Μαμα και κορη....Αποτη ειχα ακουση παλια η πυρκαλ δουλεβε την ΜΒ209 και αργοτερα την ΜΒ36 που στην ουσια αποτη εχω ακουση ειναι ειδιες σχεδων
Μαμα και κορη....Αποτη ειχα ακουση παλια η πυρκαλ δουλεβε την ΜΒ209 και αργοτερα την ΜΒ36 που στην ουσια αποτη εχω ακουση ειναι ειδιες σχεδων
Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το περιγράψω και δεν αποτυπώνεται στην φωτογραφία ρε γμτπιο σκουρο χρωμα.Ελαιωδες
Ποσο γρ πυριτηδα ειχε μεσα!!!42 Ευριπίδη από τα gevelot τα magnum βγήκε
image upload no compression
και αυτή εδώ από τα super pyrkal που ηταν 36 γραμμάρια
2,1Ποσο γρ πυριτηδα ειχε μεσα!!!
Εχεις Α1;
πρέπει να έχω και η αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά Α1 με 48γρ σκάγια;.xm.Εχεις Α1;
πρέπει να έχω και η αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά Α1 με 48γρ σκάγια;.xm.[/QUOT
Αν ειναι λιγι ποιο λαδι απο την Α1 και λιγο ποιο χοντροκομενη ειναι σιγουρα ΑΟ...τη καψουλι ειχε;
Και 2,10 χ48 παει το οπλο περηπατο με Α1πρέπει να έχω και η αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά Α1 με 48γρ σκάγια;.xm.
Ανοιξε ενα διαφανο του μαπακη και θα έχεις..πρέπει να έχω
Οι παλιες ηταν λιγο ποιο προοδευτικες....Αποτη ειποψιαζωμε πρεπει νανε Αο παλια,η παλιες με της κενουριες εχουν διαφορες
Δεν ορκιζομαι ποτε...για λεγεΜην ορκηζεσε χαχα
Δεν πιστευω να εχεις πολυ απο αυτα τα αχρηστα πραγματα...buy.
1000-1200 γρμ,Γρηγορη!Δεν πιστευω να εχεις πολυ απο αυτα τα αχρηστα πραγματα...buy.
Χθες πέρασα από τον Κένταυρο να πάρω λίγη S4. Είχε φέρει κάλυκες chedditte με καψύλι 688! Πήρα μια 100άδα γιατί έψαχνα κάλυκες με 688 σε χρώμα που δεν είχα...
.xm. .xm..xm.... Κάλυκες CHEDDITE με καψούλι 688 ... Κάτι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ...