Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νικο εχεις συναντησει παχυ κοτσυφα τετοια εποχη??.asking.

Σίγουρα όχι Τάσο, το γνωρίζω αυτό! Αλλά είμαι ολίγον τι περίεργος...! Που ξέρεις; Μπορεί να ξεσυνερίζεται και αυτός με τα "φιλαράκια" του τα τρυγόνια και να το 'χει ρίξει εδώ και μέρες στο φαγοπότι μες στις λιοσποριές, μπας και παχύνει περισσότερο από δαύτα...!.sarcastic..very funny.

Εγω πιστευω ειναι νωρις ακομα τουλαχιστον για τα μερη μου..
Αυτο που εχω δει εγω ειναι οτι απο τις 8,10 του μηνα κ μετα θα κανει καποιο περασματακι..
Με το "12" να θεωρειτε ολιγον πονηρό..
Βεβαια ο καιρος που κανει παιζει ρολο τα πουλια δεν ξερουν απο ημερομηνιες..

Last edited:
σήμερα το πρωι φάνηκαν κι εδώ τα πρώτα τρυγονια.ο Βικ είδε ενα μακρια μας τουφεκιες ακουστηκαν αλλα απο μας δεν πέρασε κατι.δεν πειράζει ομως.και στην αλλη βόλτα με το καλο

Last edited:
Για Δομοκό μου είπε αξιόπιστος φίλος ότι είχε πέρασμα κυρίως ορτυκιών αλλά και τρυγονιών χτες και προχτές. Σήμερα δεν μπόρεσα να ξυπνήσω, γτ είχα μια μάχη με κάτι μπύρες χτες το βράδυ, αλλά θα πάω το απόγευμα μήπως κατηφόρισε τίποτα και εδώ.

γιασας παιδεςςς εδω πανω σε εμας αρχησανε να μαζευωντε τα πουλια σε καλοδια της ΔΕΗ και μελισουργι, τσαλαπετινη εχτες τα ειδα καθησμενα 6 7 8 10 μαζι μαλλων ειρθε η ωρατους σιγα σιγα για νοτιαααα το νουσας λοιπων και καντε πιο εντατηκες εξωδουςςςς πρως αναζειτηση περασματον τρυγονιου,,,,,,,,,,,,,,καλες τουφεκιες εκη κατω λοιπων να εχαιτεεεεεε.my man..hunter.1.hunter.1

Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας! Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας στα κυνηγοτοπια και μετοικηση στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Λακωνία. Πρώτη έξοδος για εφέτος στη Μάνη. Είδαμε δύο με τρία πουλιά πιασμένα στα πουρνάρια δε μπορέσαμε να τα ντουφεκισουμε. Αύριο δουλειά και επόμενη έξοδος το ΣΚ. Μακάρι να είμαστε τυχεροί.

σήμερα το πρωι φάνηκαν κι εδώ τα πρώτα τρυγονια.ο Βικ είδε ενα μακρια μας τουφεκιες ακουστηκαν αλλα απο μας δεν πέρασε κατι.δεν πειράζει ομως.και στην αλλη βόλτα με το καλο
Ευριπίδη καλησπέρα.. Σήμερα ειμουν και εγώ έξω δεν είδαμε ΚΆΤΙ παρά τις μπαλοτες που ακούστηκαν μαζεμένες σε μια στιγμή.. Πολύ περιστέρι και δεκαοχτουρα στο ακρωτήρι.. τι είναι αυτό το πράγμα φέτος ρε παιδί μου...

Status
Not open for further replies.
Back