Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καπανδρίτι τα πουλια εξαφανισμενα... αντιθέτως οι κυνηγοι βγηκαν ορδες! Καθε γωνια και καρτερι! Δυο μου περασαν και μπηκαν στο σακουλι..συνολικα να ειδα 10-12 πουλακια. Ουτε πιασμενα ειχε εκει γυρω γυρω περιεργως...Μαλλον πρεπει να ξανοιχτω λιγο και να βγω πιο εξω απο Αθηνα....

Στο χωριό σήμερα για λίγο και πρόλαβα να κάνω ένα περπατητό της 1,5 ώρας. Παρέα είχα τον αδερφό μου για να τα σηκώνει..sarcastic.
Πολλά πουλιά και σήμερα αλλά είχε και αρκετό κόσμο για ελιές οπότε δεν περπάτησα πολύ. Πήρα 5 πουλάκια στο χέρι και έχασα 4-5 απο αυτά που τα παίρνεις και με κλειστά μάτια.
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.;)
Φυσιγγάκι Κένταυρος, απλά φωτιά!

Πρωινό στα Δερβενοχώρια μεγάλη φόλα....τα πουλιά λίγα και όσο βγήκαν κοπαδιαστά ...είδαμε κοπαδακι κοκκινοτσιχλες και ψαρονια...ίσως να σημαίνει και κάτι....περπατητο μετά σε βραχώδες πουρναρωτο που συνορεύει και με ελιές είχε πουλιά αλλά σηκώνονταν μακρυά.....η παρέα πάνω από όλα αλλά όταν οι δύο από τους τέσσερις της παρέας έχουν benelli πως να πάρεις θήραματα.yelling.

Η παρεα μου καλα τα πηγε, 14 ΣΤΟ ΧΕΡΙ εγω και 18 ο συναδελφος , χασαμε ομως και 4 πουλια εγω.smashfrak..smashfrak. και 2 ο φιλος μου
το ic με τα φαντομ 9 αρια μου παει πολυ διορθωσα και οτι εμενα πισω σε καποια πουλια και ολα καλα το εχω κανει δικο μου το BERETTONI ι σιγα σιγα.my man.

20171125_143708.jpg

η φωτο ειναι κουνημενη τωρα το ειδα :(:mad::mad:

Το μεσημεράκι βρέθηκα στο χωριό και στο φεύγα σταμάτησα για μισή ωρίτσα σε ένα απογευματινό καρτεράκι αν και όπως μαθαίνω δεν εχει πουλιά. Τελικά περασαν καμιά 10αρια μαζεμένα στο τέλος, τουφέκισα 3 και κράτησα 1 κότσυφα και μια κιχλίτσα. Φυσίγγια σκητ Ζωχιος και τα δύο πουλάκια έπεσαν καθαρά, απόσταση στα 20-25 μέτρα περίπου.

Το απόγευμα μου έφτιαξαν οι δύο βασίλισσες που πέρασαν το σούρουπο. Μόλις ετοιμάσω το βιντεάκι θα το ανεβάσω στις βασίλισσες.

Το μεσημεράκι βρέθηκα στο χωριό και στο φεύγα σταμάτησα για μισή ωρίτσα σε ένα απογευματινό καρτεράκι αν και όπως μαθαίνω δεν εχει πουλιά. Τελικά περασαν καμιά 10αρια μαζεμένα στο τέλος, τουφέκισα 3 και κράτησα 1 κότσυφα και μια κιχλίτσα. Φυσίγγια σκητ Ζωχιος και τα δύο πουλάκια έπεσαν καθαρά, απόσταση στα 20-25 μέτρα περίπου.

Το απόγευμα μου έφτιαξαν οι δύο βασίλισσες που πέρασαν το σούρουπο. Μόλις ετοιμάσω το βιντεάκι θα το ανεβάσω στις βασίλισσες.
Βάλε βίντεο να πάρουμε κανένα μάτι Γιάννο!

Σημερινή έξοδο φόλα. Πρωινό καρτέρι τίποτα, τη μονοτονία έσπασε ένας κουτός που έβαλε κασετόφωνο. Αλλαγή τοποθεσίας για περπατητο το οποίο ανέλαβαν οι νεαροί της παρέας, είχε λίγα πουλάκια αλλά άγνωστο το μέρος έτσι δεν είχαν πολλές επιτυχίες.
Υποψία εσωτερικών μετακινήσεων αφού πέρναγαν κοπαδακια κοκκινοτσιχλες και ψαρονια.
Πως καταλαβαίνεις πως σε πήραν τα χρόνια;; Όταν οι δύο από την παρέα σε φωνάζουν κύριε Κώστα και ο τρίτος απλά τυχαίνει να είναι γιος σου και τη γλυτώνεις.
Πέρα από αυτό πολύ καλή παρέα και δεν γυρίσαμε άδειοι, φέραμε λίγες τσιχλιτσες και το ψωμάκι για το τραπέζι.

Σημερινή έξοδο φόλα. Πρωινό καρτέρι τίποτα, τη μονοτονία έσπασε ένας κουτός που έβαλε κασετόφωνο. Αλλαγή τοποθεσίας για περπατητο το οποίο ανέλαβαν οι νεαροί της παρέας, είχε λίγα πουλάκια αλλά άγνωστο το μέρος έτσι δεν είχαν πολλές επιτυχίες.
Υποψία εσωτερικών μετακινήσεων αφού πέρναγαν κοπαδακια κοκκινοτσιχλες και ψαρονια.
Πως καταλαβαίνεις πως σε πήραν τα χρόνια;; Όταν οι δύο από την παρέα σε φωνάζουν κύριε Κώστα και ο τρίτος απλά τυχαίνει να είναι γιος σου και τη γλυτώνεις.
Πέρα από αυτό πολύ καλή παρέα και δεν γυρίσαμε άδειοι, φέραμε λίγες τσιχλιτσες και το ψωμάκι για το τραπέζι.
Όχι δα ρε Κώστα,ούτε 50 δεν είσαι,από ευγένεια τα παλληκάρια το κανουν:)

Παιδιά αυτό με τα καθιστά τοχω πάθει κ εγώ...αλλά με 4* στο περπατητο...κ με φυσίγγι που γαμαει κ αυτό μόνο ρίχνω το Β&Ρ ΜΒ32.. στα 30-35 μέτρα κ να φεύγει τραυματισμένο κ στα ίδια μέτρα (μακρινά για 4* βεβαια) τα ιπτάμενα να πέφτουν ξερα

Άρααααα... ΔΕΝ φταίει το φυσίγγι!!!
Παίδες, πάρτε το απόφαση: ΟΛΑ τα (επώνυμα) φυσίγγια σκοτώνουν...!!!
Αλλού είναι το ζήτημα...: στη ΣΚΟΠΕΥΣΗ...!!!
Πρέπει να ΜΑΘΟΥΜΕ να ντουφεκάμε με ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, για να μην μας φταίει - τάχα μου, τάχα μου - το φυσίγγι...!!!

Status
Not open for further replies.
Back