Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέχρι να απαντήσει ο Φώτης, να μαντέψω ;;; B. RIZZINI, mod. ARTEMIS ... ;)

Nαι Στέλιο, αυτό πρέπει να 'ναι...! Πολύ καλό... Ο Battista Rizzini (σε αντίθεση με τους άλλους "συνεπώνυμούς" του, που είναι μέτριοι - βλέπε Emilio Rizzini κτλ) συγκαταλέγεται σίγουρα στους ποιοτικούς κατασκευαστές, πάνω απ' τον μέσο όρο δηλαδή...

Last edited:
Β. Rizzini Artemis 71 εκ. κάννες 3* και 1* τσοκαρίσματα

Να είσαι καλά, να το χαίρεσαι Φώτη...! Το Battista Rizzini Artemis είναι από τα καλά εργοστασιακά δίκαννα! Εφάμιλλο των αντίστοιχων εργοστασιακών Beretta, Browning κτλ....!

Last edited:
Ο καιρος τις επομενες μερες ειναι αρκετα πονηρος !!!
Για τοπικές μετακινήσεις είναι μανούλα!! Τετάρτη και Πέμπτη δίνει κακοκαιρία. Το ΠΣΚ μπορεί και εμείς οι νότιοι να δούμε το χρώμα του :) Αν και στην Αττική φέτος και με τις φωτιές κάτι μου λέει ότι δεν θα παίξει τίποτα...

Σήμερα κατέβηκα στον κάμπο με όχι και τόσο υψηλό ηθικό η αλήθεια είναι λόγο των λίγων και σκόρπιων πουλιών.
Παρόλα αυτά η ανατολή του ηλίου με καφεδάκι είναι όλα τα λεφτά οπότε οι όποιοι δισταγμοί μου πήγαν στην άκρη.
Έκατσα σε ένα θερισμένο ηλιόσπορο που είχα μπανίσει τις προηγούμενες μέρες ότι πέφτουν 7-8 τρυγόνια.
Μέχρι της 8 και 20 δεν φάνηκε ούτε ένα και άρχισε να με πιάνει τρέμουλο.
Αποφασίζω να φύγω και να αρχίσω το ψάξιμο και εκείνη την ώρα μπαίνουν δύο τρυγόνια και παίρνω το ένα.
Κάθομαι άλλα δέκα λεπτά μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα.
Φεύγω και στην γύρα που έκανα σε όποιο θερισμένο ηλιόσπορο περνούσα σηκωνόντουσαν από μέσα 3-6 πουλιά(αυτό που σας έλεγα με τα σκόρπια τρυγόνια).
Δουλειά έτσι λέω δεν γίνεται οπότε έφυγα για τα δέντρα πού ότι και να γίνει θα πάνε τα πουλιά.
Και όντως έτσι έγινε για καμιά ώρα έκανα καλό παιχνίδι παίρνοντας άλλα 4 τρυγόνια αλλά τα δύο δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα βρω.:(
Συνεχίζω να καρπώνομαι μεγάλα τρυγόνια και δεν θυμάμαι να έχει ξανά γίνει αυτό στο παρελθόν!;) (Δείτε τα δύο δεξιά στην φωτό)
Συνήθως πριν την έναρξη την κοπανούσαν.
Σήμερα είχα πάλι το εικοσάρι μαζί μου και θα γράψω στο ανάλογο Topic αν και τα λόγια πλέον είναι φτώχεια.Είμαι ερωτευμένος με το όπλο!.love.

Σήμερα κατέβηκα στον κάμπο με όχι και τόσο υψηλό ηθικό η αλήθεια είναι λόγο των λίγων και σκόρπιων πουλιών.
Παρόλα αυτά η ανατολή του ηλίου με καφεδάκι είναι όλα τα λεφτά οπότε οι όποιοι δισταγμοί μου πήγαν στην άκρη.
Έκατσα σε ένα θερισμένο ηλιόσπορο που είχα μπανίσει τις προηγούμενες μέρες ότι πέφτουν 7-8 τρυγόνια.
Αποφασίζω να φύγω και να αρχίσω το ψάξιμο και εκείνη την ώρα μπαίνουν δύο τρυγόνια και παίρνω το ένα.
Φεύγω και στην γύρα που έκανα σε όποιο θερισμένο ηλιόσπορο περνούσα σηκωνόντουσαν από μέσα 3-6 πουλιά(αυτό που σας έλεγα με τα σκόρπια τρυγόνια).
Δουλειά έτσι λέω δεν γίνεται οπότε έφυγα για τα δέντρα πού ότι και να γίνει θα πάνε τα πουλιά.
Και όντως έτσι έγινε για καμιά ώρα έκανα καλό παιχνίδι παίρνοντας άλλα 4 τρυγόνια αλλά τα δύο δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα βρω.:(
Συνεχίζω να καρπώνομαι μεγάλα τρυγόνια και δεν θυμάμαι να έχει ξανά γίνει αυτό στο παρελθόν!;) (Δείτε τα δύο δεξιά στην φωτό)
Σήμερα είχα πάλι το εικοσάρι μαζί μου και θα γράψω στο ανάλογο Topic αν και τα λόγια πλέον είναι φτώχεια.Είμαι ερωτευμένος με το όπλο!.love.

Μπράβο Γιώργο .shake.

Μπράβο Γιώργαρε για τις επιτυχίες σου!
Πόσα γραμμάρια σκάγια ρίχνεις με το 20άρι σου;
Μπράβο και για το γεγονός ότι έχεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να κυνηγάς με μικρό διαμέτρημα ένα σχετικά σπάνιο (πιο συχνό στα μέρη σου βέβαια, σε σχέση με νοτιότερα) και μικρής διάρκειας θήραμα με όχι, συνήθως, πολλές ευκαιρίες για κάρπωση...!

Status
Not open for further replies.
Back