Και γιατί δεν μας το είπες ρε εξυπνακια???Δεν ήταν μόνο το ΣΚ που μας πέρασε και όχι μόνο η Βόρεια...![]()
Και γιατί δεν μας το είπες ρε εξυπνακια???Δεν ήταν μόνο το ΣΚ που μας πέρασε και όχι μόνο η Βόρεια...![]()
εγώ σου είπα να κατέβεις Εύβοια και εσύ έλεγες Άρτα, σιγά μη σε παρακαλαω κιόλαςΚαι γιατί δεν μας το είπες ρε εξυπνακια???
Να ναι καλά ο φίλος μου που μου τα αποκαλύπτει όλα....γιατί από σένα δεν βλέπω προκοπή!!!εγώ σου είπα να κατέβεις Εύβοια και εσύ έλεγες Άρτα, σιγά μη σε παρακαλαω κιόλας![]()
Λεγε ρε!!!Σοβαρα;;;!!!Από έγκυρη πηγή...έμαθα πως είχε αρκετά πουλιά στην βόρεια Εύβοια το σκ που μας πέρασε!!!
@ilias7316 ωωω τι σου 'πε!!!ωωω τι σου 'πε!!!εγώ σου είπα να κατέβεις Εύβοια και εσύ έλεγες Άρτα, σιγά μη σε παρακαλαω κιόλας![]()
Μάλιστα...πολύ εξυπνακηδες μαζευτηκατε εδώ.. το ήξερες και εσύ ρε????και γιατί δεν είπες τίποτα???Λεγε ρε!!!Σοβαρα;;;!!!![]()
Ολος ο κοσμος το ξερει!Περισσοτερες θα βαρεσεις εκει,τελη Οκτωβρη,αρχες Νοεμβρη,παρα στην Αρτα να ξερεις!!!Σε ασφαλτοδρομο να κατσεις θα δεις πουλια!!Μεσα απ τα πευκα μας εφευγαν οταν κυνηγουσαμε μπεκατσα!!!Περπατητο με το σπρινγκερ θα κανεις δουλεια!!!Μάλιστα...πολύ εξυπνακηδες μαζευτηκατε εδώ.. το ήξερες και εσύ ρε????και γιατί δεν είπες τίποτα???
Και μετά κοροϊδεύει το θείο Ζολω...
Μην δίνεις σημασία Θοδωρή, θα μεγαλωσει και θα μάθει.
Και μετά κοροϊδεύει το θείο Ζολω...
Μην δίνεις σημασία Θοδωρή, θα μεγαλωσει και θα μάθει.
Και πόσες βαρεσατε εσείς ρε μάγκες που ξέρετε τα πουλιά...και που βρίσκονται κιόλας....δεν είδα να πήρατε καμία!!!Ολος ο κοσμος το ξερει!Περισσοτερες θα βαρεσεις εκει,τελη Οκτωβρη,αρχες Νοεμβρη,παρα στην Αρτα να ξερεις!!!Σε ασφαλτοδρομο να κατσεις θα δεις πουλια!!Μεσα απ τα πευκα μας εφευγαν οταν κυνηγουσαμε μπεκατσα!!!Περπατητο με το σπρινγκερ θα κανεις δουλεια!!!
Προσωπικα,οταν ημουν με τν σκυλο και μου πεταγονταν απ τα πευκα,δν σηκωνα οπλο...Και πόσες βαρεσατε εσείς ρε μάγκες που ξέρετε τα πουλιά...και που βρίσκονται κιόλας....δεν είδα να πήρατε καμία!!!
Αλεπουδιαρη πολύ ευχαρίστως.....όποτε θέλεις είμαι πρόθυμος για εκπαίδευση!Πρέπει να τον πάρω μαζί δυο μέρες μαζί και μετά να στον φέρω για service doctor.![]()
Πολύ υπεράνω είμαστε εδώ μέσα πάντως.... Περίεργα πράγματα φιλαράκι!Προσωπικά κυνηγουσα αλλα πράγματα στην Πάτρα, αλλά επειδή θα ανέβω μέσα στις γιορτές για μπεκάτσα, εγώ αν δω θα τις γαζωσω
Κανουν καλη δουλεια τα 7αρακια και κακως δεν τα εριχνα ποτεΚ 4-5 τουφεκιες που ειχα γραψει απο παλιοτεροα κυνηγια, σημερα λογω βροχης δεν την ειχα βαλει επανω... Οι τουφεκιες ειναι με 4 αστρα κ 7αρακια...
Στό 1:46 έφαγε σκάγια και η πίσω αλλά την έσωσε το σώμα της μπροστινής...Κ 4-5 τουφεκιες που ειχα γραψει απο παλιοτεροα κυνηγια, σημερα λογω βροχης δεν την ειχα βαλει επανω... Οι τουφεκιες ειναι με 4 αστρα κ 7αρακια...