Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πόσα γραμμάρια σκάγια ρίχνεις με το 20άρι σου;

Νίκο ρίχνω από 24 μέχρι 28 γραμμάρια.Συνήθως ρίχνω τα Lambro στα 25γρ,τα B&P στα 26γρ και τα Navaro στα 28γρ.

αυτοπεποίθηση

Είπες την ''μαγική'' λέξη Νικόλα!!!
Με αυτό το όπλο έχω τρομερή αυτοπεποίθηση την κρίσιμη στιγμή της τουφεκιάς.

Σημερινή βόλτα Βοιωτια σε μέρος που κρατούσε πουλιά μέχρι πρότινος είδαμε τρία τέσσερα κι αυτά εκτός βολής.
Δε πειράζει όμως βγήκαμε στη φύση όσο για τα τρυγόνια όλο και κάπου θα τα ξαναπούμε στα περάσματα.

Βολτα το μεσημερακι με τον φιλο Νικο(@Koutos_benelli )σε ενα απο τα λιγα αθεριστα ηλιοσπορα
Πηραμε 2 τρυγονια και ενα κοτσυφα
Με λιγη περισσοτερη συνεννοηση και καλυτερο στησιμο μπορουσαμε να εχουμε αλλα 3
Αλλα χαλαλι αυριο παλι

Βολτα το μεσημερακι με τον φιλο Νικο(@Koutos_benelli )σε ενα απο τα λιγα αθεριστα ηλιοσπορα
Αλλα χαλαλι αυριο παλι
Μπράβο Νικολήδες! Αφήστε κανένα και για μας όμως :)

Αλλα χαλαλι αυριο παλι

Μπράβο σας συνονόματοι! Το αριστερό είναι "θρεφτάρι" ε...; Ας είναι καλά τα λιοσποράκια...! Ο κότσυφας άραγε, ήταν παχύς ή αδύνατος...;

Εκανα μια ψιλη γυρα και εγω το απογευμα και πηρα ενα τρυγονακι.
Εχει δικιονο Γιώργος για τα μεγαλα τρυγονια.
Ηταν ενηλικο αυτο που ηρθε μαζι μου.
Αν δεν ετρωγα σπορια ισως να επερνα αλλο ενα απο τα τεσσερα που εβοσκαν στο ηλιοσπορο.
Αυριο παλι...

Λοιπόν παληκαρια σας χαιρετώ όλους. Πριν από λίγο επέστρεψα στο σπίτι. Σήμερα είχε ολοήμερο με τα φιλαράκια.Τα περάσματα ξεκίνησαν είναι γεγονός. Μεγάλα πουλιά ,ομορφα γιορντανια κόκκινα πόδια. Είχα χρόνια να δω τέτοια πουλιά

Status
Not open for further replies.
Back