Οδος ¨Καλού όρους" . απέναντι από τον Στεφανή , η γυναίκα μου είναι συγγενής με τον Κουζούμπη τον Γιώργο , τον τσομπάνηΠου ωρε κολέα;Κοιτα που σε ξερω!!
Οδος ¨Καλού όρους" . απέναντι από τον Στεφανή , η γυναίκα μου είναι συγγενής με τον Κουζούμπη τον Γιώργο , τον τσομπάνηΠου ωρε κολέα;Κοιτα που σε ξερω!!
Πλακα κανεις χαχα με τον βαγγελη εκανα παρεα οσο ημουν κατω τον γιο του που χει το κρεοπωλειο!Οδος ¨Καλού όρους" . απέναντι από τον Στεφανή , η γυναίκα μου είναι συγγενής με τον Κουζούμπη τον Γιώργο , τον τσομπάνη
Ξαδέλφια της γυναίκας μου , το καλοκαίρι πίναμε τσίπουρα στο καφενεδάκι του Κουζούμπη.Κρέατα ψωνίζουμε μόνο από τον Βαγγέλη .Πλακα κανεις χαχα με τον βαγγελη εκανα παρεα οσο ημουν κατω τον γιο του που χει το κρεοπωλειο!
Απο την περιοχη της πυλαρου, ειμαι απο την πιο παλια κυνηγοοικογενεια. Μαρμαραιοι αν δεν δεις το λαγο να πεφτει σκανταλη δε θα τραβας μου λεγε ο παππουλης μου, τα φυσσιγγια ειναι πολυτιμα(τα φτιαχνε μοναχος του) μεσα σε μια τρυπητη κουταλα αδειαζε το καυτο μολυβι κ πεφταν τα σκαγια!Πλακα κανεις χαχα με τον βαγγελη εκανα παρεα οσο ημουν κατω τον γιο του που χει το κρεοπωλειο!
μην αρχίσετε τα κλάμματα..........ο Διό είναι ένα ψηλό, ξανθό παλληκάρι με θεληματικό πηγούνι , πράσινα μάτια, τετράγωνες πλάτες και μοτοσυκλέττα....... τον θυμήθηκες ????.ha ha ha.
Κι εγω θελω να παω μονιμα κοντα ειμαστε που εχεις μαγαζι στο Αιγαλεω; Να ρθω για καφε!Ξαδέλφια της γυναίκας μου , το καλοκαίρι πίναμε τσίπουρα στο καφενεδάκι του Κουζούμπη.Κρέατα ψωνίζουμε μόνο από τον Βαγγέλη .
Μένω στο Αιγάλεω , όποτε κάνεις κέφι πέρνα να τα πούμε από κοντά .Εχω μαγαζί με ξηρούς καρπούς απέναντι από το κολυμβητήριο του Αιγάλεω.
Το όνειρο μου είναι να πάω μόνιμα στο νησί , προς το παρόν το επισκέπτομαι μόνο άνοιξη και καλοκαίρι .
Πλαστήρα 41 , έναντι κολυμβητηρίου .Κι εγω θελω να παω μονιμα κοντα ειμαστε που εχεις μαγαζι στο Αιγαλεω; Να ρθω για καφε!
να πας "Πλαστήρα 41 , έναντι κολυμβητηρίου" και να δεις μόνος σου........και να μας πεις και εμάςΑφου προσεξες ολα αυτα στον συντοπιτη μου τωρα εξηγηται το αντικρισμα των φαντασιωσεων σου τρελη μαζορετα!! μηπως ξερεις και για τα αυτια του κατα που γερνουν;
Τι να δω ρε μαστορα δηλαδη; Γιατι δε καταλαβα τι θελεις να πεις;να πας "Πλαστήρα 41 , έναντι κολυμβητηρίου" και να δεις μόνος σου........και να μας πεις και εμάς
με ρώτησες για τ αυτιά του, και σου απάντησα να πας να τα δεις μόνος σου και να μας πεις τί βλέπεις......Τι να δω ρε μαστορα δηλαδη; Γιατι δε καταλαβα τι θελεις να πεις;
Καλη η πλακα αλλα μην το χοντραινεις κι ολαςΕντωμεταξυ απευθυνομαι γεκοτερα στο φορουμ! Δεν ειναι μιση ωρα ,μια; που γραφτηκα εδω.. αμεσως η (πλακα);;;; της αυτου ποιοτητος του γκεουλιασματος να το πω; ελαβε αμεσα δραση! Θεωρω οτι απευθυνθηκα σε ενα φορουμ για κυνηγι ν ανταλλαξουμε αποψεις κλπ κι ο αλλος ο vpentza μιλαει για πρασινα ματια για πλατες κ ξερω τι λεει! Σε γκει σαιτ εγραψα κ μου απευθυνεσαι κατ αυτο το τροπο λες κ με ξερεις κι απο τα χθες;
Φιλε μου εγω δεν εκανα καμια πλακα δεν θεωρω πλακα τους υπαινιγμους! Το χοντραινει αυτο που γινεται προκλητικος κι εγω απλα αμυνομαι!Καλη η πλακα αλλα μην το χοντραινεις κι ολας
Μην φοβασαι φιλε ....σοβαροι τυποι οικογενειαρχες ειμαστε οι περισοτεροι...καλη διαμονηΦιλε μου εγω δεν εκανα καμια πλακα δεν θεωρω πλακα τους υπαινιγμους! Το χοντραινει αυτο που γινεται προκλητικος κι εγω απλα αμυνομαι!