Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μίλησα με τον φίλο Κώστα το μεσημέρι και με έβριζε γιατί δεν απαντούσα στο κινητό μου. Κάποια μαλακία πάτησα και ήταν αθόρυβο ενώ τις αναπάντητες τις έβαζε στη μνήμη. Με έπαιρνε γιατί έκανε πέρασμα απο ορτυκια στα νότια και μάλιστα είχε πολλά πουλιά. Σήκωσε ορτυκια όπως και όλοι εκεί γύρω. Έσκασα μόλις μου το είπε, μου πέρασε από το μυαλό να πάω τώρα αλλά σκέφτηκα τη σκυλίτσα γιατί πρίν μια ώρα τη τάισα και δεν θα έχει χωνέψει.
Άρα επιβεβαιώνω και τον Χρήστο παραπάνω για το πέρασμα στη Πρέβεζα που έγραψε.

Ναι θέλει λεπτεπίλεπτη μύτη...
Τα σκυλιά παθενουνε αυχενικό που δεν σηκώνουν μύτη από έδαφος.... Χαχαχα

Δεν περνεις κανένα Γκέκα λέω εγώ να έχεις και κλαφουνισμα.... .banana.. .banana. .banana.
και ελεγα εγωωω ρε φιλε λαμπρο δεν θα τσημπιση να απαντησηηηηη.sarcastic..yelling. γιασου φιλαρακιιιιιι.terror.

χθεσινω απογευματινο κυνηγι 5 ντοπια 3 μαζιμου απο μπασιμο τιποτα ακωμη.hair. σημερηνι εξοδως πρωινη οοοοοοοοο που θα παη θα σκαση η φουσκααα νανε καλα κατι κοκινες πιπεριες φλωρινης που εβαλα στο γυλεκοοοοha haaa.sarcastic.

Σήμερα είχε περάσματακι σε πολλές περιοχές της χώρας μας, τόσο δυτικά όσο κ ανατολικά... Δυστυχώς λόγω σοβαρης υποχρέωσης δεν μπόρεσα να βγω...
φιλαρακιμου αρη απο εδω και περα θελη εξωδους στο FOYLLLLL σηγουρα θα βαλη πουλιαααα ,, τον νεον μηνα μπενανεεεε βλεπουμε λοιπων και αναμαινουμεεε.pop..my man..my man.

Μόλις έπεσε τηλέφωνο από δυο ορτύκαδες που τους είπα να βγουν σήμερα οπωσδήποτε καθώς ανέμιζα πουλιά...κουλούρι...το απόλυτο μηδέν σε σημεία κοτέτσακια για τα πέρασματιαρικα..ούτε μια τουφεκια δεν ακούστηκε γύρω-γύρω.. αρα πολύ πιθανόν τα πουλιά που είδαν οι βορειοδυτικοί να τα κόλλωσε κάπως ο καιρός,ίσως ο αέρας και τα έκατσε πιο πάνω από εδώ, η τα καθήλωσε εκεί που είχαν πέσει,.

Last edited:
Καλή εβδομάδα φιλαράκια μια πολύ καλή εξοδος σήμερα.very happy. με αρκετές συναντήσεις και παρέα με τον δάσκαλο και μπαμπά Daby και την κόρη Siba. Συναντήσαμε 15 πουλιά συνολικά, στα πρώτα χωράφια 6 πουλιά έφυγαν ατουφέκιστα σηκώνωνταν απο τα σκυλια πολύ μπροστά, τωρα λέω παειη μέρα χάλια σήμερα αλλά μετά εστρωσε η κατάσταση στα υπόλοιπα 9 κράτησα τα 7 με πολύ ωραίες φέρμες τις περισότερες απο τον μεγάλο μου .well done.. Επισκεφθηκα γνωστά χωράφια που πάντα κατι αφήνω πίσω μου αλλα σήμερα θες απο το 3ήμερο μετα τη βροχή βγήκαν έξω απο τα βαμβάκια τα πουλιά και γι αυτό βρήκα περισσοτερα. Δεν πιστέυω για περασματάκι γιατί έψαξα σε διάφορα χωράφια σε όλο τον κάμπο και απο το πολύ ποδάρωμα που έκαναν δείχνουν ντόπια αλλά αρχισαν και γεμιζουν πάχος.
ΥΓ Μιλάμε ομως για πολύ κολτσίδα τρείς φορές τα καθάρισα τα σκυλιά.......bravo.

Καλή εβδομάδα φιλαράκια μια πολύ καλή εξοδος σήμερα.very happy. με αρκετές συναντήσεις και παρέα με τον δάσκαλο και μπαμπά Daby και την κόρη Siba. Συναντήσαμε 15 πουλιά συνολικά, στα πρώτα χωράφια 6 πουλιά έφυγαν ατουφέκιστα σηκώνωνταν απο τα σκυλια πολύ μπροστά, τωρα λέω παειη μέρα χάλια σήμερα αλλά μετά εστρωσε η κατάσταση στα υπόλοιπα 9 κράτησα τα 7 με πολύ ωραίες φέρμες τις περισότερες απο τον μεγάλο μου .well done.. Επισκεφθηκα γνωστά χωράφια που πάντα κατι αφήνω πίσω μου αλλα σήμερα θες απο το 3ήμερο μετα τη βροχή βγήκαν έξω απο τα βαμβάκια τα πουλιά και γι αυτό βρήκα περισσοτερα. Δεν πιστέυω για περασματάκι γιατί έψαξα σε διάφορα χωράφια σε όλο τον κάμπο και απο το πολύ ποδάρωμα που έκαναν δείχνουν ντόπια αλλά αρχισαν και γεμιζουν πάχος.

Μπραβο Στεφανε! Ωραία έξοδος! Καλη συνέχεια!

Σημερινή έξοδος στα νότια που χτες έκανε καλό πέρασμα. Τρία ορτυκια βρήκα αλλά τουφεκιά δεν έκανα. Τα δύο έκαναν φτερό πολλή μπροστά από τη σκύλα ενώ το τρίτο που έμεινε στη φερμα έφυγε μισό μέτρο πάνω από τη σκύλα με αποτέλεσμα να μην το τουφεκισω. Αρκετός κόσμος, οι περισσότεροι ντόπιοι από τα γύρω χωριά και οι τουφεκιές λίγες σκόρπιες. Μιλώντας μαζί τους μου είπαν για το χθεσινό πέρασμα πως ήταν πολλά τα πουλιά και είχαν απλώσει σε όλη τη περιοχή γύρω γύρω.
*Η φωτο απο το μοναδικό ορτυκακι που δέχθηκε.

ωραιωςςςς στεφανε τουφεκααααα,,ωντος τα μακριτριχα σκυλια με της κολτσιδες εχουνε θεμαααα και θελη μετα το κυνηγι φουλλλλ καθαρισμα και με τα χτενακια δεν κανης και καλη δουλεια εαν δεν πεση ψαλιδιιιιΥΓ πωλη σετεραδες δεν τα βαζουνε καν σε χωραφια τετεια κιωμος εκη κρηβωνται τα ορτυκακια

Ομορφιές και σήμερα Στέφανε .congrats.

ωραιωςςςς στεφανε τουφεκααααα,,ωντος τα μακριτριχα σκυλια με της κολτσιδες εχουνε θεμαααα και θελη μετα το κυνηγι φουλλλλ καθαρισμα και με τα χτενακια δεν κανης και καλη δουλεια εαν δεν πεση ψαλιδιιιιΥΓ πωλη σετεραδες δεν τα βαζουνε καν σε χωραφια τετεια κιωμος εκη κρηβωνται τα ορτυκακια
Ομορφιές και σήμερα Στέφανε .congrats.
Μπραβο Στεφανε! Ωραία έξοδος! Καλη συνέχεια!
Μπράβο Στέφανε!
Ευχαριστώ παιδιά

Χρήστο ο φίλος που σου λέω απο Κομοτηνή με Σπριγκελ Σπανιελ, Ιωάννου λέγεται, τον βλέπω εδω και μια βδομάδα να εχει καλές καρπώσεις απο 10 , 8 , 6 πουλιά ......
Για σήμερα έμαθα κι εγώ ότι είχα πέρασμα σκόρπια πουλιά. Τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω αν πετύχαινε μαζέματα. Έχω ακούσει για μερικούς που πέτυχαν...

Τωρα αυτή η αύξηση συναντήσεων που διεπιστωσα σήμερα δε πιστεύω να ηταν συνεπεία περάσματος στην ευρίτερη περιοχή της Αλεξ/πολης η ήταν????? Οπως προείπα τα πουλιά τα βρήκα διάσπαρτα στα χωράφια που κυνηγω τελευταια και βρίσκω πάντα με πολυ ποδάρωμα αλλα και κάποια δεκτηκά

Ενα 2ωρο απογευματινό παρέα μου η μάμα Elena πήγα να διαπιστώσω την κατάσταση σκόρπια τα πουλιά σε 4 χωράφια που άλλαξα 6 σηκώματα 4 τουφέκισα.hunter.1 και τα κράτησα .well done.
Ειδομεν στη συνέχεια.........Πάντως καλά περάσαμε σήμερα....... .,,,,,..victory.

Status
Not open for further replies.
Back