Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εχω ταιση ολλα τα ιδροβια
Κυκνους . Χινες . Πρασηνια. Φαλαριδες και διαφορα αλλα ιδοι.Αφου κατι οικολογοι μου ελεγαν οτι πρεπει να τα αγαπαω παρα πολη ετσι που τα ειχα μαζεψει ολλα γιρο μου.Η αληθεια ειναι που για καπηο λογο ηθελαν να ειναι κονταμου τα χρισα μου.sarcastic..shoot.

Σημερα εχω ταιση ολλα τα ιδροβια
Κυκνους . Χινες . Πρασηνια. Φαλαριδες και διαφορα αλλα ιδοι.Αφου κατι οικολογοι μου ελεγαν οτι πρεπει να τα αγαπαω παρα πολη ετσι που τα ειχα μαζεψει ολλα γιρο μου.Η αληθεια ειναι που για καπηο λογο ηθελαν να ειναι κονταμου τα χρισα μου.sarcastic..shoot.
Ειδες τη υπεροχα ηταν που τα ταιζες δεν ξεχηλισες απο σηνεσθυματα?????.yelling..hunter..hunter.1.shoot.

Καλησπερα στην παρεα!!!Σημερα και παλι το ξημερωμα με βρηκε στο Δ.Ο πολυς κοσμος ειχε φυγει και τα πραγματα ηταν χαλαρα.Και τι να εκανε να μεινει.Πουλια γιοκ!!!Στο χαραμα οτι εμπαινε ηταν στα συννεφα.Ουτε για πλακα σκεψη να σηκωσεις οπλο.Ουτε ημερησιο ειχε.Με πολυ υπομονη και ωρες πηραμε απο 3 καθαρα με τον κουμπαρο μου + ενα ακομα που μεχρι να παω να το παρω προλαβε και το αρχισε ενας καρταλος.fiurius.
Φετος εδω ο καιρος μας ξεχασε!!!Δεν λεει να μας κανει μια καλη βροχη και γενικα να ανακατεψει λιγο μηπως αρπαξουμε κανα πουλι.

56083
και μια φοτο μαζι με το φηλαρακι skyfol εξτασιασμενος και χαμογελαστος οσο ποτε αλοτε!!!!

Επειδη ειμαστε κυνηγοι δεν συμαινει οτι δεν αγαπαμε τη φυση και τα πλασματα της,καλα εκανες και τα ταισες Γιωργο,και αμα γουσταρεις και οικολογος αρκει να σεβεσαι την καθε δραστηριοτητα και να μην ξεχνας.Τα ενστικτα μας ειναι κυνηγετικα σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,και να το κοψουμε το κυνηγι το ενστικτο δεν φευγη η καθε κινησει που κανει το θηραμα σου ερχονται εικονες κυνηγετικες που εχεις ζησει.Μετα ειναι και το γατρονομικο,παπακι στο φουρνο με πατατες κοκκινηστο με μακαρονια,τι να κανουμε μας αρεσει,αλλα με σεβασμο γιατι ειναι ζωντανα πλασματα.

Δεν μας παρατατας Στεφανε και εσυ τεκνο Βρουτε με αυτες τις φωτο......hair.και εφαγα και ενα κλαρινο που ηταν ολο δικο μου σημερα...
Δεν πηραζει φιλε ολα εινε μεσα στο πεχνιδι αμα θες ομος ερχομε και εγω αβριο με το βιολι μου να κανουμε ορχηστρα

Status
Not open for further replies.
Back