Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όντως μπορεί να φταίει και αυτό ;) απλά έχω τόσο καιρό να τις κυνηγήσω και έχω λίγες διαθέσιμες εξόδους που θέλω να δοκιμάσω πολλά φυσίγγια παράλληλα:D
εντάξει τρία είδη δεν είναι και πολλά, εξάλλου από μια μάρκα ήταν και τα τρία .asking..ha ha ha..big smile.

*το φχαριστήθηκα όντως σήμερα και με το παραπάνω!
Βασιλη αυτο ειναι και το νοημα ......να το ευχαριστιεσαι !!!!!

μισή ώρα πρόλαβα σήμερα με πολύ αέρα 3 πουλιά πέρασαν 40 πόντους από το έδαφος 1 κατάφερα :)
Welcome to the club! Θα δυσκολευτεις παρα πολυ να κυνηγησεις με κατι αλλο μετα απο αυτο!!
ήδη έχω κάνει ανεπίσημη κατάσχεση του φίλου μου μέχρι να έρθει το δικό μου :)

Αρκετό το κρύο σήμερα, αρκετό το περπάτημα και πάλι αλλά τα πουλιά λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Συνολικά πήραμε με το Χρήστο πάλι 35 πουλάκια με πολλές δύσκολες τουφεκιές ενώ είχαμε συνολικά 3 χαμένα. Είχαμε συναντήσεις και με άλλα θηράματα αλλά έφευγαν μακρυά και δεν ήταν εύκολες οι τουφεκιές. Ένα ορτύκι, ένα μπεκατσίνι και μια μπεκάτσα μας χαιρέτισαν και ελπίζουμε να τα ξανασυνατήσουμε. Στο απογευματινό καρτέρι είχε πουλάκια περισσότερα απο την τελευταία φορά που πήγα. Σήμερα στο περπατητό έριχνα αποκλειστικά με B&P classic 32gr ενώ στο καρτέρι με Kill 32gr που ήθελα να τα ξεφορτωθώ και Lambro Tordo 32gr.

Αρκετό το κρύο σήμερα, αρκετό το περπάτημα και πάλι αλλά τα πουλιά λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Συνολικά πήραμε με το Χρήστο πάλι 35 πουλάκια με πολλές δύσκολες τουφεκιές ενώ είχαμε συνολικά 3 χαμένα. Είχαμε συναντήσεις και με άλλα θηράματα αλλά έφευγαν μακρυά και δεν ήταν εύκολες οι τουφεκιές. Ένα ορτύκι, ένα μπεκατσίνι και μια μπεκάτσα μας χαιρέτισαν και ελπίζουμε να τα ξανασυνατήσουμε. Στο απογευματινό καρτέρι είχε πουλάκια περισσότερα απο την τελευταία φορά που πήγα. Σήμερα στο περπατητό έριχνα αποκλειστικά με B&P classic 32gr ενώ στο καρτέρι με Kill 32gr που ήθελα να τα ξεφορτωθώ και Lambro Tordo 32gr.

Σωραίος Λάμπρο και Χρήστο!!!!!!

επιστροφη απο απογευματινο πριν λιγο. πολυ νερο και αρκετα πουλια εγω ομως αλλου γι αλλου. σκοτωσα 7 βρηκα τις 4 κι εχασα τουλαχιστον 5 που ηταν σαν γλαροι. δδν ξερω φσ παιδια αλλα 2 κυνηγια τωρα δεν μου παει καλα. ο δικος μου παλι πρεπει να πηρε καμμια 20αρια γιατι με τοσο νερο δεν κατσαμε να δουμε ποσες ητανε

επιστροφη απο απογευματινο πριν λιγο. πολυ νερο και αρκετα πουλια εγω ομως αλλου γι αλλου. σκοτωσα 7 βρηκα τις 4 κι εχασα τουλαχιστον 5 που ηταν σαν γλαροι. δδν ξερω φσ παιδια αλλα 2 κυνηγια τωρα δεν μου παει καλα. ο δικος μου παλι πρεπει να πηρε καμμια 20αρια γιατι με τοσο νερο δεν κατσαμε να δουμε ποσες ητανε
Σκεψεις στο μυαλο και ελειψη ηρεμιας. Απεβαλε το αγχος και απολαυσετο.;)

Και εμείς σήμερα με τον πατέρα μου ήμασταν αλλού γι αλλού. Καμιά ώρα απογευματινό καρτέρι, εγώ μια δεκαριά τουφεκιές έριξα με το μονό μου το 20αρι, τους έκανα αέρα. Και ο πατέρας μου έριξε μια ζώνη σχεδόν και κρέμασε μόνο μία (κάθισε σε καλύτερο καρτέρι).
Αύριο με Υγεία.

Δεν πειράζει Ευριπίδη να εισαι σίγουρος οτι η θεα αρτεμησ θα σε ανταμοιψη σύντομα ;)

sky παρολο το κραξιμο που θα φαω urika με διαφορα καλυτερη. αυτη η δυναμη που εχει οταν τρωει το πουλι τη ντουφεκια ειναι ρε παιδι μου λες και τρακαρει σε τοιχο. τη τρωει γυριζει πισω και μετα πεφτει. δεν εχει αναπηδηση η καννη αλλα η m2 κερδιζει σε θεμα χειρισμου και συντηρησης. δεν λεω οτι η m2 δεν ειναι καλο οπλο αλλα η 391 υπερτερει και λογω καννης

Last edited:
μεγα παραληψις. ν αναφερω 2 πραγματακια. πρωτον εφαγα τονους νερο σημερα και η μπουφανια δεν εβαλε ουτε κρυο ουτε υγρασια. τα γαντακια mac wet γινανε μουσκιδι και τα χερακια μου παρεμειναν ζεστα με 4 βαθμους κρυο και βορια. 2ον επειδη μ αρεσει ν ακουω και να μαθαινω σημερα δοκιμασα f2 κι εμεινα μακακας σε νο.9.μηδεν ανακρουση ταχυτατα και ακαριαια σκοτωματα σε ολες τις αποστασεις

Δεν πειράζει Ευριπίδη να εισαι σίγουρος οτι η θεα αρτεμησ θα σε ανταμοιψη σύντομα ;)
ηλια η θεα μου τις στελνει απλοχερα. εγω δεν ειμαι καλα κι αν δεν ηρεμησω οπως λεει κι ο νικος κι εχει απολυτο δικιο δεν θα δω βελτιωση. αλλα που θα παει. θα το διωξω το αγχος

Κλασσικό φαινόμενο μετά τις πρώτες αστοχίες να μας πιάνει ένα άγχος που χαλάει όλο το κυνήγι και δεν ξέρουμε τι μας έφταιξε στο τέλος. Ας απολαύσουμε και τις καλές αλλά και κακές μέρες μας. Μόνο και μόνο που βγαίνουμε είμαστε τυχεροί, άλλωστε δεν είμαστε κρεατοσυλλέκτες. Προσωπικά μια μόνο τσίχλα στο γυλέκο μου αλλάζει τη διάθεση..well done.

Καλησπερα κυριοι!
Σημερινη εξορμιση με αρκετο αερα στεφθηκε με σχετικη επιτυχια!
Σε περπατητο 2 ωρων πηραμε γυρω στα 30 πουλακια,αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το οτι δεν υπηρχαν πολλα κοτσιφια σε αντιθεση με παλαιοτερες εξορμησεις!
Σηκωσαμε και μια μπεκατσα-φαντασμα που μονο την ακουσαμε και δεν μας εδωσε την ευκαιρια αλλα μας ανεβασε το ηθικο,το φτερουγισμα της μας ξυπνησε...
Παντως χασαμε γυρω στα 5 πουλακια τα οποια επεφταν στο πυκνο και παρολο τις προσπαθειες μας ηταν αδυνατον να βρεθουν.Κριμα που δεν εχω σκυλακι γι απορτ,βλεπετε με προλαβε ο σεττερακος!
ΥΣ:Για να ιντριγκαρω και εγω το οπλο που χρησιμοποιηθηκε ειναι μια urika 2 391
wiqK5s.jpg

sky παρολο το κραξιμο που θα φαω urika με διαφορα καλυτερη. αυτη η δυναμη που εχει οταν τρωει το πουλι τη ντουφεκια ειναι ρε παιδι μου λες και τρακαρει σε τοιχο. τη τρωει γυριζει πισω και μετα πεφτει. δεν εχει αναπηδηση η καννη αλλα η m2 κερδιζει σε θεμα χειρισμου και συντηρησης. δεν λεω οτι η m2 δεν ειναι καλο οπλο αλλα η 391 υπερτερει και λογω καννης
Γιατί ρε φίλε να φας κράξιμο υπάρχει περίπτωση άμα δοκιμάσεις τα 2 όπλα με δέκα τυχαία διαφορετικά φυσσιγια να μην κερδίζει η ουρικα στα 6?
Άλλη η χάρη της μπενελας

Status
Not open for further replies.
Back