Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλια αν εννοείς εμενα μενω σε ημιορεινο χωριο φιλε μου.
Τάσο αλλη χαρη να τα χαίρεσαι φίλε μου ετσι κ άλλο να τα κυνηγάς.
Τι πιο όμορφο να το χεις το θηραμα κοντα σου φυσικα να το χαιρεσαι.:)
Ναι αλλα κατα λαθος εγραψα τασο...σε ποια περιοχη εαν επιτρεπεται...εισαι πολυ τυχερος βα εχεις τετοια θεα

Κυπρο ειμαι Ηλια.
Οχι Ελλαδα.
Αμα το προσέχεις το θηραμα κ δεν το ενοχλεις μπαμπεσικα σου χαριζει την παρουσια κ τα μυστικά του.
Κ δω οταν παω στην εναρξη μπορει κ να μην δω πουλι τοσο κοντα.
Αυτα ομως στο σπιτι δεν τα ενοχλω.
Τα αφηνω υσηχα κ κ αυτα με αποζημιωνουν με την παρουσια τους κ τα μυστικα τους.

καλό απόγευμα παλικάρια ,,,,πλησιάζουν οι μέρες !
13939409_10153953615996799_4903637719112525458_n.jpg
Παυλο δεν μας αφηνεις; ασε μας λεβεντη μου ολο αυτες σκεφτομαι. Αχ

Φαπ...φαπ....φαπ..
Οταν η καμερα γράφει πριν τις δει το ματι

sto_telos_fasses_AVI_000977935.jpg

sto_telos_fasses_AVI_000978092.jpg
καλό απόγευμα παλικάρια ,,,,πλησιάζουν οι μέρες !
13939409_10153953615996799_4903637719112525458_n.jpg
Τι έγινε ρε παιδιά, μαζί είσαστε και ο ένας φωτογραφισε τη φάση και ο άλλος το αποτέλεσμα....sarcastic.
Στο τσουκάλι ποιος θα τις βάλει φώτο για να ολοκληρωθεί το θέμα...ffff.my man.

Last edited:
Ρε Χρύσανθε τι γίνετε εκεί κάτω ; αυτές μου φαίνεται ειναι πιο χαζές και απο τις δεκοχτούρες αλλά δεν με χαλάει αν ντουμανιάζουν καλά .sarcastic.

Πότε να κατέβω είπαμε ;

Αδερφε στειλε το χαπαρι οτι ερχεσε κ τα υπολοιπα άστα πανω μου.
Πολλη φασσα φετος αλλα πολυ ταισμα.
Κατω απο το σπίτι στην απαγορευμένη έχω 25 πουλια για κατοικίδια.
Ματι να πάρεις άφθονο.
Φυσικα μετά τις 21 που αρχίζει το κυνηγι θα τις βλεπουμε με κυαλια στις επιτρεπομενες.
Αλλα εχω τοπο να σε παω να παιξεις 4-5 πουλια ανετα κ ωραια άμα . κατέβεις νοεμβριο.
Δυστυχώς να σας φιλοξενησω σπιτι δεν θα μπορω γιατι θα χουμε κ το νεογεννητο τοτε πρωτα Ο Θεος.
Ομως φαι σπίτι μου κ ποτο πολυ ευχαρίστως.
Κ κυνηγι με μεγαλη μου χαρα.
Δεν λεω λογια.
Κοπιασε αδερφε με ολη.μου την.καρδια.
Το βίντεο λεει ακαμα.
Εκεί δεν σε περνω κυνηγι.....
Ασε το βιντεο....
Εκει αυτη τη στιγμή η επιτρεπομενες μοιάζουν με 10 κατασκήνωσης μαζι....για να πας περνας ανάκριση κ κινδυνεύεις να φας σκαγια

Οταν είπα κάπου για ξυλο ισως φανηκα κακος....ομως πρέπει να ''ζησεις'' καποια πράγματα για να με καταλαβει καποιος κ γιατί αφηνεις ολες τις αμυνες σου σαν σοβαρός άνθρωπος κ δινεις ξυλο.
Οταν εσυ κρατας πόστο πρωτη γραμη...μπροστα απαγορευμενη....πουλια πολλα..κ κάποιοι μπαίνουν απαγορευμένη. ..κ τους την λες κ σε απειλούν κ σε ειρωνευονται...κ ερχετε η θυροφυλακη...κ εχει κουμπάρια με τον λαθροθηρα κ σε κοροϊδεύουν μαζι...τοτε ξεχνας τι εισαι κ γίνεσαι θηριο ανημερο.
Κ οταν ο αλλος παει να γυρισει κ χέρι τοτε άμα το κατέχεις κιολας δινεις κ το ευχαριστιεσε κιολας.

Καποτε φίλε αγαπούσα πολυ το καλοκαιρινό κυνήγι της φασσας......
Πρωτιμο ομως να μην ξαναβγω πότε ξανά εκτος εαυτου για κανέναν τωρα που χω παιδακια κ ας μην κανω πολλα πουλια.
Δεν αξιζει
Απο μηδεν εως τρια πουλακια τα κανω συνηθως όμορφα κ απλα.
Κ μονο στην έναρξη.
Μετα δεν ριχνω σε φασσα εκτος εαν τυχει καμια τυχαια οταν αρχισει η τσίχλα τον Ιανουαριο

Αδερφε στειλε το χαπαρι οτι ερχεσε κ τα υπολοιπα άστα πανω μου.
Πολλη φασσα φετος αλλα πολυ ταισμα.
Κατω απο το σπίτι στην απαγορευμένη έχω 25 πουλια για κατοικίδια.
Ματι να πάρεις άφθονο.
Φυσικα μετά τις 21 που αρχίζει το κυνηγι θα τις βλεπουμε με κυαλια στις επιτρεπομενες.
Αλλα εχω τοπο να σε παω να παιξεις 4-5 πουλια ανετα κ ωραια άμα . κατέβεις νοεμβριο.
Δυστυχώς να σας φιλοξενησω σπιτι δεν θα μπορω γιατι θα χουμε κ το νεογεννητο τοτε πρωτα Ο Θεος.
Ομως φαι σπίτι μου κ ποτο πολυ ευχαρίστως.
Κ κυνηγι με μεγαλη μου χαρα.
Δεν λεω λογια.
Κοπιασε αδερφε με ολη.μου την.καρδια.
Το βίντεο λεει ακαμα.
Εκεί δεν σε περνω κυνηγι.....
Ασε το βιντεο....
Εκει αυτη τη στιγμή η επιτρεπομενες μοιάζουν με 10 κατασκήνωσης μαζι....για να πας περνας ανάκριση κ κινδυνεύεις να φας σκαγια

Οταν είπα κάπου για ξυλο ισως φανηκα κακος....ομως πρέπει να ''ζησεις'' καποια πράγματα για να με καταλαβει καποιος κ γιατί αφηνεις ολες τις αμυνες σου σαν σοβαρός άνθρωπος κ δινεις ξυλο.
Οταν εσυ κρατας πόστο πρωτη γραμη...μπροστα απαγορευμενη....πουλια πολλα..κ κάποιοι μπαίνουν απαγορευμένη. ..κ τους την λες κ σε απειλούν κ σε ειρωνευονται...κ ερχετε η θυροφυλακη...κ εχει κουμπάρια με τον λαθροθηρα κ σε κοροϊδεύουν μαζι...τοτε ξεχνας τι εισαι κ γίνεσαι θηριο ανημερο.
Κ οταν ο αλλος παει να γυρισει κ χέρι τοτε άμα το κατέχεις κιολας δινεις κ το ευχαριστιεσε κιολας.

Καποτε φίλε αγαπούσα πολυ το καλοκαιρινό κυνήγι της φασσας......
Πρωτιμο ομως να μην ξαναβγω πότε ξανά εκτος εαυτου για κανέναν τωρα που χω παιδακια κ ας μην κανω πολλα πουλια.
Δεν αξιζει
Απο μηδεν εως τρια πουλακια τα κανω συνηθως όμορφα κ απλα.
Κ μονο στην έναρξη.
Μετα δεν ριχνω σε φασσα εκτος εαν τυχει καμια τυχαια οταν αρχισει η τσίχλα τον Ιανουαριο

Να σαι καλά ρε Χρύσανθε για κάθε προσφορά σου.Εγω βέβαια αστειευόμουνα ....

Καλησπερα! Να κανω εγω σεφτε για φετος στη φασσα! Για τρυγονια πηγαιναμε μαζι με το dimitriliou,και τελικα πηραμε ενα ζευγαρι φασσες που βγηκε μπροστα μας..τρυγονια ειδαμε λιγα,εκτος βολης..ειδαμε ενα σμαρι ακομα 7-8 φασσες.οι συγκεκριμενες που πηραμε ηρθαν απο πισω μας,πηγαιναν μαζι και τουφεκισε μια ο καθενας..εγω την εριξα σχετικα κοντα με rio pichon Ν6 επεσε με τη δευτερη και σχεδον διαλυθηκε ο Δημητρης με RC serio oro N6 πιο μακρια απο μενα 35-40 μετρα μονοτουφεκα και επεσε ξερη! Beretta silver pigeon sporting 76cm-Benelli Centro 76cm..Καλη συνεχεια σε ολους!
tCO9yBe.jpg

Καλησπερα! Να κανω εγω σεφτε για φετος στη φασσα! Για τρυγονια πηγαιναμε μαζι με το dimitriliou,και τελικα πηραμε ενα ζευγαρι φασσες που βγηκε μπροστα μας..τρυγονια ειδαμε λιγα,εκτος βολης..ειδαμε ενα σμαρι ακομα 7-8 φασσες.οι συγκεκριμενες που πηραμε ηρθαν απο πισω μας,πηγαιναν μαζι και τουφεκισε μια ο καθενας..εγω την εριξα σχετικα κοντα με rio pichon Ν6 επεσε με τη δευτερη και σχεδον διαλυθηκε ο Δημητρης με RC serio oro N6 πιο μακρια απο μενα 35-40 μετρα μονοτουφεκα και επεσε ξερη! Beretta silver pigeon sporting 76cm-Benelli Centro 76cm..Καλη συνεχεια σε ολους!
tCO9yBe.jpg
Γεια σου ρε γιαννη με τια φασσες σου....εμεις πρεπει να περιμενουμε ακομα τον οκτωβρη!

Πολύ ωραίοι ;)

Με εξαρακια τουφεκατε τα τορτορια; .xm.
Γιώργο γενικα εκει παίζουν και φασσες..με το που είδαμε το σμαρι των πουλιών να κινητέ στην περιοχή αλλάξαμε κατευθείαν σε 6αρια..την προηγομενη φορα τα δυο τρυγόνια τα πήρα με 6αρια rio..προσωπικα ηταν η πρωτη φορα που έπαιρνα τρυγόνια με 6αρια..

tCO9yBe.jpg
Μπράβο παίδες.Άντε να παίρνουμε και μεις μυρωδιά .

tCO9yBe.jpg
Γιάννη,Δημήτρη μπραβο σας παλικάρια. Κάνατε σεφτέ για φέτος στο τοπικ, αντε γιατι ειχε πιάσει αράχνες........sarcastic.

tCO9yBe.jpg
Μπράβο παιδιά!!!!
Ρε Γιάννη μην τις τσαλακώνεις έτσι...δεν βγαίνουν καλές στις φώτο....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back