οι σύγχρονες πυρίτιδες καίγονται στα 51εκ.

Last edited:
οι σύγχρονες πυρίτιδες καίγονται στα 51εκ.
Από κοτσυφακια τι παίζει?Και στο "ζουμί" τώρα:
Σήμερα το απόγιεμα ήταν λίγο καλύτερα από τις τελευταίες φορές: είδα αρκετά τσιχλάκια σε όλον τον ορίζοντα του καρτεριού μου…!
Ίσως αυτό το ανέμισμα των τσιχλών, να οφειλόταν και στις ντουφεκιές ενός φίλου που επέλεξε εκείνη την ώρα να κάνει περπατητό κοντά στο καρτέρι μου όπως έκανε και χτες…! Παρεμπιπτόντως, αυτός πάλι βρήκε πολλές πιασμένες τσίχλες μαζί με κοτσύφια…!
Εγώ, εν τέλει, καρπώθηκα 9 κοινές τσίχλες! Καλά ήτανε…!
Γιατί έτσι ρε Τάκη; Στα Δημαινα έχει τρία φοβερά απογευματινά, ειδικά στον ΟΤΕ και πάνω από το γήπεδο δεν βρίσκεις θέση, εκτός αν εννοείς ότι είναι νωρίς ακόμα.Στη
Δήμαινα απογευματινό κάνατε??
Στη Δήμαινα κάνατε απογευματινό??
Ωραίος Νικόλα, αν θες θυμησε μου λίγο οπλο/τσοκ και πυρομαχικάΚαι στο "ζουμί" τώρα:
Σήμερα το απόγιεμα ήταν λίγο καλύτερα από τις τελευταίες φορές: είδα αρκετά τσιχλάκια σε όλον τον ορίζοντα του καρτεριού μου…!
Ίσως αυτό το ανέμισμα των τσιχλών, να οφειλόταν και στις ντουφεκιές ενός φίλου που επέλεξε εκείνη την ώρα να κάνει περπατητό κοντά στο καρτέρι μου όπως έκανε και χτες…! Παρεμπιπτόντως, αυτός πάλι βρήκε πολλές πιασμένες τσίχλες μαζί με κοτσύφια…!
Από κοτσυφακια τι παίζει?
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 80 πόντους κάνη ανεβαίνει η v0 έστω και λίγοΚαι στο "ζουμί" τώρα:
Ωραίος Νικόλα, αν θες θυμησε μου λίγο οπλο/τσοκ και πυρομαχικά
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 80 πόντους κάνη ανεβαίνει η v0 έστω και λίγο
Άψογος Νικόλα, συνέχισε δυναμικά!![]()
Αρχική ταχύτητα (στομιου)...Τι ακριβώς ανεβαίνει Νίκο...; Δεν το κατάλαβα...
Είσαι σίγουρος ότι είναι briley?αυτά που είχε μέσα τα invector λες?Βεβαίως Βασίλη: κυνηγώ πάντοτε με αλληλεπίθετα δίκαννα! Εφέτος χρησιμοποιώ αποκλειστικά το SaKaBa 605 S (κυνηγετική έκδοση), με τα εξής βιδωμένα τσοκάκια της Briley: 1/4 (IC) στην επάνω κάννη και 1/2 (M) στη κάτω.
Φυσίγγια... ρίχνω τα μαύρα alectoris club sporting 28g του Χρ. Μητσάκου σε Νο: 9 & μισό (2,00mm). Αυτά τα έκαιγα και πέρυσι με το Antonio Zoli Columbus με το ίδιο τσοκάρισμα και μου είχαν περισσέψει πολλά, που θα τα τελειώσω εφέτος... Πέρυσι τον Σεπτέμβρη τα είχα αγοράσει σε μερικές χιλιάδες τεμάχια από τον Μητσάκο στην πολύ καλή τιμή των 5 ευρώ το κουτάκι! Εφέτος τα έχει "τσούξει" αρκετά στα 5 και 80 και δεν ξαναπήρα...!
Είσαι σίγουρος ότι είναι briley?αυτά που είχε μέσα τα invector λες?
Αρχική ταχύτητα (στομιου)
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 80 πόντους κάνη ανεβαίνει η v0 έστω και λίγο
Το γράφει πάνω πως είναι της briley...στο δικό μου για παράδειγμα δεν το εγραφεNαι Ηλία, Briley είναι! Τα "μαμίσια" του είναι, που συνόδευαν το όπλο! Tα κοντά τα κυνηγετικά, όχι τα μακριά τα αγωνιστικά ή τα έσω - έξω...! Όλα, εξάλλου, τα Sakaba διετείθεντο με τσοκ της Briley...!
Επειδή είπε πως άλλαξαν τόπο Κώστα, απλά ρώτησα στα Δήμαινα απογευματινό κάνανε και δεν είχε τίποτα??κάθε άλλο που έχω αδυναμία στα Δήμαινα και σκεφτόμουν να πάω το Σάββατο!!.xm.Γιατί έτσι ρε Τάκη; Στα Δημαινα έχει τρία φοβερά απογευματινά, ειδικά στον ΟΤΕ και πάνω από το γήπεδο δεν βρίσκεις θέση, εκτός αν εννοείς ότι είναι νωρίς ακόμα.
Το γράφει πάνω πως είναι της briley...στο δικό μου για παράδειγμα δεν το εγραφε
Και γ@ΜΩ τους ομορφαντρες.victory..victory.Μετα απο πολλες μερες ολοημερο με cotton παρεα στα Δημαινα....
Πρωϊ και οι τσιχλες αφαντες ,αλλαζουμε μερος και παλι μια απο τα ιδια. Οταν κατα τις 11 απογοητευμενοι εχουμε χαλαρωσει ξαφνικα αρχισαν να περνουν 2.2 ή 3.3 περασαν καμια 20αρια σε λιγοτερο απο 10 λεπτα οπου καναμε δεκα τσιχλες . Το απογευματινο αλλες δυο..!!
Νομιζω ηταν κατι σαν λαχειο οι 10 που καναμε εκατομυρια ελιες και να ψαχνεις με το κυαλι τα πουλιαη χρονια αν συνεχισει ετσι που μαλλον ετσι θα ειναι δραμα..
![]()
Για οσους δεν ξερουν τα Δημαινα ενα φανταστικο μερος ...γυρω γυρω βουνο και στην μεση τεραστιος καμπος με ελιες οσο πιανει το ματι σου ....αλλααααα τα πουλια που ειναι ωεωω..;;;;;;![]()