Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εεεεεεε δεν ειναι αυτα τα μερη για ολους φιλαρακι... .yelling. Την αλλη φορα πες τους να σε αφησουν στα αναχωματα διπλα απο τις αντλιες που ειναι ευκολο το μερος να κανεις κυνηγακι ονειρεμενο... .buy buy..sarcastic.
Χαχαχα, αυτο με το πρασινο κ το σφυριχταρι μου θυμιζει εκεινο το απογευμα που μιλαγαμε στο τηλεφωνο κ σου λεω "περιμενε λιγο, μπαμ-μπαμ, ενταξει το πηρα, για πες τι λεει ολα καλα? .ha ha.

Σημερα ειχα μια υποχρεωση κ επρεπε να γυρισω νωρις Καλαματα, ετσι περιοριστηκα εδω κοντα για κανα παπι... Δεν καναμε τιποτα αλλα στην επιστροφη με πηραν τηλ κ η δουλεια ακυρωθηκε, ετσι κ εκανα μια περατζαδα με τον γερακο για μπεκατσινια... Λιγα ειχε κ αυτα σηκωνονταν απο τα 40 μετρα τουλαχιστον αλλα με καποιες μακρινες τουφεκιες κατι εγινε... :D Θετικη εντυπωση απο το ΤΜ, μου θυμνιζει σε συμπεριφορα τα Anaconda... Κρατα συγκεντρωση κ πιο μακρια, αλλα θα σου δωσει κ πουλια που δεν εισαι απολυτα σωστος...

image hosting above 5 mb
Ωραιος ο Αρης.....γερακος γερακος ο σκυλος αλλα ακομα τραβαει στα μπεκατσινια.τι προηγουμενη βδομαδα επαιζαν και εδω αλλα χαθηκανε οπως και τα παπια με την αλλαγη του καιρου

Περιμένουμε να σφίξει ο καιρός εδω πάνω.Τα πουλιά είναι σκόρπια ακόμα.
Εεεεεεε δεν ειναι αυτα τα μερη για ολους φιλαρακι... .yelling. Την αλλη φορα πες τους να σε αφησουν στα αναχωματα διπλα απο τις αντλιες που ειναι ευκολο το μερος να κανεις κυνηγακι ονειρεμενο... .buy buy..sarcastic.
Χαχαχα, αυτο με το πρασινο κ το σφυριχταρι μου θυμιζει εκεινο το απογευμα που μιλαγαμε στο τηλεφωνο κ σου λεω "περιμενε λιγο, μπαμ-μπαμ, ενταξει το πηρα, για πες τι λεει ολα καλα? .ha ha.

Σημερα ειχα μια υποχρεωση κ επρεπε να γυρισω νωρις Καλαματα, ετσι περιοριστηκα εδω κοντα για κανα παπι... Δεν καναμε τιποτα αλλα στην επιστροφη με πηραν τηλ κ η δουλεια ακυρωθηκε, ετσι κ εκανα μια περατζαδα με τον γερακο για μπεκατσινια... Λιγα ειχε κ αυτα σηκωνονταν απο τα 40 μετρα τουλαχιστον αλλα με καποιες μακρινες τουφεκιες κατι εγινε... :D Θετικη εντυπωση απο το ΤΜ, μου θυμνιζει σε συμπεριφορα τα Anaconda... Κρατα συγκεντρωση κ πιο μακρια, αλλα θα σου δωσει κ πουλια που δεν εισαι απολυτα σωστος...

image hosting above 5 mb
Φιλαράκι με αρρωσταίνεις και κάτι σταχτί πουλάκια θα την πληρώσουν..χαχα

καλησπερα και παλι στην παρεα !!

Και τωρα στο θεμα μας στα παπια καθε μερα στον βαλτο εδω και μια βδομαδα δεν εχω κανει τιποτα της προκοπης εχω αλαξει μεροι 180 μοιρες γυρησμα,, γιατι τα αλλα τα μεροι καηκαν ουτε μπεκατσινι δεν περναει πλεον ασε που μαζεψαν πολοι κοσμο απο της τουφεκιες και κατανταει σπαστικο πλεον μετα απο τοσα παπια να πηγαινω 3 ωρες πριν να πιανω μερος και στο φιναλε να μην ερχετε πλεον τιποτα γιαυτο παμε για αλλα μεροι πονηρα !!
εκανα της γνωστες μου γυρες σε ψηλα σημεια να βλεπω ολο σχεδον τον καμπο εκει φυσικα που θελω πανω κατω και να παρατηρω τι παιζει δεν εκανα μπαμ σχεδον καμια βδομαδα τα απογευματινα αντε κανα μικρο που καταλαθος ηρθε απανω μου αλλα απο την αλη δεν ηθελα να τρομαξω τιποτα απλα παρατηρουσα μονο καφε και ματι ,, στα πρωινα που πηγαινα δεν εκανα τιποτα τζαμπα εβαζα την καμερα απανω για καμια καλη ληψει αλλα γκαντεμια απο την μερα που βαζω στα πρωινα την καμερα απανω δεν βαρεσα τιποτα το πρωι,,, δεν πειραζει θα ερθουν και αυτα !!
και ετσι σημερα πηγα σηστιμενος μετα απο την προετημασια του μερους που θα κατσω απο που ερχονται που βλεπω κ.λ.π πληροφοριες που της επερνα απο της αλες μερες και ετσι πηγα υπολογησα να παω καλη μερα να μην εχει και κοσμο στον καμπο να μην δωσω στοχο παρα πολυ γιατι ολοι ερχονται οταν χαλαει ο καιρος πηγα και αργα μην φανω απο πουθενα γιατι ξερουν το αμαξι και ολα κομπλε ουτε γατα ουτε ζημια αντε να δουμε μεχρι ποτε θα κρατησει και αυτο το μερος θα μας παρουν χαμπαρι αραγε τουλαχηστον να μας παρουν εφοσον τα πηραμε χαχαχ !!
free screen capture

Διαβαζω αφτα που γραφεις και πραγματικα με ανατριχιαζουν σκετη ποιηση χερομε που πραγματηκα υπαρχουν τετοι ανθροποι σπανια τους βρισκεις
Εγω δεν ανηκω σε αυτους,σε διαβεβαιωνω ομως οτι υπαρχουν,και ντοπιοι αλλα και ταξιδευτες με μεγαλειο ψυχης και σεβασμο προς το θηραμα,αλλοι το παλευουμε οι περισσοτεροι,και υπαρχουν φυσικα οπως παντου τα κατακαθια που αντιμετωπιζουν τη φυση σαν αντικειμενα.

Last edited by a moderator:
Επισεις ειναι αληθεια οτι ο Ελληνας βαλτοκυνηγος εχει σχεδον καταστραφει,το υδροβιο ειναι κατα το πλειστον μεταναστευτικο και διεθνη θηραμα,δεν μπορει να γινεται ο κακος χαμος στη δικοι μας ζωνη μεταναστευσεις στα Βορια και Νοτια στης αλλες χωρες και εδω οπου βλεπουν λιγο νερακι να βλεπεις και την απαγορευση να τη συνοδευει!Αλλα απο την αλλοι θελω στον καθε ασχετο να του τη λεω και αυτο προυποθετη στους γραφτους αλλα και στους αγραφτους νομους να μην δινεις τροφη για σχολια.

Επισεις ειναι αληθεια οτι ο Ελληνας βαλτοκυνηγος εχει σχεδον καταστραφει,το υδροβιο ειναι κατα το πλειστον μεταναστευτικο και διεθνη θηραμα,δεν μπορει να γινεται ο κακος χαμος στη δικοι μας ζωνη μεταναστευσεις στα Βορια και Νοτια στης αλλες χωρες και εδω οπου βλεπουν λιγο νερακι να βλεπεις και την απαγορευση να τη συνοδευει!Αλλα απο την αλλοι θελω στον καθε ασχετο να του τη λεω και αυτο προυποθετη στους γραφτους αλλα και στους αγραφτους νομους να μην δινεις τροφη για σχολια.
Ασχετος κατεσε φιλε μου θα ειθελα να σε ροτησω σε τη σχετιζετε ενας ασχετος με εναν σχετηκο πιος εινε αυτος που κρινη το σχετικο με το ασχετο το κυνηγι εινε ελευθερ

καλησπερα και παλι στην παρεα !!

Και τωρα στο θεμα μας στα παπια καθε μερα στον βαλτο εδω και μια βδομαδα δεν εχω κανει τιποτα της προκοπης εχω αλαξει μεροι 180 μοιρες γυρησμα,, γιατι τα αλλα τα μεροι καηκαν ουτε μπεκατσινι δεν περναει πλεον ασε που μαζεψαν πολοι κοσμο απο της τουφεκιες και κατανταει σπαστικο πλεον μετα απο τοσα παπια να πηγαινω 3 ωρες πριν να πιανω μερος και στο φιναλε να μην ερχετε πλεον τιποτα γιαυτο παμε για αλλα μεροι πονηρα !!
εκανα της γνωστες μου γυρες σε ψηλα σημεια να βλεπω ολο σχεδον τον καμπο εκει φυσικα που θελω πανω κατω και να παρατηρω τι παιζει δεν εκανα μπαμ σχεδον καμια βδομαδα τα απογευματινα αντε κανα μικρο που καταλαθος ηρθε απανω μου αλλα απο την αλη δεν ηθελα να τρομαξω τιποτα απλα παρατηρουσα μονο καφε και ματι ,, στα πρωινα που πηγαινα δεν εκανα τιποτα τζαμπα εβαζα την καμερα απανω για καμια καλη ληψει αλλα γκαντεμια απο την μερα που βαζω στα πρωινα την καμερα απανω δεν βαρεσα τιποτα το πρωι,,, δεν πειραζει θα ερθουν και αυτα !!
και ετσι σημερα πηγα σηστιμενος μετα απο την προετημασια του μερους που θα κατσω απο που ερχονται που βλεπω κ.λ.π πληροφοριες που της επερνα απο της αλες μερες και ετσι πηγα υπολογησα να παω καλη μερα να μην εχει και κοσμο στον καμπο να μην δωσω στοχο παρα πολυ γιατι ολοι ερχονται οταν χαλαει ο καιρος πηγα και αργα μην φανω απο πουθενα γιατι ξερουν το αμαξι και ολα κομπλε ουτε γατα ουτε ζημια αντε να δουμε μεχρι ποτε θα κρατησει και αυτο το μερος θα μας παρουν χαμπαρι αραγε τουλαχηστον να μας παρουν εφοσον τα πηραμε χαχαχ !!
free screen capture
Φιλε μπραβο για τις επιτυχιες σου.
Διαφωνω ομως ως προς το πρεπει να πηγαινω καθε μερα για να μην χασω το μερος. Ετσι οπως το λες το βλεπω σαν δουλεια που πρεπει να κανω καθε μερα και οχι σαν κατι για ευχαριστηση και χαλαρωση ψυχης και σωματος απο τα καθημερινα.
Ισως ειναι λαθος το δικο μου σκεπτικο ως προς το κυνηγι.
Δεν.σε κρινω απλα ειναι κατι πουδεν το κατανοω.

Σαραντο το βαλτοκυνηγι στη Ελλαδα εχει τελειωσει εδω και καιρο απλως εμεις δεν θελουμε να το καταλαβουμε...ολες οι λιμνες απαγορευονται οι βαλτοι το ιδιο τι μενει στην ολη υποθεση καποια κομματια με ρυζια,καλαμποκια και καποια χωραφια που πλυμυριζουν.δεν υπαρχει αυτο το κυνηγι για κανενεν πλεον....ισως για μερικους μισοπαλαβους που επιμενουν να πηγαινουν για ποσο ομως;ο νομοθετης απαγορευει τα παντα που μπορει να κανει το κυνηγι ΗΘΙΚΟ για το θηραμα ποια ειναι αυτα;μα φυσικα τα ομοιωματα και οι φυσητοι κραχτες γιατι οπως και να το κανουμε στο υδροβιο απαιτουνται τα ομοιωματα....εκτος και ειμαστε απο τους τυχερους που μενουν ενα τσιγαρο δρομο απο τα κομματια αυτα και παρατηρουμε ολη μερα τα δρομολογια των πουλιων και που τρωνε και τα κυνηγαμε εκει?????κυνηγι στη βοσκη εεεεεεεε καθολα νομιμο ηθικα ομως τελειως λαθος κατα τη γνωμη μου.......

Σαραντο το βαλτοκυνηγι στη Ελλαδα εχει τελειωσει εδω και καιρο απλως εμεις δεν θελουμε να το καταλαβουμε...ολες οι λιμνες απαγορευονται οι βαλτοι το ιδιο τι μενει στην ολη υποθεση καποια κομματια με ρυζια,καλαμποκια και καποια χωραφια που πλυμυριζουν.δεν υπαρχει αυτο το κυνηγι για κανενεν πλεον....ισως για μερικους μισοπαλαβους που επιμενουν να πηγαινουν για ποσο ομως;ο νομοθετης απαγορευει τα παντα που μπορει να κανει το κυνηγι ΗΘΙΚΟ για το θηραμα ποια ειναι αυτα;μα φυσικα τα ομοιωματα και οι φυσητοι κραχτες γιατι οπως και να το κανουμε στο υδροβιο απαιτουνται τα ομοιωματα....εκτος και ειμαστε απο τους τυχερους που μενουν ενα τσιγαρο δρομο απο τα κομματια αυτα και παρατηρουμε ολη μερα τα δρομολογια των πουλιων και που τρωνε και τα κυνηγαμε εκει?????κυνηγι στη βοσκη εεεεεεεε καθολα νομιμο ηθικα ομως τελειως λαθος κατα τη γνωμη μου.......
Δυστιχος η αληθ.αυτη ειναι. Οταν τους λεμε οτι κην. Υδροβιο και ξηπναμε απο τις4.30 για να παμε στα καρτερια για να μην ενοχλ. Τα πουλια και 7 φορες στις 10. Μπορει ουτε να μην το δουμε μας κιταζουν καπος λες και δεν θελουν να το πιστεψουν.Χορις φιντες.Χορις φησ. Κραχτες και με ατσαλινα.Σαν να σου λενε η μην πας καθολου.Η γινε παρανομος.Πρεπει να εισαι ο μαγος χουντινι για να ξεχορ. Τι βαρας και ποσα λαβονεις μεχρι να πεσει καπιο .και μετα σε περιμενουν στην γωνια για να σου αποδ.ευθηνες.ΠΟΥ..........ΑΡΑΔΕΣ Ε!!!!! ΠΟΥ.............ΑΡΑΔΕΣ..pop..fiurius.

Εγω στη βοσκη εχω ελαχιστη εμπειρια απο καλαμποκιες και ρυζια,ημερισιο και καρτερι σε σημεια που περναναι πυραυλοι,αλλα εχουν συρικνωθει πολυ αυτα τα μερη απο της απαγορευσεις,στα πλυμμυρισμενα γινεται χαμος απο κοσμο,πρωτοπηγα πριν 3 χρονια τυχαια απο της τουφεκιες να δω τι βαρανε, και στηθηκα και εγω για πρωτη φορα,καμμια σχεση η τουφεκια τους αμα πετυχεις τα σωστα χωραφια αφου φτεριγιζουν για να κατσουν.Ενταξει το βαλτοκυνηγο τον εχουν μαμισει,μπορουσε να υπαρχη οριο και να εβαζες τις φιντες σου οπως γινεται σε ολο το κοσμο,αποφευγονται και η τραυματισμοι,που ειναι συχνο φαινομενο.Ναι το ξερω οτι εχει τελειωσει αυτο το κυνηγι,και ιδιαιτερα στα νατουρα,εγω πλεων εχω εγκρατεια οταν δεν βγαινει,γιαυτο τοχω ριξει στις δοκιμες,τα τσιροπουλια δεν τα θελω.

Φιλε μπραβο για τις επιτυχιες σου.
Διαφωνω ομως ως προς το πρεπει να πηγαινω καθε μερα για να μην χασω το μερος. Ετσι οπως το λες το βλεπω σαν δουλεια που πρεπει να κανω καθε μερα και οχι σαν κατι για ευχαριστηση και χαλαρωση ψυχης και σωματος απο τα καθημερινα.
Ισως ειναι λαθος το δικο μου σκεπτικο ως προς το κυνηγι.
Δεν.σε κρινω απλα ειναι κατι πουδεν το κατανοω.

φιλε το θεμα μερους και καθημερινων συμετοχων το εχω ξαναπει γιατι το ηξερα οτι καπιος θα πει κατι τετοιο ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα και συνηθειας το να παω καθε απογευμα στο κυνηγι μετα την δουλεια ειναι κατι το οποιο με γεμιζει της μπαταριες με δινει νοημα πως το λεν μου κακοφενετε αν δεν παω να πιω εναν καφε ειμαι διπλα φιλε ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινω να κανω μεχρι να φτασω !!

και οσο για το μερος φιλε μεγαλο θεμα δεν ξερω τι παιζει στην φασα στην μπεκατσα κ.λ.π αλλα στο παπι ετσι και δεν εισαι εκει που πρεπει οταν πρεπει κ.λ.π δεν περνεις παπι ουτε τουφεκια δεν κανεις ενω απο διπλα σου γινετε πολεμος και συ λες που βαραν ρεεεεεε και γω δεν βλεπω τιποτα !! οταν λεμε τα παπια ερχονται συστημενα ερχονατι συστημενα οχι μακρινες βολες και καιμε ενα κουτι φυσιγκια να παρουμε 2 παπια στα 50 μετρα αυτα εγω δεν τα ξερω !! τα καλα τα μεροι ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και ουτε,,,,, ιδικα σε περιοδους ξηρασιας απο κει και περα τι να πω αν θες τωρα εσυ να πηαγαινεις μια φορα στο τοσο και στο οπου ναναι να πιεις εναν καφε και να καψεις και κανα φυσιγγι πανε φιλαρακι εγω εστι δεν μπορω να παω φτανει τοσα χρονια τους αφηνα να φανε την τουρτα μονοι τους εχει εδω και μερικα χρονια ομως τους εχει βρει μεγαλο κακο με μενα αυτους που νωμιζαν οτι τα μεροι ηταν ιδιοκτησια τους οποιος μπορει να παει πιο νωρις χαλαλι του και να πηγαινει καθε μερα ,, εκει δεν με συναγωνιζετε σχεδον κανεις στην συχνοτητα και στο νωρις γιαυτο δεν ασχολουντε μετα τα παραταν !!!

αχ αχ το ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!
να εισαι καλα φιλε !!!

αλλα να μην ξεχναμε κατι το σημαντικο ποτε μα ποτε δεν χονομαι σε κανεναν ξερω μεχρι και την παραμικρη τουφεκια στον καμπο που και ας νωμιζουν οτι κρυβονται κανουν λαθος,,, απλα δεν ασχολουμαι δεν το βρισκω σωστο να τα βρισκω ετοιμα απο αλους μαρεσει να τα ψαχνω και να πηγαινω πρωτος στα μεροι !!!!οπως φυσικα δεν μαρεσει να με χωνονται και αυτοι σε εμενα !!!

Σπουδαια μεροι με σοβαρες καρπωσις ειστε τυχεροι οσοι εχετε τετοια μεροι,πραγματικα ζηλευτα,θελει να τα αφηνεις να περνουν και καμμια ανασα τα καρτερια ομως,το καθε μερα δεν λειτουργει.[/QUOTE]
φιλε εχει μεροι που πας 3 η ωρα για να κυνηγησεις 7 το απογευμα και οταν πας εισαι μονο σου και οταν κοντευει η ωρα για να βγουν τα πουλια καταλαβαινεις ο πλεον σε εχουν περικυκλωσει ξερουν οτι εισαι στο σημειο που στρωνουν και προσπαθουν με οποιοδηποτε τροπο να στην χαλασουν η να σε κοψουν την πορεια σε εκεινα τα μεροι φιλε σορι που λεω ωμα αλλα τα καιω τα πουλια γιατι ξερω οτι ειναι οτι αρπαξει ο κωλο σου που λεν,, τα φτανω στο αμην μεχρι να μην ξαναπερασει τιποτα και μετα τους τα αφηνω χαλαλι τους,, αυτο συμβαινει στης αρχες που τα πουλια ειναι ηρεμα !!
εχει ομως μεροι που εισαι μονος πονηρα μεροι που ειστε πολυ λιγοι και και σχεδον μονος σε αυτα τα μεροι κανεις κρατει η διαλεγεις μονο μεγαλα και κανεις μονοτουφεκιες σχεδον η πας οταν χαλαει ο καιρος η αναλογος τι συστημα θελεις εσυ να παιξεις π.χ αυτα που πηρα εχθες εκει θα ξαναπαω οταν εχει μονο αερα χωρις βροχη εκλησε γιατι εχω τους λογους μου !!!! και ου το καθε ξεις αλου με βροχη αλου με λιακαδα γιατι το παπι εχει λογο που βγαινεικαι που παει να στρωσει αν το παρατησρησεις τοσο θα δεις οτι με τον αερα στρωνει αλου και επιλεγει αλλα μεροι η οταν εχει βροχη αλλα μεροι και παει λεγοντας ,,εκτος φυσικα αν τα εχεις ταισμενα η εχεις πλυμηρησμενο εκει παει αλου το πραγμα δεν εχει σχεσει τοσο ο καιρος !!!

Σπουδαια μεροι με σοβαρες καρπωσις ειστε τυχεροι οσοι εχετε τετοια μεροι,πραγματικα ζηλευτα,θελει να τα αφηνεις να περνουν και καμμια ανασα τα καρτερια ομως,το καθε μερα δεν λειτουργει.
φιλε εχει μεροι που πας 3 η ωρα για να κυνηγησεις 7 το απογευμα και οταν πας εισαι μονο σου και οταν κοντευει η ωρα για να βγουν τα πουλια καταλαβαινεις ο πλεον σε εχουν περικυκλωσει ξερουν οτι εισαι στο σημειο που στρωνουν και προσπαθουν με οποιοδηποτε τροπο να στην χαλασουν η να σε κοψουν την πορεια σε εκεινα τα μεροι φιλε σορι που λεω ωμα αλλα τα καιω τα πουλια γιατι ξερω οτι ειναι οτι αρπαξει ο κωλο σου που λεν,, τα φτανω στο αμην μεχρι να μην ξαναπερασει τιποτα και μετα τους τα αφηνω χαλαλι τους,, αυτο συμβαινει στης αρχες που τα πουλια ειναι ηρεμα !!
εχει ομως μεροι που εισαι μονος πονηρα μεροι που ειστε πολυ λιγοι και και σχεδον μονος σε αυτα τα μεροι κανεις κρατει η διαλεγεις μονο μεγαλα και κανεις μονοτουφεκιες σχεδον η πας οταν χαλαει ο καιρος η αναλογος τι συστημα θελεις εσυ να παιξεις π.χ αυτα που πηρα εχθες εκει θα ξαναπαω οταν εχει μονο αερα χωρις βροχη εκλησε γιατι εχω τους λογους μου !!!! και ου το καθε ξεις αλου με βροχη αλου με λιακαδα γιατι το παπι εχει λογο που βγαινεικαι που παει να στρωσει αν το παρατησρησεις τοσο θα δεις οτι με τον αερα στρωνει αλου και επιλεγει αλλα μεροι η οταν εχει βροχη αλλα μεροι και παει λεγοντας ,,εκτος φυσικα αν τα εχεις ταισμενα η εχεις πλυμηρησμενο εκει παει αλου το πραγμα δεν εχει σχεσει τοσο ο καιρος !!![/QUOTE]

Φιλε μου εχεις πολυ δικιο καθοτι το κυνηγι του υδροβιου στην Ελλαδα το ξεσκισαν πρωτα οι οικωλογοι και μετα η ηγεσια μας που το δεχτηκε αμασητο. Σε κρατος με τοσες λιμνες και τοσες λιμνοθαλασσες εχουμε καταντησει να επιτρεπεται να κυνηγαμε σε 1-2 μερη εξου και ο συνωστισμος. Για να σου δωσω να καταλαβεις στη Κερκυρα που ειναι νησι εχουμε 3 λιμνοθαλασσες που κραταει παπια και ειναι απαγορευμενες και οι τρεις. Οι παπιοκυνηγοι του νησιου κυνηγουσαν παλια σε Καλαμα, Σαγιαδα απαγορευμενα και αυτα. Οι λιγοι τρελλοι που μειναμε γιατι περι τρελλας πλεον προκειται περναμε απεναντι και κανουμε 600 χλμ διαδρομη για να κυνηγησουμε στον Εβρο και λεμε και δοξα τω θεω που μπορουμε ακομα εκει. Τετοιο πραμα οπως εδω δεν υπαρχει σε ολη την Ευρωπη και ειλικρινα σε κανουν να αισθανεσαι και ενοχος που κυνηγας ακομη παπια. Σε χαιρομαι πραγματικα που μπορεις να τα κυνηγας καθημερινα.

Status
Not open for further replies.
Back