Beretta Team

Εγω Δημήτρη κυνηγάω τσίχλες ,απο όπλα εκτός από δύο μπενελι ένα baikal 43 ,cz usa mallard, b525,fabarm classis.
Για να σε βοηθήσω στην ανεύρεση τους

Λάμπρο 28 νούμερο 8
**** Μαμά στα 30 μέτρα
Χαρτόνι 60Χ40.

Βγάλε το ίδιο με τη μπενελι σου όταν μπορείς. Αφού σας αρέσουν τα χαρτόνια.

Υγ για εμένα αυτό που έδειξα είναι το 1/3 ο της αλήθειας.μπορει να ανεβάσεις και καλύτερη .
Τη δύναμη που βγάζει αυτή η τουφεκιά εγώ δε μπορώ να στην αποδείξω αλλιώς άμα δεν έρθεις μαζί μου κυνήγι.

Attachments

• IMG_20250726_204233.jpg
    IMG_20250726_204233.jpg
    155,2 KB · Προβολές: 45
Last edited:
Ρε Δημήτρη διαβάζω και γράφεις για Remington ε ρε φίλε έλεος μια κάνη είναι αυτά τα όπλα πας για κυνήγι και δεν ξέρεις αν θα το τελειώσεις!!!! Θες να μου πεις ότι πας εξωτερικό και παίρνεις μαζί σου ένα όπλο και είναι Remington; Εγώ αυτή μόνο για τσίχλες θα την έπαιρνα δεν την εμπιστεύομαι σαν όπλο να το πάρω σε σοβαρά κυνήγια που δεν θα έχω πρόσβαση σε άλλο όπλο. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις το σχεδιαστικό τμήμα τον beretta-Benelli βγάζουν απίστευτα όπλα με απίστευτη εργονομία και ζύγισμα όπως και μειωμένο βάρος η Remington βγάζει κάτι χοντροκομμένες και μη ζυγισμένες κουμουτσες. Ένα ρημάδι μηχανισμό της προκόψεις δεν έβγαλε ποτέ ακόμη και οι Τούρκοι ποιο αξιόπιστοι είναι στον μηχανισμό.

Για να σε βοηθήσω στην ανεύρεση τους

Λάμπρο 28 νούμερο 8
**** Μαμά στα 30 μέτρα
Χαρτόνι 60Χ40.

Βγάλε το ίδιο με τη μπενελι σου όταν μπορείς. Αφού σας αρέσουν τα χαρτόνια.

Υγ για εμένα αυτό που έδειξα είναι το 1/3 ο της αλήθειας.μπορει να ανεβάσεις και καλύτερη .
Τη δύναμη που βγάζει αυτή η τουφεκιά εγώ δε μπορώ να στην αποδείξω αλλιώς άμα δεν έρθεις μαζί μου κυνήγι.
Εγω χρησιμοποιω 9-10 φωτογραφίες εχω ανεβάσει κατα καιρούς πολυ καλές και με τα οπλα μου με μαμά τσοκ και έξω εργοστασιακά καλο τουφέκι δεν είμαι ,όταν δεν πετυχαίνω το πουλί δεν τα ρίχνω στο όπλο.Ξερω πιο ειναι το σωστό άσχετα αν δεν το ακολουθώ δηλ.μετρα και εξάσκηση.image.jpgIMG_20221013_120120.jpgimage.jpgimage.jpgIMG_20231005_104139.jpg

Ρίχνω 32 γραμμαρια rc και απο πέρσι α1 Λαμπρο .Του κυργια δεν εχω ρίξει.
Σε ρώτησα για σου Κανω τη δοκιμή με 7αρια αλλά δε
Ρε Δημήτρη διαβάζω και γράφεις για Remington ε ρε φίλε έλεος μια κάνη είναι αυτά τα όπλα πας για κυνήγι και δεν ξέρεις αν θα το τελειώσεις!!!! Θες να μου πεις ότι πας εξωτερικό και παίρνεις μαζί σου ένα όπλο και είναι Remington; Εγώ αυτή μόνο για τσίχλες θα την έπαιρνα δεν την εμπιστεύομαι σαν όπλο να το πάρω σε σοβαρά κυνήγια που δεν θα έχω πρόσβαση σε άλλο όπλο. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις το σχεδιαστικό τμήμα τον beretta-Benelli βγάζουν απίστευτα όπλα με απίστευτη εργονομία και ζύγισμα όπως και μειωμένο βάρος η Remington βγάζει κάτι χοντροκομμένες και μη ζυγισμένες κουμουτσες. Ένα ρημάδι μηχανισμό της προκόψεις δεν έβγαλε ποτέ ακόμη και οι Τούρκοι ποιο αξιόπιστοι είναι στον μηχανισμό.
Κανένας δεν είπε το αντίθετο. Θιχτηκαν όμως κάποια θέματα τα οποία αποδεικνύουν από μόνα τους το αντίθετο.αντικειμενικα.

Μην κυνηγάς με ρεμινγκτον τότε.εγω δεν ξέρω κάποιον να του εμφανησε όλα αυτα
Πάρα πολύ ωραίες. Απλά θα παρακαλούσα κάποια στιγμή να κάνουμε την δοκιμή με μέτρο το συγκεκριμένο φυσίγγι ή αν θες κάποια στιγμή επιλέγεις εσύ κάποιο που μπορώ να βρω και μου λες.

Σε ρώτησα για σου Κανω τη δοκιμή με 7αρια αλλά δε

Κανένας δεν είπε το αντίθετο. Θιχτηκαν όμως κάποια θέματα τα οποία αποδεικνύουν από μόνα τους το αντίθετο.αντικειμενικα.

Μην κυνηγάς με ρεμινγκτον τότε.εγω δεν ξέρω κάποιον να του εμφανησε όλα αυτα

Πάρα πολύ ωραίες. Απλά θα παρακαλούσα κάποια στιγμή να κάνουμε την δοκιμή με μέτρο το συγκεκριμένο φυσίγγι ή αν θες κάποια στιγμή επιλέγεις εσύ κάποιο που μπορώ να βρω και μου λες.
Κοίτα τις δοκιμές τις κάνω για μένα με τα φυσιγγια που χρησιμοποιώ και απλώς τις ανεβάζω για ενημέρωση ,δεν θα με ενδιέφερε να κάνω κάποια κόντρα ,γιατί δεν θα μου προσφερε τίποτα ,γιατί δεν σκέφτομαι να αλλάξω οπλο είμαι ευχαριστημένος με αυτα που έχω.

Κοίτα τις δοκιμές τις κάνω για μένα με τα φυσιγγια που χρησιμοποιώ και απλώς τις ανεβάζω για ενημέρωση ,δεν θα με ενδιέφερε να κάνω κάποια κόντρα ,γιατί δεν θα μου προσφερε τίποτα ,γιατί δεν σκέφτομαι να αλλάξω οπλο είμαι ευχαριστημένος με αυτα που έχω.
Επειδή κι εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε θα ήθελα να το δούμε από κάννη σε κάννη πως πάει ένα συγκεκριμένο φυσίγγι ρε φίλε. Να δούμε αν παίζει ρόλο τελικά.αλλα με ανοιχτά τσοκακια

Εχει τύχει να παω, να παρω πουλο ( ατουφεκιστος ) και να ξαναγυρίσω
Ή σε μένα να μην έχει σχεδόν τίποτα να ρίξω 2-3 τουφεκιές απελπισίας να πάρω τα φρύδια μου και μετά τον πουλο αντιστοιχα. Πελασγία παρακαλώ!

Ρε Δημήτρη διαβάζω και γράφεις για Remington ε ρε φίλε έλεος μια κάνη είναι αυτά τα όπλα πας για κυνήγι και δεν ξέρεις αν θα το τελειώσεις!!!! Θες να μου πεις ότι πας εξωτερικό και παίρνεις μαζί σου ένα όπλο και είναι Remington; Εγώ αυτή μόνο για τσίχλες θα την έπαιρνα δεν την εμπιστεύομαι σαν όπλο να το πάρω σε σοβαρά κυνήγια που δεν θα έχω πρόσβαση σε άλλο όπλο. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις το σχεδιαστικό τμήμα τον beretta-Benelli βγάζουν απίστευτα όπλα με απίστευτη εργονομία και ζύγισμα όπως και μειωμένο βάρος η Remington βγάζει κάτι χοντροκομμένες και μη ζυγισμένες κουμουτσες. Ένα ρημάδι μηχανισμό της προκόψεις δεν έβγαλε ποτέ ακόμη και οι Τούρκοι ποιο αξιόπιστοι είναι στον μηχανισμό
Για το ζύγισμα και προφίλ,επειδή είπες χοντροκομμένα και δεν ισχύει,μιας 1100 1187 δε μπορεί να πει κανένας τίποτα. Σε στήσιμο είναι τα απόλυτα κυνηγετικά όπλα .
Ναι είναι πολύ παλιοί μηχανισμοί και να μην παίρνουμε και πολύ υπόψην τα θέλουν πολύ καθάρισμα κλπ. Σε εμένα μετά από μέρες κυνηγιού ακαθάριστες δεν έβγαλαν τίποτα. Ο εξολκεας σπάει ναι. Αυτά που πουλάνε ως αφτερ μάρκετ φεύγουν. Ποτέ δεν ήταν μεγάλη επιχείρηση τύπου Μπερέτα κλπ.δουλευε πάντα με προδιαγραφές οικοτεχνίας.
Οτιι και να πάθουν αν κυνηγήσεις ΜΜΕ αυτά τα όπλα δυσκολα τα αφηνεις.
Άσε εμένα δεν έχει βγάλει καμία το παραμικρό.
Κράτα μικρο καλάθι σε ότι είπες σε σχέση με τις βλάβες που μπορούν να σε αφήσουν. Πολλά σύγχρονα και ακριβά όπλα έχουν αφήσει κόσμο γγιαα πλάκα από μλκς

Η ανάγκη του ΑΙ να απαντά σε οτιδήποτε το ρωτάνε το ακυρώνει σε πολλά πράγματα και σίγουρα δεν μας κάνει πιο σοφούς. Οπότε ότι και να λέει το κείμενο αποτελεί ένα ατάκτως ριγμένο συνονθύλευμα αντιγραφών που δεν σου αρέσουν κιόλας.
Του 2014 αρθρο ... ,δεν υπήρχε AI...
Εχω πολλά αποθηκευμένα σαν κι αυτό γιατί δεν μαρεσει να γραφω σεντόνια.
Δόξα το θεό έχω κάποιες γνώσεις κ εμπειρίες.
Δεν χρησιμοποιώ AI.

Last edited:
Πριν ~3εβδομάδες έσπασε η πάπια από P hitech μπροστά μου..επεσε κάτω η μιση.
Μου το ειπαν αυτο κ φρίκαρα....

Η αληθεια ειναι πως τα οπλα ο καθε ενας μας, τα κρινει αναλογα κ αγοραζει αναλόγως την τσεπη, κ γούστα....
Όλα λιγο πολυ, θα βγαλουν φθωρα/ες...δεν υπαρχει το τελειο ουτε σε αντικείμενα, αλλα ουτε κ σε ανθρώπους...

Back