Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οι σύγχρονες πυρίτιδες καίγονται στα 51εκ.

.well done..well done. Όλη την προωθητική τους ενέργεια, οι σύγχρονες άκαπνες μπαρούτες, την έχουν μεταδώσει ήδη στο φορτίο των σκαγιών σ' αυτά τα πρώτα 50 εκατοστά της κάννης! Από κει και πέρα, δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο το μήκος της κάννης στο τελικό βλητικό αποτέλεσμα...!!! Απλώς, οι μακρύτερες κάννες μας βοηθούν καλύτερα να "ζυγιάζουμε" και να σημαδεύουμε τους μακρινούς στόχους, λόγω της πιο μακριάς σκοπευτικής τους γραμμής! Τίποτε άλλο! Α! Επίσης, με τις μακριές κάννες τείνουμε να μην νιώθουμε τόσο έντονο τον κρότο της ντουφεκιάς, διότι το στόμιο/μπούκα της κάννης βρίσκεται πιο μακριά από τα αυτιά μας!

Last edited:
Και στο "ζουμί" τώρα:
Σήμερα το απόγιεμα ήταν λίγο καλύτερα από τις τελευταίες φορές: είδα αρκετά τσιχλάκια σε όλον τον ορίζοντα του καρτεριού μου…!
Ίσως αυτό το ανέμισμα των τσιχλών, να οφειλόταν και στις ντουφεκιές ενός φίλου που επέλεξε εκείνη την ώρα να κάνει περπατητό κοντά στο καρτέρι μου όπως έκανε και χτες…! Παρεμπιπτόντως, αυτός πάλι βρήκε πολλές πιασμένες τσίχλες μαζί με κοτσύφια…!
Εγώ, εν τέλει, καρπώθηκα 9 κοινές τσίχλες! Καλά ήτανε…!

Και στο "ζουμί" τώρα:
Σήμερα το απόγιεμα ήταν λίγο καλύτερα από τις τελευταίες φορές: είδα αρκετά τσιχλάκια σε όλον τον ορίζοντα του καρτεριού μου…!
Ίσως αυτό το ανέμισμα των τσιχλών, να οφειλόταν και στις ντουφεκιές ενός φίλου που επέλεξε εκείνη την ώρα να κάνει περπατητό κοντά στο καρτέρι μου όπως έκανε και χτες…! Παρεμπιπτόντως, αυτός πάλι βρήκε πολλές πιασμένες τσίχλες μαζί με κοτσύφια…!
Από κοτσυφακια τι παίζει?

Στη

Δήμαινα απογευματινό κάνατε??

Στη Δήμαινα κάνατε απογευματινό??
Γιατί έτσι ρε Τάκη; Στα Δημαινα έχει τρία φοβερά απογευματινά, ειδικά στον ΟΤΕ και πάνω από το γήπεδο δεν βρίσκεις θέση, εκτός αν εννοείς ότι είναι νωρίς ακόμα.

Και στο "ζουμί" τώρα:
Ωραίος Νικόλα, αν θες θυμησε μου λίγο οπλο/τσοκ και πυρομαχικά

Και στο "ζουμί" τώρα:
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 80 πόντους κάνη ανεβαίνει η v0 έστω και λίγο

Ωραίος Νικόλα, αν θες θυμησε μου λίγο οπλο/τσοκ και πυρομαχικά

Βεβαίως Βασίλη: κυνηγώ πάντοτε με αλληλεπίθετα δίκαννα! Εφέτος χρησιμοποιώ αποκλειστικά το SaKaBa 605 S (κυνηγετική έκδοση), με τα εξής βιδωμένα τσοκάκια της Briley: 1/4 (IC) στην επάνω κάννη και 1/2 (M) στη κάτω.
Φυσίγγια... ρίχνω τα μαύρα alectoris club sporting 28g του Χρ. Μητσάκου σε Νο: 9 & μισό (2,00mm). Αυτά τα έκαιγα και πέρυσι με το Antonio Zoli Columbus με το ίδιο τσοκάρισμα και μου είχαν περισσέψει πολλά, που θα τα τελειώσω εφέτος... Πέρυσι τον Σεπτέμβρη τα είχα αγοράσει σε μερικές χιλιάδες τεμάχια από τον Μητσάκο στην πολύ καλή τιμή των 5 ευρώ το κουτάκι! Εφέτος τα έχει "τσούξει" αρκετά στα 5 και 80 και δεν ξαναπήρα...!

Last edited:
Βεβαίως Βασίλη: κυνηγώ πάντοτε με αλληλεπίθετα δίκαννα! Εφέτος χρησιμοποιώ αποκλειστικά το SaKaBa 605 S (κυνηγετική έκδοση), με τα εξής βιδωμένα τσοκάκια της Briley: 1/4 (IC) στην επάνω κάννη και 1/2 (M) στη κάτω.
Φυσίγγια... ρίχνω τα μαύρα alectoris club sporting 28g του Χρ. Μητσάκου σε Νο: 9 & μισό (2,00mm). Αυτά τα έκαιγα και πέρυσι με το Antonio Zoli Columbus με το ίδιο τσοκάρισμα και μου είχαν περισσέψει πολλά, που θα τα τελειώσω εφέτος... Πέρυσι τον Σεπτέμβρη τα είχα αγοράσει σε μερικές χιλιάδες τεμάχια από τον Μητσάκο στην πολύ καλή τιμή των 5 ευρώ το κουτάκι! Εφέτος τα έχει "τσούξει" αρκετά στα 5 και 80 και δεν ξαναπήρα...!
Είσαι σίγουρος ότι είναι briley?αυτά που είχε μέσα τα invector λες?

Είσαι σίγουρος ότι είναι briley?αυτά που είχε μέσα τα invector λες?

Nαι Ηλία, Briley είναι! Τα "μαμίσια" του είναι, που συνόδευαν το όπλο! Tα κοντά τα κυνηγετικά, όχι τα μακριά τα αγωνιστικά ή τα έσω - έξω...! Όλα, εξάλλου, τα Sakaba διετείθεντο με τσοκ της Briley...!

Last edited:
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 80 πόντους κάνη ανεβαίνει η v0 έστω και λίγο

Απειροελάχιστα, δηλαδή αμελητέα συνονόματε...! Δεν είναι καν άξιο λόγου...! Σαν τις διαφορές στις αρχικές ταχύτητες από φυσίγγι σε φυσίγγι μέσα από το ίδιο κουτί ένα πράμα...!

Nαι Ηλία, Briley είναι! Τα "μαμίσια" του είναι, που συνόδευαν το όπλο! Tα κοντά τα κυνηγετικά, όχι τα μακριά τα αγωνιστικά ή τα έσω - έξω...! Όλα, εξάλλου, τα Sakaba διετείθεντο με τσοκ της Briley...!
Το γράφει πάνω πως είναι της briley...στο δικό μου για παράδειγμα δεν το εγραφε

Γιατί έτσι ρε Τάκη; Στα Δημαινα έχει τρία φοβερά απογευματινά, ειδικά στον ΟΤΕ και πάνω από το γήπεδο δεν βρίσκεις θέση, εκτός αν εννοείς ότι είναι νωρίς ακόμα.
Επειδή είπε πως άλλαξαν τόπο Κώστα, απλά ρώτησα στα Δήμαινα απογευματινό κάνανε και δεν είχε τίποτα??κάθε άλλο που έχω αδυναμία στα Δήμαινα και σκεφτόμουν να πάω το Σάββατο!!.xm.

Το γράφει πάνω πως είναι της briley...στο δικό μου για παράδειγμα δεν το εγραφε

Ηλία, για να είμαι ειλικρινής, δεν το θυμάμαι εάν πράγματι αναγράφουν "Briley" τα τσοκάκια του SKB...! Αλλά ακόμη και να μην έχουν "χτυπήσει" το brandname της Briley επάνω τους, μην ανησυχείς/αμφιβάλλεις καθόλου για την προέλευσή/πατρότητά τους...! Ο "Ιάπωνας" ποτέ δεν "παίζει" - "εξαπατά" σε τέτοια θέματα...! Είναι πολύ σοβαρός, τίμιος και αξιόπιστος κατασκευαστής και έμπορος κυνηγετικών όπλων (και προϊόντων γενικά)...!

Μετα απο πολλες μερες ολοημερο με cotton παρεα στα Δημαινα....
Πρωϊ και οι τσιχλες αφαντες ,αλλαζουμε μερος και παλι μια απο τα ιδια. Οταν κατα τις 11 απογοητευμενοι εχουμε χαλαρωσει ξαφνικα αρχισαν να περνουν 2.2 ή 3.3 περασαν καμια 20αρια σε λιγοτερο απο 10 λεπτα οπου καναμε δεκα τσιχλες . Το απογευματινο αλλες δυο..!!
Νομιζω ηταν κατι σαν λαχειο οι 10 που καναμε εκατομυρια ελιες και να ψαχνεις με το κυαλι τα πουλια .hair. η χρονια αν συνεχισει ετσι που μαλλον ετσι θα ειναι δραμα..

20171123_095503_1.jpg

Για οσους δεν ξερουν τα Δημαινα ενα φανταστικο μερος ...γυρω γυρω βουνο και στην μεση τεραστιος καμπος με ελιες οσο πιανει το ματι σου ....αλλααααα τα πουλια που ειναι ωεωω..;;;;;;.pray to God.
Και γ@ΜΩ τους ομορφαντρες.victory..victory.

Status
Not open for further replies.
Back