Καλως τον pintail.....Kalispera stin parea meta apo poly kairo eime o pintail a
Ειδες τη υπεροχα ηταν που τα ταιζες δεν ξεχηλισες απο σηνεσθυματα?????Σημερα εχω ταιση ολλα τα ιδροβια
Κυκνους . Χινες . Πρασηνια. Φαλαριδες και διαφορα αλλα ιδοι.Αφου κατι οικολογοι μου ελεγαν οτι πρεπει να τα αγαπαω παρα πολη ετσι που τα ειχα μαζεψει ολλα γιρο μου.Η αληθεια ειναι που για καπηο λογο ηθελαν να ειναι κονταμου τα χρισα μου.shoot.
.eat.Ειδες τη υπεροχα ηταν που τα ταιζες δεν ξεχηλισες απο σηνεσθυματα?????.shoot.
Κανονισε να μου τον κανεις πρωτοξαδελφο του τσιρωνηΕιδες τη υπεροχα ηταν που τα ταιζες δεν ξεχηλισες απο σηνεσθυματα?????.shoot.
Exei agria enstikta file afta den ginonte oute sta oniraΚανονισε να μου τον κανεις πρωτοξαδελφο του τσιρωνη![]()
Απλα τα μαθαίνει σιγα σιγα για να τα ταισει μετα ατσάλιΚανονισε να μου τον κανεις πρωτοξαδελφο του τσιρωνη![]()
και μια φοτο μαζι με το φηλαρακι skyfol εξτασιασμενος και χαμογελαστος οσο ποτε αλοτε!!!!![]()
Αν δεν ηταν και αυτα ...
Δεν μας παρατατας Στεφανε και εσυ τεκνο Βρουτε με αυτες τις φωτο.....
Χαμογελα ρε μαστορα λιγο....η σε εχει τσακισει η ταλαιπωρια
Δεν πηραζει φιλε ολα εινε μεσα στο πεχνιδι αμα θες ομος ερχομε και εγω αβριο με το βιολι μου να κανουμε ορχηστραΔεν μας παρατατας Στεφανε και εσυ τεκνο Βρουτε με αυτες τις φωτο.....και εφαγα και ενα κλαρινο που ηταν ολο δικο μου σημερα...