Νέα μοντέλα όπλων

http://www.outdoorlife.com/lupo-3-benelli-concept-shotguns

Τα λέει όλα και όπως έχουμε αναφέρει δεν είναι προς πώληση, τουλάχιστον στην καθημερινή αγορά καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχει κάποιο πράγμα που με τα κατάλληλα χρήματα να μην πωλείται.

Και round body το Fausti, και το κοντακι να μην κανει αυτο το σκαλοπατι που κανουν τα περισσοτερα, πισω απο τις μισες φωτιες.
τρέλλα πως μ αρέσουν κάποτε κοιτούσα ένα της B RIZZINI αλλά ακριβό για μένα
.well done.

Δε ξερω αν απο τιμες ειναι οπως τα Beretta (εννοω τα σκοπευτικα). Αν εχεις βεβαια ενα συγκεκριμενο budget, δυσκολα πας σε αλλη εταιρια για μοναδικο οπλο, καθως το ονομα Beretta ή Browning ειναι απο μονο του εγγυηση. Αν εχεις ομως ανεση, χαλαρα παιρνεις και ενα για δοκιμες και τεστ αξιοπιστιας

τρέλλα πως μ αρέσουν,κάποτε κοιτούσα ένα της B RIZZINI αλλά ακριβό για μένα
.well done.
Δε ξερω αν απο τιμες ειναι οπως τα Beretta (εννοω τα σκοπευτικα). Αν εχεις βεβαια ενα συγκεκριμενο budget, δυσκολα πας σε αλλη εταιρια για μοναδικο οπλο, καθως το ονομα Beretta ή Browning ειναι απο μονο του εγγυηση. Αν εχεις ομως ανεση, χαλαρα παιρνεις και ενα για δοκιμες και τεστ αξιοπιστιας

Ωραία τα Fausti, εμένα μου αρέσει και η Pamela Fausti.

Και το εικοσαρι το Fair αρωστεια!!!!!
ο καθένας με τον καημό του ha haaa

Τις προάλλες κάπου πήρε το μάτι μου κάποια συζήτηση για τα ceazar guerini κοιτάξτε το μοντέλο summit που πιστεύω δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε ποιότητα και κάννες.

Mιλουσα οταν ημουν κατω με ατομο που ριχνει σε αγωνες και σταθερα πλασσαρεται στη δεκαδα και μου ειπε οτι σκοπευτικο σαν το Guerini δεν υπαρχει. Ο τυπος μεχρι περσι εριχνε μονο Beretta.

Οπτικα, και τα παραπανω, και το Guerini που εχω επωμισει κιολας, αλλα και τα ZOLI, λογω χαμηλου προφιλ ειναι οπλα που χαλαρα θα αγοραζα, για κυνηγι και σκοπευτηριο. Για θεμα αξιοπιστιας, δεν το συζητω, ειναι καταξιωμενες μαρκες εννοειται. Απλα ενας που ξεκιναει τωρα και που το budget του ειναι συγκεκριμενο, θα προτιμησει την πεπατημενη, και λογω του ονοματος που απο μονο του εγγυαται και καποια αξιοπιστια. Προσωπικα παντως, B. Rizzini, Guerini, Fausti και ακομα 2-3 αλλες Ιταλικες μαρκες τις εχω αρκετα ψηλα, γιατι βλεπω οτι εκτος των νεων μοντελων, βγαζουν και οπλα που δεν ακολουθουν παντα τα ασφαλη (σχεδιαστικα) προτυπα. Πχ οπλα round body.

εδω χανανια 2 φιλοι φετος πηραν την 400 τη light.και στους 2 παρουσιαστηκαν οι παιδικες ασθενειες των πρωτων tecnys.με καθε κουτι φυσιγγια εφευγαν και κομματια απο τη βαση.στον ενα δε εφευγαν και δοντακια απο τον σιδηροδρομο μεσα.τωρα η αστοχια υλικου ειναι η ελττωματικη παρτιδα γιατι ο φιλος που κυνηγαμε μαζι 4 χρονια τωρα που την εχει δεν του εχει παρουσιασει το παραμικρο κι εχει ριξει πολλα φυσιγγια σε σκοπευτηριο και τσιχλες.μαλιστα στους συγκεκριμενους παρουσιασε και πολλες εμπλοκες αποτι λενε.προσωπικα ουτε εχω δει τα οπλα τους για να μπορεσω να βγαλω ακρη.ετσι λενε αυτοι.μαλιστα μετα το τελος της περιοδου μαλλουν θα τις βγαλουν στο σφυρι

Back