Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα ποστα δεν εινε μολυβοσκεπαστο εινε πησω αηδονολαλουσα αν δεν.κανω λαθος εινε κερκυρεοι και πρεβεζιανοι
Μπορεί Στέφανε να είναι εκεί που λες,οταν θα δούμε καλά την ταινία θα καταλαβουμε ακριβώς που είναι.δεν νομιζω να είναι πρεβεζανοι ρε φιλε θα τα τους ήξερα,λιγοι ειμαστε εδώ στην Πρέβεζα μανιακόι με την φασσα.....

Μπορεί Στέφανε να είναι εκεί που λες,οταν θα δούμε καλά την ταινία θα καταλαβουμε ακριβώς που είναι.δεν νομιζω να είναι πρεβεζανοι ρε φιλε θα τα τους ήξερα,λιγοι ειμαστε εδώ στην Πρέβεζα μανιακόι με την φασσα.....
Τους.εχω σηνατηση πολες φορες τους.σηγκεκρημενους τα τελευτεα 8 χρονια που ανεβενω εκη οκτομβρη ησως και να κανω λαθος μπορη να μην καταλαβα και καλα απο που μου ειπαν με τους δυο εχουμε τηχη σε δυπλανα καττερια στο παρελθον

Τους.εχω σηνατηση πολες φορες τους.σηγκεκρημενους τα τελευτεα 8 χρονια που ανεβενω εκη οκτομβρη ησως και να κανω λαθος μπορη να μην καταλαβα και καλα απο που μου ειπαν με τους δυο εχουμε τηχη σε δυπλανα καττερια στο παρελθον
Ίσως φίλε μπορεί να είναι από κάνα χωριό εδώ γύρω στην Πρέβεζα, πάντως εγώ έχω 3 χρόνια να ανέβω σε αυτά τα πόστα και του χρόνου λέω να πάω πάλι,που ξέρεις μπορεί και να συναντηθούμε.....

Δημιουργείς μεγάλα θέματα στην ψυχολογία μας . .my man.Το ξέρεις ;
Και άμα πω κι εγώ ότι το Σαββάτο το πρωί κατά τις 9.30 στο χωριό βγαίνοντας από το σπίτι, είδα μια να περνά από πάνω από την αυλή στα 10-15 μέτρα περίπου. Έτρεξα πιο πέρα να δω τι δρόμο πήρε και βλέπω στο βάθος στη ρεματιά ένα σμαράκι 5-6 πουλιά να κάνει ένα-δυο κύκλους και να κάθεται σε κάτι αζηλάκους (αριές) για μια στιγμή και μετά να σηκώνεται ξανά, να κάνει πάλι 2 κύκλους και να καθίζει λίγο πιο πάνω σε μια καστανιά. Δεν έμεινα να τις παρακολουθήσω κι άλλο γιατί ... ήταν πειρασμός ;) ... (και είχα και δουλειά), μόνο τους έδωσα ραντεβού για το Σεπτέμβρη ... για "πιο στενές επαφές" ...
.sarcastic. .sarcastic.

ονοματα δε λεω υποληψεις δεν θιγω
Τι να κάνουμε ρε Ευρυπίδη πέρα από τον Οκτώβρη δεν μας προτίμησαν φέτος....μας έκαναν αλλά θηράματα τι χάρη αυτά με την μεγάλη μύτη....την καινούρια σεζόν θα τις πελεκισουμε....μην σου πω θα πάω για έναρξη προς την Λάρισα που έχει και από δαυτες....

Τι να κάνουμε ρε Ευρυπίδη πέρα από τον Οκτώβρη δεν μας προτίμησαν φέτος....μας έκαναν αλλά θηράματα τι χάρη αυτά με την μεγάλη μύτη....την καινούρια σεζόν θα τις πελεκισουμε....μην σου πω θα πάω για έναρξη προς την Λάρισα που έχει και από δαυτες....
αν πας μονος σου κατι θα κανεις αν πας με τον ιωνα λυπαμαι
ha haaa

αν πας μονος σου κατι θα κανεις αν πας με τον ιωνα λυπαμαι
ha haaa
Σε σας είχε πουλιά φέτος Ευρυπίδη;πέρα από την πλάκα...δύο φορές που πήγα Άρτα τον χειμώνα δεν τις βρήκα στα γνωστά του λημέρια....αν και τα Χριστούγεννα όπως προείπα μου πήραν τα μυαλά κάτι μακρομυτες και ξεχάστηκα...Φλεβάρη πάλι τίποτα...σε αντίθεση με την Εύβοια που είχε όλο το χρόνο πουλιά και ιδιαίτερα πριν την λήξη στο δρύινο είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά δύσκολο μέρος και αχανές κυρίως!

Σε σας είχε πουλιά φέτος Ευρυπίδη;πέρα από την πλάκα...δύο φορές που πήγα Άρτα τον χειμώνα δεν τις βρήκα στα γνωστά του λημέρια....αν και τα Χριστούγεννα όπως προείπα μου πήραν τα μυαλά κάτι μακρομυτες και ξεχάστηκα...Φλεβάρη πάλι τίποτα...σε αντίθεση με την Εύβοια που είχε όλο το χρόνο πουλιά και ιδιαίτερα πριν την λήξη στο δρύινο είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά δύσκολο μέρος και αχανές κυρίως!
εδω φιλε η φασσα ειναι σπανιο ειδος.μια χτυπησα περυσι και παλι καλα.μολις τις κυνηγησεις την πρωτη μερα μετα αντε γεια.στους αλλους νομους ηρακκλειο λασιθι εχει αλλα δεν ξερω τα περασματα αλλα την χρονια που περασε ηταν ακομα πιο δραμα το πραμα μεχρι και στα περιστερια φολα φαγαμε

Status
Not open for further replies.
Back