Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
σωστά είναι έκδοση με mobile chokes είχα την εντύπωση ότι δεν έρχεται Ελλάδα :)
Και ειναι με χαρτινη κουτα. Δεν εχει πλαστικη βαλιτσα οπως η due.

Μερικοι φιλοι που ξερω ειχαν μπενελι ραφαελο και κριο,
και τις εδωσαν και πηγαν σε browning A5 τυχαιο?
Για εμενα υπερτιμημενη η A5. Βλητικα με τα μαμα τσοκακια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.

Η 302 είναι η καλύτερη ποιοτικά καραμπίνα που έχω κυνηγήσει...Γνωστές του είδους λένε πως για να βγει καραμπίνα στις μέρες μας με τα ατσάλια της 302 θα στοίχιζαν 3000αρα...Όλες οι απόψεις σεβαστες,μόνο να μην εκμηδενίζονται τα υπόλοιπα όπλα για να φανεί σωστή η δικιά μας αποψη
Θα συμφωνήσω με τον Ηλία και τον Ευριπίδη, σαν κάτοχος και εγώ 302 με τρείς κάνες η ποιότητα κατασκευής της σειράς 300 αλλά και των υπόλοιπων όπλων της εποχής της (auto5, Breda Altair &Antares , Franchi black magic-al 48 κλπ) είναι ανώτερη πιστεύω από αρκετά όπλα της εποχής μας.

Last edited:
Θα αναφέρω κάτι που μου έτυχε πριν δύο χρόνια.με πήρε φίλος μαγαζατορας κυνηγετικών και μου λέει έχω μία α5 πάμε να την δοκιμάσουμε...Σε ένα κουτί φυσίγγια δύο εμπλοκές....Να σήμειωθει πως επειδή το όπλο έκανε γυρες από μαγαζί σε μαγαζί για να προωθηθεί ο φίλος το φοβήθηκε και το είχε καθαρίσει πρώτου πάμε.Ίσως να ναι τυχαίο γεγονός.βλητικα ο Παύλος που την έχει αναγκαστικέ να πάει για κώνο και κατευθείαν σε τσοκακια....

Σωστό σκεπτικό...Και η βαλίτσα για κυνηγετικό όπλο σχετικά άβολη ειναι
Το θεμα ειναι να δινουν τις φλατζες και τις φετες για το κοντακι γιατι τις περισσοτερες φορες σε αναγκαζουν να πας στην παραπανω κατηγορια για να τα εχεις ολα..

Το θεμα ειναι να δινουν τις φλατζες και τις φετες για το κοντακι γιατι τις περισσοτερες φορες σε αναγκαζουν να πας στην παραπανω κατηγορια για να τα εχεις ολα..
Εγώ επειδή είμαι πολύ περίεργος με το κοντάκι...Αναγκάζομαι και πηγαίνω σε Κοντακα να το φέρω...Μου δινει αυτοπεποίθηση!Επομένως δεν με καίνε οι φλάντζες αλλά σίγουρα γλυτώνεις χρηματα

Να προσθέσω ότι υπάρχουν πολλά καλά λειοκαννα και με βάση το κυνηγητικό μας προφίλ φτάνουμε σε ένα ωραίο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συμφωνω απόλυτα και οταν φτασουμε σε ενα επιθυμητο αποτελεσμα που μας ικανοποιει το παραπανω ψαξιμο, ισως καταστρεψει τα παντα!

Status
Not open for further replies.
Back