Γειασου ρε Δημητρη, κριμα παντως περιμενα να δω κανα αρσενικο ψαλιδι απο σενα τετεια εποχη.και του χρονου να ειμαστε καλα να περιπλανιομαστε στους βουρκους......εγω παντως τις δυο τελευταιες μερες θα τις περασω μεχρι το γονατο στον βουρκο ετσι για να παρω τις τελευταιες δοσεις μουΧθες την εκανα και γω την βολτα μου.Εφτασα στο "λιμανακι" και ανεβηκα στην βαρκα.Ακουσα τον γνωριμο ηχο της εξωλεμβιας και παλι και εβαλα πλωρη μεσα στο σκοταδι για τον κυνηγοτοπο.Κοσμος ελαχιστος μεσα και κει που πηγα εγω κανενας.Μονος!!!!!!!!!!Ξημερωσε χωρις να περασει ουτε ενα πουλι αλλα τα σαρσελια καπου κοντα ειχαν συναυλια!!!Οσα δεν ειδα ολο τον χειμωνα φετος τα ειδα χθες!!!Η βροχη που περιμενα δεν αργησε και περιμενα να ανακατεψει λιγο την τραπουλα.Μοναδικη αισθηση απολαυσης κι ελευθεριας καθησμενος μονος μεσα στο νερο και τα καλαμια με τα σαρσελακια να κανουν γυρω μου τα τσαλιμακια τους που μονο ενα κυνηγος μπορει να νιωσει.!!Μεγαλα πουλια δεν παιξανε και απο τα επιτρεπομενα σφυριχταρια ελαχιστα.Περιπλανηθηκα αρκετα και εφυγα ψυχικα γεματος και ας ηταν σχεδον αδειο το κρεμασταρι μου!!!Πιθανως εκλεισε για μενα φετος το υδροβιο και μια πολυ καλη χρονια εφτασε στο τελος.Και του χρονου με υγεια κυριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!