Spinning

Φιλοι σου λεει μετα....hit..hit..sarcastic.
Αλεπουδιαρη μη μου βαζεις προκλησεις γιατι ειμαι τοσο πεισματαρης που μπορει να αλλαξω 10 καρουλια νημα μεχρι να μου κατσει... .buy buy..sarcastic.
Ακη προτιμησα την πετονια απο κατω κ οχι στρωση με μονωτικη ταινια κ για μην στριβει το νημα και για να το ¨σπασω¨ αφου δεν ξερω πως θα εξελιχθουν οι πρωτες μας επαφες... Να εχω κ εφεδρικο...;)
Δεν τον γεμισα τον μηχανισμο τερμα για να γλιτωσω λιγες τουφες ειδικα στον αρχη, οπως διαβασα, και οταν τον τυλιγα στο μηχανισμο φροντισα να ξετυλιγετε ευθεια απο το καρουλι του κ εβαλα μερικα κομματια χαρτι στο δαχτυλιδι του καλουμιου ετσι ωστε να τυλιγετε σφιχτα πανω του... Θα κανω κ τις πρωτες ριψεις με κανενα popper κ απλη ανακτηση ωστε να ξανατυλιχθει σφιχτα τις πρωτες φορες κ θα δουμε...
Ακη οποτε βρεις χρονο βαλε το βιντεακι... Σιγα μην βαλω 0,52 παραμαλο στο Spinning .asking. Aμα μου το κοψει λουτσος μου το εκοψε... Δεν χαραμιζω ολα τα υπολοιπα ψαρια κ τις πλευσεις των πιο μικρων τεχνητων για εναν μεγαλο λουτσο, αν κατσει... Καλυτερα να δοκιμασω με πιο μεγαλα τεχνητα για περισσοτερη ασφαλεια...
Υ.γ Γιαννη δεν εχει ο Αντωνακος παχυμετρο, θα στο μετρησω εγω οταν δω το οπλο απο κοντα... Φαγωθηκατε με τις βεργες πια....ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha. Αφου σας ειπε το παιδι... ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ!!! .buy buy..buy buy..yelling..yelling..sarcastic.

καλα ποιο πουλακι σου πε για μονωτικη ταινια???.xm.
σου πα για πετονια απο κατω γιατι εγραψες στο προηγουμενο ποστ οτι θα βαζες κατευθειαν το νημα πανω στη μπομπινα.

το νημα το χες βρεξει ε πριν το βαλεις πανω ??.what..what.

προσεξε στις πρωτες ριξιες να μαζευεις κανονικα κ οχι εντονα πολυ να μη περασει καμμια σειρα απ οκατω κ που σαι παρε κ ενα βελονακι μαζι αμα γινει καμμια τουφα να χεις να πλεκεις....yel..yel.

οπως σου εχω ξαναπει δε παιζει σημασια το μεγεθος του τεχνητου αμα ειναι το κωλοψαρο να στο φαει θα στο φαει..οπως η λιτσα πχ....buy..buy.

παρε κ τον κομπο τωρα...

!

κανε καμμια 15αρια σβουρες προς τα κατω κ αλλα τοσα πανω κ δε θα σπασει με τιποτα...

Πολύ απλός κομπος, τον έμαθα με τη μία φορά.
Αλλά και οι επεξηγησεις του πολύ κατανοητες.

Εγω ζαλιστηκα κ μονο που τον ειδα, ευτχυως που μιλαει ο τυπος απταιστα κινεζογαιπονεζικα και επεξηγει λιγο τα σταδια του κομπου....sarcastic.
Ασε φιλε, καλος ειναι κ ο Tony Pena....goodboy.

• Like
Reactions: jnp
Εγω ζαλιστηκα κ μονο που τον ειδα, ευτχυως που μιλαει ο τυπος απταιστα κινεζογαιπονεζικα και επεξηγει λιγο τα σταδια του κομπου....sarcastic.
Ασε φιλε, καλος ειναι κ ο Tony Pena....goodboy.
Γιαυτο ο George μισησε το νήμα!!!
Υπάρχει και απλουστερος, θα τον βάλω σε πρώτη ευκαιρία.

1ος κομπος: Ένωση νήματος με το παράμαλλο
albright-special.jpg
Αριστερά με το μπλε το παράμαλλο από ναυλον και δεξιά το νήμα.
Σφιξτε γερά και δεν γλιστράει.
Για όποιον έχει ανασφαλειες, μια σταγονιτσα κυανοακρυλικη κολλα και σκουπιζουμε τα περισσευματα αμέσως.
2ος κομπος: Ένωση νήματος με στριφταρι ή παραμάνα ή τεχνητο

Ειδικός κομπος για να δενεται το νήμα σε ότι έχει κρικο (αγκιστρι, τεχνητο, στριφταρι, κλπ).
Και μια σταγονιτσα κολλα για απόλυτη ασφάλεια.
Με τους δύο παραπάνω κομπους καλύπτεται κάποιος για σπινινγκ με νήμα.

Last edited:
Εχθες ειχαμε το πρωτο ψαρεμα με νημα... Οι εντυπωσεις θετικοτες... Η αποκριση ηταν αμεση κ ενιωθες ακομα και το τεχνητο που πλαγιαζε στα "χτυπηματα"... Δεν με προβληματισε πουθενα, δεν εκανε καθολου τουφες, ξεχασα κ οτι το ειχα επανω...
Δυστυχως δεν χτυπησε τιποτα, οποτε αναμενω εντυπωσεις κ στο καρφωμα κ στη μαχη...
Το μηχανακι επισης ωραιο κ αρκετα γρηγορο στην ανακτηση, πρεπει να κοψω λιγο ρυθμο για λουτσους κ λαβρακια...

Εχθες ειχαμε το πρωτο ψαρεμα με νημα... Οι εντυπωσεις θετικοτες... Η αποκριση ηταν αμεση κ ενιωθες ακομα και το τεχνητο που πλαγιαζε στα "χτυπηματα"... Δεν με προβληματισε πουθενα, δεν εκανε καθολου τουφες, ξεχασα κ οτι το ειχα επανω...
Δυστυχως δεν χτυπησε τιποτα, οποτε αναμενω εντυπωσεις κ στο καρφωμα κ στη μαχη...
Το μηχανακι επισης ωραιο κ αρκετα γρηγορο στην ανακτηση, πρεπει να κοψω λιγο ρυθμο για λουτσους κ λαβρακια...
Στο καρφωμα δεν παίζεται, θα το δεις.
Τα φρενα λίγο πιο μαλακά από όταν δουλεύεις ναυλον.
Πόσο μακρυ παράμαλλο δουλεύεις;

Περιπου 40-50 ποντους ειναι Γιαννη... Με προβληματιζει λιγο που στο πεταγμα μπαινει ο Tony Pena Μεσα στα δαχτυλιδια αλλα ειναι πολυ λεπτος κ δεν ειδα να μου δημιουργει προβλημα... Μηπως φθειρεται ομως με προβληματιζει αν κ δεν παρατηρησα κατι τετοιο...
Τα φρενα ειναι αρκετα πιο λυτα για αρχη απο το οριο ασφαλειας...

Έχεις φτιάξει πολύ ωραίο συνδυασμό :)
Μετα την παραδοχη του τυχερου κ καλοκαρδου φιλου μου, οτι τελικα το καλαμακι μου δουλευει ωραια... .xm. εχθες την ωρα που φευγαμε μου χτυπησε η μυτη κατω κ με την παρατηρηση του Γιωρικα "προσεχε γιατι ετσι σπανε τα δαχτυλιδια", σημερα που το κοιταξα ειχε φυγει ενα κομματι απο την πορσελανη του δαχτυλιδιου της μυτης... .buy buy..kkk..xm.
Αλλαζεις τη μυτη θα μου πεις κ ολα καλα... Χμμμμμμ....
Το προβλημα ειναι οτι πριν λιγες μερες παρατηρησα οτι το δαχτυλιδι της μυτης επαιζε λιγο κ το ξεκουμπωσα βαζοντας του Logo στιγμης... Πως να το ξεκολλησω τωρα???? Να το βαλω σε λιγο ασετον πρωτα κ μετα να το ζεστανω λιγο? Να δω μηπως βρω οδηγο που να ταιριαζει στο δαχτυλιδι? Κ στην τελικη αν δεν γινετε τιποτα απο αυτα, να το κοψω οριακα στο τελος του δαχτυλιδιου κ να βαλω ενα κανουργιο???.xm.

Ακυρος ο προβληματισμος, τελικα με λιγο ασετον κ ελαφρυ ζεσταμα βγηκε η μυτη του καλαμιου χωρις απωλειες οποτε απλα θα ψαξω για καινουργια μυτη Fuji για να μην εχω θεματα κ με το νημα...
Χουνταλα μπουκα-φωτια εισαι αγορι μου, δεν λες κ 5 νουμερα μπας κ αλλαξει η τυχη μας... .sarcastic.

Περιπου 40-50 ποντους ειναι Γιαννη... Με προβληματιζει λιγο που στο πεταγμα μπαινει ο Tony Pena Μεσα στα δαχτυλιδια αλλα ειναι πολυ λεπτος κ δεν ειδα να μου δημιουργει προβλημα... Μηπως φθειρεται ομως με προβληματιζει αν κ δεν παρατηρησα κατι τετοιο...
Τα φρενα ειναι αρκετα πιο λυτα για αρχη απο το οριο ασφαλειας...
Η φθορα θα φανεί αν το νήμα δείξει να ξεφτιζει έστω και λίγο.
Πρώτα θα φθαρει το παράμαλλο. Συχνή αλλαγή για ασφάλεια.

Αν έχεις Dremmel είναι προτιμότερο να κόψεις μόνο το δακτυλίδι στην ακρη και να αποφύγεις το ζέσταμα, έστω και λίγο. Και να του φορέσεις στη συνέχεια νέα μυτη με φαρδυτερη βάση.

Γιαννη με λιγη ωρα σε ασετον κ ενα ελαφρυ ζεσταμα βγηκε η μυτη σχετικα ευκολα ( ειναι φορετη) και δεν φαινεται να εχω κανει καμια βλακεια... Πιστευω θα βρω αλλη να ταιριαξει με λιγη κολλα επανω κ ολα καλα...

Τέτοιους φίλους ναχεις την εκατσες τη βαρκα στην ξερα!!!
Πολύ προληπτικος δεν ήμουνα αλλά έγινα: ο κουμπαρος μου ειχε αγοράσει ένα φουσκωτακι τρία μέτρα χωρίς καρινα με εξωλεμβια δέκα άλογα. Την είχαμε σε ενα παραλιακό εξοχικό μόνιμα φουσκωμενη και τη φορτωναμε πάνω από το αμάξι μέχρι τη θάλασσα. Τρεις φορές στο ξημέρωμα που φορτωναμε τη βαρκα στο αμαξι, έτυχε και βγήκε ένας γερος γείτονας και μας ευχηθηκε καλό ψαρεμα. Και τις τρεις φορές στο γύρισμα μας έβγαλε κόντρα Μαιστρο με δύο μέτρα κυμα. Ο ένας οδηγούσε καθισμενος στο μπαλονι με τον κο@ο μέσα στο κύμα και ο άλλος αδειαζε τα νερά με τον κουβα. Γίνεσαι τώρα προληπτικος η όχι;

Να φτύνεις τα πεπέλια σου κάθε φορά Άρι, έτσι φεύγει το μάτι.very funny.

Γιαννη με λιγη ωρα σε ασετον κ ενα ελαφρυ ζεσταμα βγηκε η μυτη σχετικα ευκολα ( ειναι φορετη) και δεν φαινεται να εχω κανει καμια βλακεια... Πιστευω θα βρω αλλη να ταιριαξει με λιγη κολλα επανω κ ολα καλα...
Θα βρεις εύκολα, αν μετρήσεις τη διάμετρο στο καλαμι ένα εκατοστο από την άκρη.
Κολλα καλύτερα δύο συστατικων.
Καλό είναι να ξέρουμε να δενουμε και οδηγους γιατί οι ζημιές είναι αναποφευκτες
ή μπορεί να βαλουμε καλύτερους.

Last edited:
Χαχαχαχα,
Βλεπω καποιο ψηλο παλικαρακι να με ψαχνει κ να μην με βρισκει πουθενα αν συνεχισει το ιδιο τροπαριο... .yelling.
Αλλα δεν φταιε κανενας αλλος, εγω φταιω που πριν φυγουμε του λεω... "¨Παρε ρε να ριξεις δυο-τρεις φορες να δεις τι ωραια αισθηση εχει το συνολο"... Κ η απαντηση "φιλε μπραβο πολυ ωραια αισθηση και πολυ αρμονικο συνολο"... Αμεσως μετα μου επεσε ελαφρα το καλαμι, οπως κ τοσες αλλες φορες, μου ειπε την ατακα για την πορσελανη και ιδου το αποτελεσμα....buy buy..buy buy.
Μαλλον ειμαι παλι υπερβολικος ομως κ απλα ημουν απροσεκτος... .banana..sarcastic..sarcastic.

Back