Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ μάγκες έτσι και κερδίσω το λοττο .pray to God.
μαζεύω τα μπογαλακια μου + Κυρά
και φεύγω καρφί για τον Παράδεισο αφού βέβαια καλυτέρευσω την ζωή των Γονιών μου-Πεθερικων μου κτλ
Θα αγοράζω μία μονοκατοικία σε χωριό και μία καλύβα + μία πλαβα για να σουλατσαρω ολημερίς και οληνυχτις στο ποτάμι .hunter.1
+ένα κτήμα που θα μεταμορφωθεί σε jurassik park τουτέστιν θα έχει μέσα από άλογα μέχρι ορτύκια
και θα αραξω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου
Δεν θέλω ούτε πολυκοσμία ούτε φασαρία ούτε εξωτερικό ούτε τίποτα
Θέλω να ζήσω έτσι οπως γουσταρω τα σιχαθηκα όλα και ειδικά την Αττικη που δεν θα ξανά πατήσω το ποδάρι μου ούτε για αστείο

Τωρα θα σου λεγα να μπεις στην καντινα αλλα καλυτερα να σε βαλω να περνεις μετρα στις πελατισσες της υψηλης τάξης για να φέρνεις και πελατεια.
Γιατι αν βαλουμε τον Νικολη θα φτιάχνεται κρεβατια στο τελος .crying smile.
οχι φιλε.καλυτερα στην καντινα γιατι εχω δουλεψει σερβιτορος στα παλια καλα μπουζουξιδικα

Τωρα θα σου λεγα να μπεις στην καντινα αλλα καλυτερα να σε βαλω να περνεις μετρα στις πελατισσες της υψηλης τάξης για να φέρνεις και πελατεια.
Γιατι αν βαλουμε τον Νικολη θα φτιάχνεται κρεβατια στο τελος .crying smile.

Το καινούργιο μου κρεβάτι
IMG_0098.jpg

Κωστη Να ρθεις να το κανεις Κυπρο κ σου ρχομαι υπάλληλος.
Θα με υπευθυνος για κηπο κ ζωα αλλα να ξέρεις θα σχολαω νωρις κ θα πηγαίνω καθε κυριακη κ τεταρτη κυνηγι υποχρεωτικά.
Οχι μα κ μου θα χαλάσουμε την φιλια μας ..yelling.
Αντε για να σε καλαρω να δεκτεις θα ψηνω κ τους μεζέδες πριν σχολασω.sarcastic.

Καλησπέρα στην παρεα! Πολυ κουραση να βρεις έπιπλα κλπ για το σπιτι ρε παιδια! Αντε και εχουμε μπει στην τελική ευθεία! Αυριο λεω μα παω μια βόλτα πέριξ Αττική! Θα παιξω με 3-2 στα τσοκ και 31 γραμμαρια s4!! Κι οτι εχει, η βόλτα να γίνει!!

Καλησπέρα στην παρεα! Πολυ κουραση να βρεις έπιπλα κλπ για το σπιτι ρε παιδια! Αντε και εχουμε μπει στην τελική ευθεία! Αυριο λεω μα παω μια βόλτα πέριξ Αττική! Θα παιξω με 3-2 στα τσοκ και 31 γραμμαρια s4!! Κι οτι εχει, η βόλτα να γίνει!!
ξανασκεψου το πριν κοψεις το νημα
.banana..banana.

Εγώ μάγκες έτσι και κερδίσω το λοττο .pray to God.
μαζεύω τα μπογαλακια μου + Κυρά
και φεύγω καρφί για τον Παράδεισο αφού βέβαια καλυτέρευσω την ζωή των Γονιών μου-Πεθερικων μου κτλ
Θα αγοράζω μία μονοκατοικία σε χωριό και μία καλύβα + μία πλαβα για να σουλατσαρω ολημερίς και οληνυχτις στο ποτάμι .hunter.1
+ένα κτήμα που θα μεταμορφωθεί σε jurassik park τουτέστιν θα έχει μέσα από άλογα μέχρι ορτύκια
και θα αραξω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου
Δεν θέλω ούτε πολυκοσμία ούτε φασαρία ούτε εξωτερικό ούτε τίποτα
Θέλω να ζήσω έτσι οπως γουσταρω τα σιχαθηκα όλα και ειδικά την Αττικη που δεν θα ξανά πατήσω το ποδάρι μου ούτε για αστείο
Ρε γειτονα εχει πολυ υγρασια εκει επανω για ξανασκεψου καλυτερα χαχχαχ.yelling.

Ρε γειτονα εχει πολυ υγρασια εκει επανω για ξανασκεψου καλυτερα χαχχαχ.yelling.
14 μήνες οργωσα όλη την Θρακη Γειτονααααα και στο ποτάμι έχω βαρεσεί ατέλειωτα σκοπετα και περιπολα :D:D
Παράδεισος λεμεεεε:D
Τελική ευθεία σε συνδιασμό εύρεση επίπλων σημαίνει κρεμάλα ή κάνω λάθος Μανολιο ? .xm..xm.

καλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
1) 9.30 σταματημένος,με το φορτηγάκι της δουλειάς,λόγω κίνησης στην έξοδο προς Λαμία της Αττικής οδού έρχεται μια κοπελιά χωρίς φρένο και φέρνει τον πίσω μου πάνω μου
ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές κι ο πανικός της κοπελιάς που κάναμε ώρα να της σταματήσουμε το κλάμα ευγενέστατη συμπαθέστατη υπέγραψε ότι φταίει και μετά από 2μιση ώρες διαδικαστικά τροχαίας ασφαλιστικών φύγαμε χάνοντας το ραντεβου για την δουλειά που πήγαινα
2)πάω στο μαγαζί 1 ώρα έλεγχο το ΙΚΑ που βρήκαν τα πάντα ok
3)παίρνει τηλ. ο γιός μου και μου λέει πέθανε ένας καλό μας γείτονας....χρόνια άριστων σχέσεων και τα παιδιά μας κολλητοί
τρίτωσε λέω μέσα μου κάνοντας το σταυρό μου....μ έδιωξε πιο γρήγορα ο εργοδότης λέγοντας μου πήγαινε να ηρεμήσεις μη μου πάθεις τίποτα πριν τη σύνταξη :)

Το μόνο κακό που χάθηκε ο άνθρωπος! Καλό παράδεισο να έχει.
Το μόνο καλό που είναι καλά ο Μάκης και τελικά και η ................................. κοπέλα! .my man.

Τέιος ουρανός, τέλειο φεγγάρι, σχετική άπνοια με ελαφρύ βοριαδάκι... .xm. .pop. ;)

Καλησπέρα σας

Last edited:
Κωστη Να ρθεις να το κανεις Κυπρο κ σου ρχομαι υπάλληλος.
Θα με υπευθυνος για κηπο κ ζωα αλλα να ξέρεις θα σχολαω νωρις κ θα πηγαίνω καθε κυριακη κ τεταρτη κυνηγι υποχρεωτικά.
Οχι μα κ μου θα χαλάσουμε την φιλια μας ..yelling.
Αντε για να σε καλαρω να δεκτεις θα ψηνω κ τους μεζέδες πριν σχολασω.sarcastic.
.sarcastic..sarcastic.
Θα έρχεται εσύ επάνω ρε Χρυσανθε οποτε γουσταρεις με την οικογένειά και θα ριμαξουμε τις σιφταλιες και τις ζιβανιες .sarcastic.

Δεν έχω πάρει ποτέ μου χάπια....
Τι έπαθες ; δεν σου αρέσει το κρεβάτι ;
Θες να πεις δεν κατάλαβες οτι σε πειράζω. ?:)
Νικολη αμα εχει ενα πειραχτήρι το φόρουμ αυτός είμαι εγω.
Μου αρεσει να γελαμε κ περναμε καλά με όμορφο τροπο κ παράλληλα σεβασμο:)
Τα χάπια ήταν πειραγμα γθα την ομορφη ''τρελα'' που κουβαλας κ χαρακτηρίζει τον τροπο που γράφεις:)
Αυτο σαν διευκρίνηση που πηρες τυχον στραβα το αστειο μου:)

Θες να πεις δεν κατάλαβες οτι σε πειράζω. ?:)
Νικολη αμα εχει ενα πειραχτήρι το φόρουμ αυτός είμαι εγω.
Μου αρεσει να γελαμε κ περναμε καλά με όμορφο τροπο κ παράλληλα σεβασμο:)
Τα χάπια ήταν πειραγμα γθα την ομορφη ''τρελα'' που κουβαλας κ χαρακτηρίζει τον τροπο που γράφεις:)
Αυτο σαν διευκρίνηση που πηρες τυχον στραβα το αστειο μου:)

Χαχαχα ναι βρε εννοείται ότι κάνουμε πλάκα με τα χάπια !

Status
Not open for further replies.
Back