Vasilis Χθες στις 10:37 #3.261 Βerettakias said: Μιλάμε για ψάρια που έτσι όπως τα έβλεπα και άκουγα τους παφλασμους από το νερό ήταν πάνω από 10-15 κιλά Click to expand... Μόνο αυτά που σου είπα ή γοφάρια κάνουν τέτοιο πάρτυ. Απλά γοφάρια σε εκείνα τα μέρη δεν ξέρω αν κάνει για αυτό δεν το ανέφερα.
Βerettakias said: Μιλάμε για ψάρια που έτσι όπως τα έβλεπα και άκουγα τους παφλασμους από το νερό ήταν πάνω από 10-15 κιλά Click to expand... Μόνο αυτά που σου είπα ή γοφάρια κάνουν τέτοιο πάρτυ. Απλά γοφάρια σε εκείνα τα μέρη δεν ξέρω αν κάνει για αυτό δεν το ανέφερα.
P pan Χθες στις 18:34 #3.262 Vasilis said: Μόνο αυτά που σου είπα ή γοφάρια κάνουν τέτοιο πάρτυ. Απλά γοφάρια σε εκείνα τα μέρη δεν ξέρω αν κάνει για αυτό δεν το ανέφερα. Click to expand... Κάνει, κάνει...
Vasilis said: Μόνο αυτά που σου είπα ή γοφάρια κάνουν τέτοιο πάρτυ. Απλά γοφάρια σε εκείνα τα μέρη δεν ξέρω αν κάνει για αυτό δεν το ανέφερα. Click to expand... Κάνει, κάνει...
Βerettakias Χθες στις 23:05 #3.263 Vasilis said: Ντάσκες ή λίτσες θα έλεγα! Μπράβο φίλε, καλή συνέχεια Click to expand... Τελικά είχες δίκιο Βασίλη. Μεγάλες ντασκες ήταν,μου το επιβεβαίωσε ντόπιος ψαράς
Vasilis said: Ντάσκες ή λίτσες θα έλεγα! Μπράβο φίλε, καλή συνέχεια Click to expand... Τελικά είχες δίκιο Βασίλη. Μεγάλες ντασκες ήταν,μου το επιβεβαίωσε ντόπιος ψαράς