Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιστευεις θα σου λειψει καποτε Νικο?
Παραμεριζουμε κ κανα βατο για να περασουμε,η ανοιγουμε τον θαμνο για να βρουμε την τσιχλα αμα λαχει..
Με Browning και beretta δεν γινονται αυτα...sarcastic..sarcastic.

Σωστά τα γράφεις Τάσο! Έτσι είναι... Το φθηνό όπλο δεν το "υπολογίζεις" ιδιαίτερα στις κακουχίες...!
Τώρα, για το αν μου λείπει ή θα μου λείψει... Όχι Τάσο, δεν μου λείπει (το πλάγιο Baikal IJH ή ΜΡ 43) γιατί αφενός, το έχω κυνηγήσει αρκετά, αφετέρου, έχω άλλα 5 ποιοτικά δίκαννα αλληλεπίθετα και απολαμβάνω τα κυνήγια μου μια χαρά μ' αυτά...! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί τους...!

Σωστά τα γράφεις Τάσο! Έτσι είναι... Το φθηνό όπλο δεν το "υπολογίζεις" ιδιαίτερα στις κακουχίες...!
Τώρα, για το αν μου λείπει ή θα μου λείψει... Όχι Τάσο, δεν μου λείπει (το πλάγιο Baikal IJH ή ΜΡ 43) γιατί αφενός, το έχω κυνηγήσει αρκετά, αφετέρου, έχω άλλα 5 ποιοτικά δίκαννα αλληλεπίθετα και απολαμβάνω τα κυνήγια μου μια χαρά μ' αυτά...! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί τους...!
Και το φχαριστιέμαι σε τουφεκιές, και ελαφρύ σχετικά, και ακριβώς όπως το έγραψε ο Τάσος...σπρώχνεις και κάνα βάτο...όταν δω οτι το λινέλαιο ξεθωριάζει, μην σου πω παίρνω και ένα μπουκαλάκι και το περνάω μόνος μου και είναι καινούργιο...

Και το φχαριστιέμαι σε τουφεκιές, και ελαφρύ σχετικά, και ακριβώς όπως το έγραψε ο Τάσος...σπρώχνεις και κάνα βάτο...όταν δω οτι το λινέλαιο ξεθωριάζει, μην σου πω παίρνω και ένα μπουκαλάκι και το περνάω μόνος μου και είναι καινούργιο...
Το ιδιο κανω και εγω στο οπλο μου;) οταν το δω και χανει την φρεσκαδα του παιρνω αλοιφουλες και γινετε τριζατο.very happy..very happy..vert funny..vert funny.

Μέχρι προχθές και το metro.gr και το freemeteo εδιναν βροχή..
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε πουλιά Περικλή.Μίλησα μόνο για έξοδό.

Και τα δύο site αυτα εάν τα κοιτάς κάθε 6 ώρες καθημερινά θα δεις ότι αλλάζουν συνεχως.
Το ξέρω ρε συ ότι δεν είπες για πουλιά ,λάθος του τυπογραφείου.. χαχαχαχα

Έκανα λίγο περπατητο και λίγο καρτέρι το απόγευμα. Στο μέρος που Πέρσι τις γιορτές πριν και μετά τα χιονια δεν προλαβαινες να γεμίσεις το όπλο, σήμερα τουφεκισα 4 τσιχλες και κρεμασα τις 2. Στο καρτέρι δεν κουνηθηκε τπτ και την πλήρωσαν οι καρακαξες που έκανα άλλες 2/5 με οριακες τουφεκιές

Έκανα λίγο περπατητο και λίγο καρτέρι το απόγευμα. Στο μέρος που Πέρσι τις γιορτές πριν και μετά τα χιονια δεν προλαβαινες να γεμίσεις το όπλο, σήμερα τουφεκισα 4 τσιχλες και κρεμασα τις 2. Στο καρτέρι δεν κουνηθηκε τπτ και την πλήρωσαν οι καρακαξες που έκανα άλλες 2/5 με οριακες τουφεκιές
Φίλε η Χρονια πέρσι γίνεται κάθε 10 χρόνια ..Δεν γίνονται κάθε χρόνο αυτά...

Άλλο ένα απογευματινό μιας και αφήσαμε τα σκυλάκια του Κώστα για ξεκούραση να είναι φρέσκα αύριο στις βασίλισσες. Στο ίδιο σημείο με προχθές και τα πουλάκια ήταν εκεί που με μετρημένες τουφεκιές λόγω πυκνού έκανα ενα πολλή ωραίο απογευματινό. 6 κίχλες, 1 κοτσυφι και δυστηχως έχασα μια μιας και ήμουν οριακά από κάτω στη τουφεκιά με αποτέλεσμα το πουλί να κάνει φτερό και να πέσει μέσα στη ρεματιά. Είχα και τρείς αστοχίες σε κάτι τουρμπάτες κίχλες και έτσι έκλεισε ένα όμορφο απόγευμα. Φυσηγγια σήμερα Ζωχιος διασποράς και Ρουμελιώτης 30 γρ. Τελικά αυτό το 30αρι του Ρουμελιώτη είναι εξαιρετικό.

Επιστροφη απο κεντρικη στερεα και απογευματινο Βοιωτια.Στο καρτερι μεχρι τοις 08.00 λιγα πραγματα που δεν μπορεις να κανεις παραπανω απο 5 πουλια και αυτο με μεγαλη δυσκολια.Ομως στο περπατητο μεχρι το μεσημερι παρα παρα πολλα πουλια που δεν περιμενα να τα δω με τετοια ζεστη και με 11 χιλιομετρα με ακριβεια η καταγραφη του χαμας που με συνοδευε.Στη βοιωτια το αποογευματινο ουτε αυτη την φορα δεν μας προδωσε για την εποχη αρκετα τα πουλια και να βγαινουν απο τις 16.45 με συγκομιδη 28 πουλια.Η Αναλογια των πουλιων 50-50 τσιχλες κοτσυφια σταθερα σε καθε εξοδο.

Καλημερα Αρχοντες ;)
Πρωινη εξορμηση περιξ των Δερβενοχωριων με αρκετη ζεστη και ελαχιστους Συναδελφους
Απο πουλια οπως την προηγουμενη εξορμηση ελαχιστα :(
Απολογισμος απο διωρο περπατητο
4 τσιχλες και ενας μαυροσκουφης ;)

Τωρα ακολουθει τσιπουρακι για χαλαρωση και κυνηγο-συζητηση:D

Καλημερα Αρχοντες ;)
Πρωινη εξορμηση περιξ των Δερβενοχωριων με αρκετη ζεστη και ελαχιστους Συναδελφους
Απο πουλια οπως την προηγουμενη εξορμηση ελαχιστα :(
Απολογισμος απο διωρο περπατητο
4 τσιχλες και ενας μαυροσκουφης ;)

Τωρα ακολουθει τσιπουρακι για χαλαρωση και κυνηγο-συζητηση:D

Δεν αρχίζετε μ αυτά ;

Πράγματι Δημήτρη, "έπεσαν έξω" ως προς τις βροχές για σήμερα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής και για την περιοχή μου) οι κωλομετεωρολόγοι και οι κωλομετεωρολογικές τους ιστοσελίδες...!!! Δεν είναι η πρώτη φορά, δυστυχώς...!!!
ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΞΩ.
Το κάνουν συστηματικά όλα τα κανάλια και όλοι οι φωστήρες μετεωρολόγοι για να εξασφαλίσουν αναγνωρισημότητα, σταριλίκι, ακροαματικότητα, χτυπήματα στα sites και ετσι να ανεβάζουν το κασέ τους. Ο αγώνας για τα Νούμερα.
Δείτε τον πανικό που σπέρνουν "για το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ"
Γενικά και αόριστα.
Για να έχουν τον κόσμο στην πρίζα και τελικά να δούμε στο τελος τις υπερβολές ή τις τερατολογίες τους.
Και δεν σκέφτονται τη ζημιά που κάνουν στον κόσμο της υπαίθρου που περιμένει τους εκδρομείς, κυνηγούς, φυσιολάτρες που στηρίζουν αυτο τον κόσμο.
ΝΟΥΜΕΡΑ Για νούμερα.:mad:

ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΞΩ.
Το κάνουν συστηματικά όλα τα κανάλια και όλοι οι φωστήρες μετεωρολόγοι για να εξασφαλίσουν αναγνωρισημότητα, σταριλίκι, ακροαματικότητα, χτυπήματα στα sites και ετσι να ανεβάζουν το κασέ τους. Ο αγώνας για τα Νούμερα.
Δείτε τον πανικό που σπέρνουν "για το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ"
Γενικά και αόριστα.
Για να έχουν τον κόσμο στην πρίζα και τελικά να δούμε στο τελος τις υπερβολές ή τις τερατολογίες τους.
Και δεν σκέφτονται τη ζημιά που κάνουν στον κόσμο της υπαίθρου που περιμένει τους εκδρομείς, κυνηγούς, φυσιολάτρες που στηρίζουν αυτο τον κόσμο.
ΝΟΥΜΕΡΑ Για νούμερα.:mad:

.well done..well done..well done.

Μπράβο συνάδελφε Νίκο, εκ της Άνδρου ορμώμενε! Και με αυξημένο βαθμό δυσκολίας παρακαλώ, λόγω 20αριού τυφεκίου...!
Θέλω σε παρακαλώ να μου πεις εντυπώσεις σου από αυτό το πανέμορφο δικαννάκι της Browning... Αγόρασα και 'γω ένα τέτοιο καινούργιο (σε cal 12) τον περασμένο Μάρτη! Tο ήθελα πάρα πολύ αυτό το μοντέλο, γιατί εκτός του ότι είναι Browning (made in Japan), έχει και το λεπτότερο προφίλ βάσης του κόσμου, όσον αφορά σε εργοστασιακά σουπερποζέ...!
Επίσπευσα την αγορά του, διότι η MΕΤΠΛΑΣΤ με διαβεβαίωσε ότι δεν διαθέτει άλλο τέτοιο κομμάτι στις αποθήκες της, και ότι ούτε πρόκειται να ξαναεισάγει αυτό το μοντέλο στο μέλλον (ελέω Β725...)! Ευτυχώς, ήμουν τυχερός και βρήκα το μοναδικό, τελευταίο, αδιάθετο καινούργιο Cynergy στην Ελλάδα, στην κυνηγετική του έκδοση σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι και... έσπευσα...!!! Δεν το έχω ρίξει ακόμη, θα το δουλέψω και θα το ευχαριστηθώ κατ' αποκλειστικότητα την ερχόμενη σεζόν...! Καλά να είμαι...!

Status
Not open for further replies.
Back