνακηδες μαζευτηκατε εδώ.. το ήξερες και εσύ ρε????και γιατί δεν είπες τίποτα???
Ολος ο κοσμος το ξερει!Περισσοτερες θα βαρεσεις εκει,τελη Οκτωβρη,αρχες Νοεμβρη,παρα στην Αρτα να ξερεις!!!Σε ασφαλτοδρομο να κατσεις θα δεις πουλια!!Μεσα απ τα πευκα μας εφευγαν οταν κυνηγουσαμε μπεκατσα!!!Περπατητο με το σπρινγκερ θα κανεις δουλεια!!!

Την εβαλα για υπνο την κυρια μαζι με το φυσιγγι της, οι αλλες με πηραν χαμπαρι και με δουλευαν σημερα, πετουσαν πολυ μακρια και ηρθαν σε κατι δεντρα 200 μετρα μακρια μου. Να λενε ευχαριστω που δεν ειχα τα μονοβολα μαζι...χαχα.sarcastic. το feltro παντως μεχρι 40-45 μετρα γαζωνει
TBYRx2o.jpg

Και μετά κοροϊδεύει το θείο Ζολω...
Μην δίνεις σημασία Θοδωρή, θα μεγαλωσει και θα μάθει.
Ολος ο κοσμος το ξερει!Περισσοτερες θα βαρεσεις εκει,τελη Οκτωβρη,αρχες Νοεμβρη,παρα στην Αρτα να ξερεις!!!Σε ασφαλτοδρομο να κατσεις θα δεις πουλια!!Μεσα απ τα πευκα μας εφευγαν οταν κυνηγουσαμε μπεκατσα!!!Περπατητο με το σπρινγκερ θα κανεις δουλεια!!!
Και πόσες βαρεσατε εσείς ρε μάγκες που ξέρετε τα πουλιά...και που βρίσκονται κιόλας....δεν είδα να πήρατε καμία!!!

Και πόσες βαρεσατε εσείς ρε μάγκες που ξέρετε τα πουλιά...και που βρίσκονται κιόλας....δεν είδα να πήρατε καμία!!!
Προσωπικα,οταν ημουν με τν σκυλο και μου πεταγονταν απ τα πευκα,δν σηκωνα οπλο...

Σημερα την εκανα τελικα για μια βολτα με ιδανικες για το κυνηγι της συνηθηκες, ψιλοβροχο και ομιχλουλα, αλλα δεν ηρθαν για φαι τα πουλια... Ενα ζευγαρι βγηκε ολο κ ολο, κοντα μου αλλα πισω απο δεντρα και λιγο πριν χαθουν ειδα τη μια σε ενα ανοιγμα κ την καταφερα...
Αυτο που γουσταρω πολυ στο κυνηγι της ειναι οταν τις ψαχνω σε κανενα πυκνο κ βλεπω τα πουπουλα τους πανω στα κλαδια μεχρι που μπλεδιζουν στο χωμα...

Κ 4-5 τουφεκιες που ειχα γραψει απο παλιοτεροα κυνηγια, σημερα λογω βροχης δεν την ειχα βαλει επανω... Οι τουφεκιες ειναι με 4 αστρα κ 7αρακια...

Κανουν καλη δουλεια τα 7αρακια και κακως δεν τα εριχνα ποτε

Kανουν Αλεξ ναι... Εγω τα παω πολυ... Οι δυο πρωτες φασσες απο τα κοπαδακια ειναι αρκετα μακρια φιλε, πανω απο 40 μετρα,η δευτερη μακρυτερα,κ μπορει τα πουλια να μην πεφτουν καμμενα αλλα πεφτουν... Σιγουρα ομως δεν ειναι για τετοιες αποστασεις... Μεχρι 35 μετρα τις καιει...

Κ 4-5 τουφεκιες που ειχα γραψει απο παλιοτεροα κυνηγια, σημερα λογω βροχης δεν την ειχα βαλει επανω... Οι τουφεκιες ειναι με 4 αστρα κ 7αρακια...

Στό 1:46 έφαγε σκάγια και η πίσω αλλά την έσωσε το σώμα της μπροστινής...:eek:

Status
Not open for further replies.
Back