Και από νομο ιωαννινων λιγα πουλιά οχι τίποτα ιδιαιτερο........με βλέπω να δοκιμαζω όπλο και φυσιγγια στα επιβλαβη στο τελος.....
.xm.......buy buy..buy buy..

Και από νομο ιωαννινων λιγα πουλιά οχι τίποτα ιδιαιτερο........με βλέπω να δοκιμαζω όπλο και φυσιγγια στα επιβλαβη στο τελος.....
Ωραιος Γιωργο, ελπιζω να σου κατσουν...Xθες το απογευμα εκανα την πρωτη αναγνωριστικη να δω αν υπαρχει κινηση
σε ενα μερος που ειχα σταμπαρη απο περισι...
Μετα τις 6 η ωρα αρχισαν τα τρυγονακια να κυκλοφορανε,
μεχρι κατα τις 7 περιπου ειδα αρκετα...
τα δυο μαλιστα περασαν πανω απο το κεφαλι μου στα 15 μετρα.
Ηταν ολα απ' τα μεγαλα, πιτσουνακι κανενα.
Αν μεχρι την εναρξη υπαρχουν ακομα πιστευω θα κανουμε καλο παιχνιδι.
ΥΓ. Προβλεπω να παiρνουν φωτια τα BROWNING...![]()
Κακο τουφεκισμα θες κυρα μαρω....xm.......buy buy..buy buy..![]()
Πάντως εγώ που βρίσκομαι Λευκάδα από 5 του μηνός και κινούμαι μέχρι και το Άκτιο που πάω για ψάρεμα,δεν έχω δει ούτε δειγμα .xm.Πρωινο αναγνωριστικο σημερα και ειδα μερικα τρυγονια αλλα λιγα περιμενα καλυτερο αποτελεσμα
Είμαι Κροατια και έχω δει αρκετούς τσάλαπετεινους, συκοφαγους και τρυγόνια. Τα πουλιά είναι ακόμη αρκετά βόρεια, ο καιρός εδώ είναι παρά πολύ Καλοκαιρινός και δεν βάζει ακόμη ιδέες στα πουλιά για μεταναστευσηΠάντως οι τσαλαπετεινοί που είχα δει μετά την πανσέληνο εξαφανίστηκαν
Το ίδιο. Εντος της εβδομάδας θα κανω γύρα για φωλιές με καρακαξες. Οτι πεις ειναι για την εναρξηΚαι από νομο ιωαννινων λιγα πουλιά οχι τίποτα ιδιαιτερο........με βλέπω να δοκιμαζω όπλο και φυσιγγια στα επιβλαβη στο τελος.....
αφηστε μπας και κατεβει και κανενα λιγο χαμηλοτερα....Σήμερα Β.Δυτική Μακεδονία είχαμε κατι βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.Αυτό θα κάνει τα πουλιά να μετακινηθούν απο τα Βόρεια σύνορά μας. Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε.pop.
![]()
λες να ερθουν πελοποννησο!Σήμερα Β.Δυτική Μακεδονία είχαμε κατι βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.Αυτό θα κάνει τα πουλιά να μετακινηθούν απο τα Βόρεια σύνορά μας. Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε.pop.
![]()
λες να ερθουν πελοποννησο!
Σωστή η πληροφορία σού φιλαράκι είχαμε τοπικές μετακινήσεις.Μπήκαν φρέσκα πουλιά .pop.απο πληροφοριες τοπικες μετακινησεις υπηρχαν ,οποτε θελει παλι καλο ψαξιμο,και πανω απ ολα να μην ενοχλουνται στην τροφη.