Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει υποστήριξη κ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό.Μπορεί και να έχω μπερδευτεί πως έγινε αναφορά ότι όταν ακούνε για τη βλάβη πέφτουν από τα σύννεφα.
Εχω αρκετά παραδείγματα και σε καινούρια όπλα.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει υποστήριξη κ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό.Μπορεί και να έχω μπερδευτεί πως έγινε αναφορά ότι όταν ακούνε για τη βλάβη πέφτουν από τα σύννεφα.
πέρα από την τουφεκιά τους δεν πήρα για άλλους λόγους.Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει υποστήριξη κ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό.
Εχω αρκετά παραδείγματα και σε καινούρια όπλα.
Ηρθαν τα πρώτα.Τώρα θέλω να αγοράσω ριτέι γιατί μου άρεσε εκεί που το είδα πέρσι.δεν κυνηγαω με αδράνεια.
δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις κάννες αυτές 4140 λένε ,αλλού μπολερ,αλλού 18,7 αλλού 18,4 πάντα με μεγάλους κώνους από τα στοιχεία που κυκλοφορούν .ξεκίνησαν και αυτοί να μπαίνουν στον ανταγωνισμό με τα ατσάλια στις Κάννες. Πολυυ επιθετικό μάρκετινγκ πάντως.Ηρθαν τα πρώτα.
Σε ενα μήνα θα κυκλοφορήσουν.
Ναυπλιώτης από εδώ κ στο εξής.
Ναι ακουγονται για καλές κ φονικές τουφεκιές.
Απ την άλλη εγώ ούτε 42 πυρετό μαζί τους.
Οχι λόγω προέλευσης αλλά λόγω αντιγραφής.
Δεν μ αρεσουν γενικά οι αντιγραφές.
Για ψάρωμα είναι.,Δεν είναι antinit.δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις κάννες αυτές 4140 λένε ,αλλού μπολερ,αλλού 18,7 αλλού 18,4 πάντα με μεγάλους κώνους από τα στοιχεία που κυκλοφορούν .ξεκίνησαν και αυτοί να μπαίνουν στον ανταγωνισμό με τα ατσάλια στις Κάννες. Πολυυ επιθετικό μάρκετινγκ πάντως.
Εγώ να σου πω η ν3 που είπες πριν και αυτή ,σε -13 ήταν τα μόνα που έριχναν με αξιοπρεπή συμπεριφορά 32γρ νο7 σε κιρκιρια όλα κεραυνοβολημενα παντως
Φάνηκε περίεργο για τόσο φθηνό όπλο η επιλογή μπολερ ίσως ναι το έκανε για σπάσιμο στη μπενελιΓια ψάρωμα είναι.,Δεν είναι antinit.
Επειδή βαριέμαι να γράφω εδώ ένα copy:
Η Boehler είναι μια αυστριακή εταιρεία κατασκευής ειδικών χαλύβων. Η Beretta χρησιμοποιεί το κράμα Antinit για τις κάννες ορισμένων όπλων ASE και SO. Το Antinit κατασκευάζεται με μια διαδικασία επανατήξης κενού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ λίγες (πρακτικά, καθόλου) ακαθαρσίες στον χάλυβα που να μειώνουν τις ιδιότητές του ή τις προβλεπόμενες προδιαγραφές του και η σύνθεση του τελικού προϊόντος μπορεί να ελεγχθεί πολύ αυστηρά. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν διεισδύσεις στο κράμα από ατμοσφαιρικά αέρια που μπορούν να αλλοιώσουν τις ιδιότητες του κράματος. Επιπλέον, η στερεοποίηση του πλινθώματος μπορεί επίσης να ελεγχθεί προσεκτικά, έτσι ώστε οι τελικές μηχανικές ιδιότητες του κράματος να είναι όπως προβλέπεται. Οι χάλυβες κραμάτων VAR χρησιμοποιούνται συνήθως στις κάννες με σφαιρίδια υψηλότερης ποιότητας. Έτσι παράγεται ένας χάλυβας.
Επειδή κατασκευάζεται με μια πολύ ακριβή διαδικασία που απαιτεί πολύ, πολύ μικρές παρτίδες (μετρούμενες σε εκατοντάδες λίβρες), το τελικό προϊόν είναι πολύ, πολύ ακριβό. Από όσο γνώριζα, το Antinit κοστίζει κάπου κοντά στα 300 δολάρια ανά λίβρα. Αντίθετα, το χαλύβδινο ρολό ψυχρής έλασης κοστίζει κάπου γύρω στα 600 δολάρια ανά τόνο.
Και τα 4140 τα φορούν κ τα cz τα τούρκικα αν θυμάμαι καλά.Φάνηκε περίεργο για τόσο φθηνό όπλο η επιλογή μπολερ ίσως ναι το έκανε για σπάσιμο στη μπενελι
Άρα άρα με αυτούς συμβαίνει το αντίθετο γιατί και να μη βάζουν ότι λένε βαρανε στο διάολο οι κάννες τους,και με άμμο να κλεισειςΚαι τα 4140 τα φορούν κ τα cz τα τούρκικα αν θυμάμαι καλά.
Πάει η παραμύθα σύννεφο.
Ξες ένα αμερικανικό πέρα από τις παλιές winchester να αναγράφει τίποτα σήμερα? Ούτε αυλούς δεν αναφέρουν πλεονΣφραγισμένο 4140 ,να μην είναι και να το κάνεις εξαγωγή στην Αμερική ; Για αυτοχειρία μου μοιάζει.
Το έγραψα για τα cz usa, όσο για τη benelli αξιοπιστία, φινέτσα , υποστήριξη ,πλήθος μοντέλων (και αριστερων) και τιμων.Για ατσαλια ,φονικές κάννες ,κλπ μια ανάγνωση (οπλογνωσια τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα)λύνει κάποιες απορίες.Ξες ένα αμερικανικό πέρα από τις παλιές winchester να αναγράφει τίποτα σήμερα? Ούτε αυλούς δεν αναφέρουν πλεον
Αυτοι λένε,έχουν,δεν έχουν,υπόσχονται , επιβεβαιώνονται. Η μπενελι τι έχει δόσει τόσα χρόνια αέρα 2000€+?
Ποιος τα λέει όλα αυτά.?Για ψάρωμα είναι.,Δεν είναι antinit.
Επειδή βαριέμαι να γράφω εδώ ένα copy:
Η Boehler είναι μια αυστριακή εταιρεία κατασκευής ειδικών χαλύβων. Η Beretta χρησιμοποιεί το κράμα Antinit για τις κάννες ορισμένων όπλων ASE και SO. Το Antinit κατασκευάζεται με μια διαδικασία επανατήξης κενού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ λίγες (πρακτικά, καθόλου) ακαθαρσίες στον χάλυβα που να μειώνουν τις ιδιότητές του ή τις προβλεπόμενες προδιαγραφές του και η σύνθεση του τελικού προϊόντος μπορεί να ελεγχθεί πολύ αυστηρά. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν διεισδύσεις στο κράμα από ατμοσφαιρικά αέρια που μπορούν να αλλοιώσουν τις ιδιότητες του κράματος. Επιπλέον, η στερεοποίηση του πλινθώματος μπορεί επίσης να ελεγχθεί προσεκτικά, έτσι ώστε οι τελικές μηχανικές ιδιότητες του κράματος να είναι όπως προβλέπεται. Οι χάλυβες κραμάτων VAR χρησιμοποιούνται συνήθως στις κάννες με σφαιρίδια υψηλότερης ποιότητας. Έτσι παράγεται ένας χάλυβας.
Επειδή κατασκευάζεται με μια πολύ ακριβή διαδικασία που απαιτεί πολύ, πολύ μικρές παρτίδες (μετρούμενες σε εκατοντάδες λίβρες), το τελικό προϊόν είναι πολύ, πολύ ακριβό. Από όσο γνώριζα, το Antinit κοστίζει κάπου κοντά στα 300 δολάρια ανά λίβρα. Αντίθετα, το χαλύβδινο ρολό ψυχρής έλασης κοστίζει κάπου γύρω στα 600 δολάρια ανά τόνο.
Βρίσκεις κάποιο λάθος?Π
Ποιος τα λέει όλα αυτά.?
Συμφωνώ.Σφραγισμένο 4140 ,να μην είναι και να το κάνεις εξαγωγή στην Αμερική ; Για αυτοχειρία μου μοιάζει.
ΤΙ να διαβάσω ακριβώς σε αυτό? Πείρα βγαλμένη απ' το κυνήγι?Το έγραψα για τα cz usa, όσο για τη benelli αξιοπιστία, φινέτσα , υποστήριξη ,πλήθος μοντέλων (και αριστερων) και τιμων.Για ατσαλια ,φονικές κάννες ,κλπ μια ανάγνωση (οπλογνωσια τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα)λύνει κάποιες απορίες.
Ε τα ίδια κάνουν όλοι,αναφέρουν και πουλάνε με βάση αυτό. Τα ίδια λεωκαννες μαγικές σε ψοφοκρυο και δεν έχουμε άποψη σύγκρισης σε σχέση με αλλαΣυμφωνώ.
Δεν τοποθετήθηκα σωστά για το 4140 ποιο πάνω.
Δεν ενοούσα οτι δεν βάζουν αυτό που λένε το οποιο λεγεται οτι είναι αρκετα ποιοτικό.
Είχα το μυαλό μου στο boehler το οποίο δεν είναι antinit κ κάποιοι που δεν γνωρίζουν το ακούν κ ενθουσιάζονται.
Κανένας δεν είπε ότι δεν είναι καλά,αλλά έγιναν αναφορές σε θέματα που παρουσίασαν ,στο τακτ των πωλήσεων ,σε μη προσδοκώμενα αποτελέσματα πέραν του συνηθισμένου,που πλασάρουν ως καινοτομία.Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα εργοστάσια και διαφορετικές μπορεί να πει κανείς φιλοσοφίες πάνω στα λειόκαννα κυνηγετικά όπλα π.χ Beretta,Benelli,Remington,Browning,Miroku, Baikal,Perazzi,Purdey!κ.λ.π
Κάποιες μάρκες είναι δύσκολο να αμφισβητηθούν ότι δεν είναι καλές γενικά μιλώντας.
Το “τέλειο” όπλο είναι διαφορετικό για το κάθε χρήστη…άλλωστε δεν είναι όλοι οι κυνηγοί ή σκοπευτές τέλειοι και φυσικά δεν τους κάνει τέτοιους μόνο ένα όπλο!