6€ τα ΟΚ? Αν ναι από πού αν επιτρέπεται?Μεχρι τωρα Γιαννη κομπλε ειναι! Δεν εχω παραπονο..6 ευρω τα πηρα και σεκος τα τρυγονακια!!
6€ τα ΟΚ? Αν ναι από πού αν επιτρέπεται?Μεχρι τωρα Γιαννη κομπλε ειναι! Δεν εχω παραπονο..6 ευρω τα πηρα και σεκος τα τρυγονακια!!
Απο ενα μαγαζι στα μερη μ Βασιλη..Του εχουν μεινει στοκ μερικα κουτια με την παλια τιμη..Κυριος,μου εξηγηθηκε απο την αρχη οτι ειναι παλια κουτια και δεν με κοροϊδεψε για να μου τα πουλησει με την τωρινη τιμη6€ τα ΟΚ? Αν ναι από πού αν επιτρέπεται?
Καλημερα, αφου δεν βρήκα ούτε φτερο απο τρυγόνι, είπα να βγάλω φωτό την αφεντομουτσουνάρα μου!
https://postimg.org/image/wu9cprxm1/
Ωραιο το perennia , το κοιτουσα καποτε και τελικά δεν κατάφερα τότε να το αποκτήσω, πέρασαν όμως λίγο τα χρόνια και πέρυσι κατάφερα να αποκτήσω το 690Να χαίρεσαι τη ΔΙΚΑΝΝΑΡΑ σου φίλε Τάσο...!
BERETTA σουπερποζέ και... "ξερό ψωμί"...!
Έχω κι εγώ στη συλλογή μου ένα αλληλεπίθετο Beretta: το Perennia I! Δεν θα το ρίξω εφέτος (φέτος ρίχνω με ένα SKB 605), αλλά 2 σερί σεζόν στο πρόσφατο παρελθόν το τίμησα δεόντως και έκαψα με δαύτο περί τις 4.000 φυσίγγια...!
Beretta = Εγγύηση στην ποιότητα και την αξιοπιστία!!!
Ρε ομορφοπαιδο είσαι Μπραχαμιωτης και δε σε ξέρω!!!στο στρογγυλό πηγαινες???.xm.Καλημερα, αφου δεν βρήκα ούτε φτερο απο τρυγόνι, είπα να βγάλω φωτό την αφεντομουτσουνάρα μου!
Μπραχαμιώτης γέννημα θρέμμα Τάκη. Σχολείο όμως πήγαινα στον Αγιο Παντελεήμονα, Δωδεκανήσσου κατάλαβες που λέω.Ρε ομορφοπαιδο είσαι Μπραχαμιωτης και δε σε ξέρω!!!στο στρογγυλό πηγαινες???.xm.
Ηρθα Θεσσαλονίκη ; )Μετά την έναρξη σκόρπισαν πολύ τα πουλιά.
Πέντε εδώ δέκα εκεί και από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα.
Το Σάββατο το απόγευμα βρήκαμε κάποια πουλιά και κάναμε ένα ας το πούμε καλό κυνήγι.
Σήμερα πρωινό φάνηκαν κάποια τρυγόνια αλλά λόγο συγκυριών έμεινα ατουφέκιστος.
Περιμένουμε κάποια μετακίνηση γιατί είναι μίζερα τα πράγματα.
Τι τρυωονια να φάμε ρε λιακο. Που αγοραζουμε καινουργιο οπλο και μας βγαινει φρουτοκρεμα..Ρε λαμόγια αφήστε κανένα τρυγονακι να κατέβει και πιο νότια....μην τα φάτε όλα;
Σε έφαγε ο Κρητικός ρε φίλε....σε ζηλεύει τι να τον κάνουμε;Τι τρυωονια να φάμε ρε λιακο. Που αγοραζουμε καινουργιο οπλο και μας βγαινει φρουτοκρεμα..
Μας σαμποταρουν δεν εξηγειται αλλιως
ρε ομόρφηνες πολύΚαλημερα, αφου δεν βρήκα ούτε φτερο απο τρυγόνι, είπα να βγάλω φωτό την αφεντομουτσουνάρα μου!
μπράβο πολλοί ωραίοιΚαλημερα στην παρεα.Σημερα παιξανε κατι πουλακια,λιγοτερα απο χθες και πιο πονηρεμενα λογω των χθεσινων τουφεκιων...5-6 με πιασαν παλι στην χαλαρωση .hit.και δεν τα προλαβα..Εριξα μια τουφεκια σε ενα ζευγαρακι απ΄οπου κρατησα το ενα.Υστερα απο λιγο περασε ενα καμμια 40αρια μετρα και του εριξα 2...Η πρωτη το βρηκε,εφυγαν λιγα πουπουλα,η δευτερη πηγε πιο μπροστα(πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους κυνηγους που συνηθως τουφεκανε πιο μπροστα),το πουλι συνεχισε να πεταει αλλα περασε ενα πυκνο και μετα ακουσα ενα γδουπο στο εδαφος.Μαλλον επεσε αλλα εψαξα στο περιπου και δν το βρηκα
.Στο δρομο προς το αυτοκινητο ειδα ενα τρυγονι σε ενα χερσο και στο σηκωμα το τουφεκισα 2 φορες στα 25-30μ περιπου..Το εχασα απο υπερβολικη σιγουρια.smashfrak..smashfrak..smashfrak.
..
Βρηκα και πουπουλα απο τα χθεσινα χαμενα τρυγονια...
''Καποιος'' μασαμπουκωσε καλα
Η συνεχεια μεθαυριο..Να τα αφησουμε μια μερα να ηρεμησουν![]()
ωραίος ο νέος με την τραγιάσκα
Λοδρεζος ετσι..?? Χάι ντου γιου ντου..?ωραίος ο νέος με την τραγιάσκα![]()
Μπράβο ρε Αργύρη ετσιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!