Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Bασίλη μη φανταστείς τρελά πράγματα,αλλά τις ευκαιρίες μας τις έχουμε.Με 7.5αρι 28γρ πήρα μια τσίχλα απο αρκετά ψηλά.Σε δοκιμή στο χαρτόνι έδειξε να ανοίγει λίγο παραπάνω...αντίθετα τα tordo30 ενώ στις δοκιμές είναι οκ,στο κυνήγι δεν μπορώ να το βρώ..κ απ οτι κατάλαβα,ούτε ο Μύρος.Τα hit8, μετα κ τα σημερινά (απο ένα πουλί πήραμε μ αυτά,μες στα αίματα κ να ψυχοραγεί..κ απο έναν κοτσυφό καθιστό και σήμερα,οπως και με την τσίχλα χθες έφυγε) πιστεύω μπορούν να ονομαστούν Shit8..
28γρ εεεεε και ψηλα εεεε το ρελιαστο ειτανε η το αστερι?????βρε τη κανουν τα 28ρια χαχα

Μην κολλατε στα γραμμαρια. Τα 28 κανουν παπαδες, και τα 30 επισης, ομως αυτο που πρεπει ειναι να εισαι σκοπευτικα σωστος. Δεν σε γλυτωνουν τα 28γρ αν ριχνεις αλλου για αλλου, ουτε τα πολυ γρηγορα φυσιγγια ουτε τιποτα.

Τα hit8, μετα κ τα σημερινά (απο ένα πουλί πήραμε μ αυτά,μες στα αίματα κ να ψυχοραγεί..κ απο έναν κοτσυφό καθιστό και σήμερα,οπως και με την τσίχλα χθες έφυγε) πιστεύω μπορούν να ονομαστούν Shit8..
Τα 31 η τα 30 εριξες χάρη?

Την ψηλιαστηκα,του ειπα να γεμηση καμποσα να τα δοκημαση
Χαχαχα Γιαννη αφου ξερης την αδηναμια μου στα ρελια και τα χαμηλα γρ,αφου ξερεις πολη καλα τη κανουν απο πρωτο χαιρι
Εγω?Δεν ξερω τιποτα.....my man.

Χαιρετώ την παρέα! πολύ ωραίο το περπατητο σήμερα με τον Χάρη (hunter-crete) είχε πουλιά αλλά μερικά tordo 30 που είχα ΔΕΝ ούτε τα δικά μου τα ρελιαστα και τόσο καλά σήμερα.ΓΙΑΝΝΗΣ. Κ. Ο καρδαρας 27 δεν μου αρέσει, άσε που ήταν πολύ φορτωμένα στο 1,50 ×28 και σκορποσκαγιαζανε!

Εδώ είμαστε img upload

γιασας παιδες ,και εγω εκανα ενα απογευματινο καρτερακι,,παιχνιδι πωλη καλοοοοο αλλα εκανα μ κια και πηρα ενα κουτι μαζιμου νωμιζωντας πωε ειχα ακωμη ενα στο αμαξι.hair..hair..hair.,,,τελος παντων παντως περασα ωραια κρατησα 8 και 4 χαμενα σε κατι περιφραγμενες ελιες.hair.,,την αλη φωρα ολη την κουτα μεσα στο αμαξι.very shoked.free jpeg images image upload no compression
φιλε σακη την αλλη φορα παρε την σκυλα να σου τις φερνει απο τα περιφραγμενα.yel.

Bγηκα σημερα απογευματινο μετα απο ασποχη 10 ετων..Τι κακη συνηθεια αποκτησαν οι τσιχλες να ερχονται μπουλουκια πεντε λεπτα πριν σκοτινειασει τελειως..
Και μετα τερμα.. 3 Βαρεσα μονο,αν ημουν οπως πριν 10 χρονια επρεπα να ειχα τουλαχιστον 20..

Bγηκα σημερα απογευματινο μετα απο ασποχη 10 ετων..Τι κακη συνηθεια αποκτησαν οι τσιχλες να ερχονται μπουλουκια πεντε λεπτα πριν σκοτινειασει τελειως..
Και μετα τερμα.. 3 Βαρεσα μονο,αν ημουν οπως πριν 10 χρονια επρεπα να ειχα τουλαχιστον 20..
Βασίλη κάτσε να γυρίσει βοριαδακι στην περιοχή που πηγές και θα ευχαριστήθεις τουφεκιες ;);)

Status
Not open for further replies.
Back