Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Δε θέλουν ρε φίλε, δε θα στο πάω νομικά για το τι επιπτώσεις θα έχει και μπλά μπλά διότι δεν έχω καθίσει ποτέ να τα διαβάσω περί αυτού μόνο οτι είχαμε πει στη σχολή, αλλά θα σε ρωτήσω κάτι άλλο : 1.200.000 Αλβανούς λαθρομετανάστες που είναι συνορεύουσα χώρα γιατί τους άφησαν και μπήκαν ; Γιατί δεν απελάθηκαν ποτέ ; Γιατι δε φυλάχτηκαν τα σύνορα και επι ΝΔ και επί Πασοκ και επί ΝΔ ξανά ; Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα!
Τώρα αγαπητέ η κατάσταση είναι σαφώς χειρότερη:αυτοί είναι μουσλήμ,πολυάριθμα και μαζικά εισερχόμενοι και ΕΝΤΕΛΩΣ ξένοι προς την ελληνική κουλτούρα! Τους βλέπω μαύρους-μαύρους,νέους και γερούς να πηδάνε κομαντίστικα από τα σκάφη στην Κρήτη και τρομάζω κι εγώ:είναι σαν να κάνουν απόβαση οι ''Αλλάχ Ουαγκμπάρ''!!.hair.

Τώρα αγαπητέ η κατάσταση είναι σαφώς χειρότερη:αυτοί είναι μουσλήμ,πολυάριθμα και μαζικά εισερχόμενοι και ΕΝΤΕΛΩΣ ξένοι προς την ελληνική κουλτούρα! Τους βλέπω μαύρους-μαύρους,νέους και γερούς να πηδάνε κομαντίστικα από τα σκάφη στην Κρήτη και τρομάζω κι εγώ:είναι σαν να κάνουν απόβαση οι ''Αλλάχ Ουαγκμπάρ''!!.hair.
Οκ, ας πούμε ότι είναι χειρότεροι. Και; Τι θα γίνει; Ήδη ο μισός πληθυσμός της χώρας είναι αλλογενείς/αλλοεθνείς και μιγάδες. Απλά, ό,τι ήταν να γίνει με πιο αργούς ρυθμούς, τώρα θα γίνει ταχύτερα. Καθόμαστε και βγάζουμε το άχτι μας με σχόλια για καταστάσεις που δε πρόκειται να ανατραπούν. Στην υγειά μας.

Οκ, ας πούμε ότι είναι χειρότεροι. Και; Τι θα γίνει; Ήδη ο μισός πληθυσμός της χώρας είναι αλλογενείς/αλλοεθνείς και μιγάδες. Απλά, ό,τι ήταν να γίνει με πιο αργούς ρυθμούς, τώρα θα γίνει ταχύτερα. Καθόμαστε και βγάζουμε το άχτι μας με σχόλια για καταστάσεις που δε πρόκειται να ανατραπούν. Στην υγειά μας.
Και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να προσέλθουμε στις προσεχείς εκλογές και να προσέξουμε τι ψηφίζουμε; .think.

Και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να προσέλθουμε στις προσεχείς εκλογές και να προσέξουμε τι ψηφίζουμε; .think.
Μάζεψε χρήματα, προμήθειες για όποιες ανάγκες μπορεί να έχεις μετά από κάποια ηλικία και πιάσε κανένα ορεινό χωριό. Με τη ψήφο δεν αλλάζει τίποτα, για πολλούς λόγους, αλλά και αφού πλέον οι μισοί ψηφοφόροι δεν είναι Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι, που είναι Έλληνες, οι περισσότεροι έχουν IQ επιπέδου Αλβανών και Σκοπιανών. Μη περιμένεις αλλαγές με ψήφο στο παρόν πολίτευμα. (για να μη παρεξηγηθούμε δημοκράτης είμαι)

Μάζεψε χρήματα, προμήθειες για όποιες ανάγκες μπορεί να έχεις μετά από κάποια ηλικία και πιάσε κανένα ορεινό χωριό. Με τη ψήφο δεν αλλάζει τίποτα, για πολλούς λόγους, αλλά και αφού πλέον οι μισοί ψηφοφόροι δεν είναι Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι, που είναι Έλληνες, οι περισσότεροι έχουν IQ επιπέδου Αλβανών και Σκοπιανών. Μη περιμένεις αλλαγές με ψήφο στο παρόν πολίτευμα. (για να μη παρεξηγηθούμε δημοκράτης είμαι)
To να είναι ένα ποσοστό 60% + του συνόλου δεδομένοι πιστοί ψηφοφόροι των
κομμάτων που κατέστρεψαν Ελλάδα κ Κύπρο ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ......
Πελατειακή σχέση με άρωμα ιδιοτέλειας αδιαφορώντας για το σύνολο -Πατρίδα .
Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι η συνήθης φτηνή δικαιολογία τους μετά απο μία
νέα καταστροφή : '' Μέ ξεγέλασαν ..καί τους ψήφισα ''
Αρνούνται να δηλώσουν ότι είναι άβουλοι πελάτες των κομμάτων που θα ήταν και
μια δήλωση αυτογνωσίας στο κάτω - κάτω .

To να είναι ένα ποσοστό 60% + του συνόλου δεδομένοι πιστοί ψηφοφόροι των
κομμάτων που κατέστρεψαν Ελλάδα κ Κύπρο ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ......
Πελατειακή σχέση με άρωμα ιδιοτέλειας αδιαφορώντας για το σύνολο -Πατρίδα .
Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι η συνήθης φτηνή δικαιολογία τους μετά απο μία
νέα καταστροφή : '' Μέ ξεγέλασαν ..καί τους ψήφισα ''
Αρνούνται να δηλώσουν ότι είναι άβουλοι πελάτες των κομμάτων που θα ήταν και
μια δήλωση αυτογνωσίας στο κάτω - κάτω .
Ναι, συμφωνώ το κακό όμως το κάνανε, η μισή Ελλάδα έχει κουμπάρους αλβανοαλλοδαπούς, σύσσωμοι οι Έλληνες θεωρούν κάτι Αντετοκούμπους Έλληνες. Τα θεμέλια μπήκαν. Τέλος. Και με τα 2 να ψηφίζεις πλέον πάει, δεν υπάρχει σωτηρία. Εγώ το έχω σκεφτεί δε το λέω για πλάκα θέλω να πιάσω ένα χωριό όσο πιο σύντομα γίνεται και να μουτζώνω από ψηλά τα απομεινάρια του ηλίθιου ελληνικού λαού.

Ναι, συμφωνώ το κακό όμως το κάνανε, η μισή Ελλάδα έχει κουμπάρους αλβανοαλλοδαπούς, σύσσωμοι οι Έλληνες θεωρούν κάτι Αντετοκούμπους Έλληνες. Τα θεμέλια μπήκαν. Τέλος. Και με τα 2 να ψηφίζεις πλέον πάει, δεν υπάρχει σωτηρία. Εγώ το έχω σκεφτεί δε το λέω για πλάκα θέλω να πιάσω ένα χωριό όσο πιο σύντομα γίνεται και να μουτζώνω από ψηλά τα απομεινάρια του ηλίθιου ελληνικού λαού.
Kοίτα , η κατάσταση είναι πλέον μή αναστρέψιμη .
Η ισλαμοποίηση της χώρας είναι πλέον θέμα βάθος χρόνου .
Ποιοί ευθύνονται ,το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού
ΑΛΛΑ κι'αυτοί που με την ψήφο τους έδωσαν την δύναμη της εξουσίας
- αποφάσεων όπως σωστά το επεσήμανε ο Ηλίας Βλάχος .
Αυτή η αδιαφορία τέλος πού παρατηρείται απο την πλειοψηφία είναι
μια επισφράγιση του σίγουρου τέλους των Ελλήνων .

Όταν υπερασπίζεσαι την πατρίδα από λαθρομετανάστες είσαι ακροδεξιός ... δηλαδή Μπάτε σκύλοι αλεστε......ξεχάσαμε τα Τέμπη ξεχάσαμε της πυρκαγιές ξεχάσαμε της πλημμύρες ...δεν μας νοιάζει η ακρίβεια δεν μας νοιάζει που μας κλέβουν δεν μας νοιάζει που μας δουλεύουν στα μούτρα μας...ο μεγάλος Έλληναρας θα πάει για τα μπάνια του χέστηκε για την χώρα του

Όταν υπερασπίζεσαι την πατρίδα από λαθρομετανάστες είσαι ακροδεξιός ... δηλαδή Μπάτε σκύλοι αλεστε......ξεχάσαμε τα Τέμπη ξεχάσαμε της πυρκαγιές ξεχάσαμε της πλημμύρες ...δεν μας νοιάζει η ακρίβεια δεν μας νοιάζει που μας κλέβουν δεν μας νοιάζει που μας δουλεύουν στα μούτρα μας...ο μεγάλος Έλληναρας θα πάει για τα μπάνια του χέστηκε για την χώρα του
https://www.tanea.gr/2025/07/10/spo...po-kai-ishowspeed-prokaloun-xamo-stin-athina/ Τα είδωλα των Ελλήνων 😂 😂 😂 Τι σημασία έχει αν έρχονται και άλλοι λάθρο μελλοντικοί Ανετοκούμποι θα γίνουν. Ασε φίλε Ηλία εδώ χάσαμε το έθνος η φτωχοποίηση είναι το κερασάκι στη τούρτα.

https://www.tanea.gr/2025/07/10/spo...po-kai-ishowspeed-prokaloun-xamo-stin-athina/ Τα είδωλα των Ελλήνων 😂 😂 😂 Τι σημασία έχει αν έρχονται και άλλοι λάθρο μελλοντικοί Ανετοκούμποι θα γίνουν. Ασε φίλε Ηλία εδώ χάσαμε το έθνος η φτωχοποίηση είναι το κερασάκι στη τούρτα.
Ωρέ φασίστα δέν βλέπεις το πόπολο πού κινητοποιείται '' Εκεί, μόλις έγιναν αντιληπτοί, ένα κύμα κόσμου έπεσε κατά πάνω τους!'' :):):)

Κούτες πέφτουν απο τα ψηλά τα παραθύρια του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Θεσ/νίκη ,σε καρότσα φορτηγού προς ανακύκλωση.
Και ξαφνικά ..........

"......καίει ακόμη η φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/7).

Η πυρκαγιά ξέσπασε στον υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης και αποβλήτων, με τις συνθήκες έως τώρα να παραμένουν αδιευκρίνιστες. "

Ζήτω η Κολομβία του ευρωπαικού Νότου !

Οι πολιτικοι το μηνυμα το παιρνουν κι εμμεσα απο εμας.
Δεν χρειαζεται παντα η ψηφος.
Οταν γκρινιαζεις συνεχως π.χ. για την τιμη της Βενζινης και καθε Σαββατοκυριακο, 3ημερο κλπ οι ιθύνοντες βλεπουν αυτο...

Screenshot 2025-07-14 at 08-29-01 αθηνών κορίνθου επιστροφη απο τη θαλασσα μποτιλιαρισμα - Goo...png

...σου λει, ψεμματα μας λενε.Εχουν !
Οποτε ρίχτους τους.
Ελληνας, ο πρωταθλητης της κλάψας και της μετριότητας.

Υ.Γ.
Γελαω συνεχως με τον "παλιο στολο" οχηματων που λενε και ολα τα αυτοκινητα γυρω μου ειναι γερμανικα SUVs των 35.000 ευρω +

Οι πολιτικοι το μηνυμα το παιρνουν κι εμμεσα απο εμας.
Δεν χρειαζεται παντα η ψηφος.
Οταν γκρινιαζεις συνεχως π.χ. για την τιμη της Βενζινης και καθε Σαββατοκυριακο, 3ημερο κλπ οι ιθύνοντες βλεπουν αυτο...

View attachment 98155

...σου λει, ψεμματα μας λενε.Εχουν !
Οποτε ρίχτους τους.
Ελληνας, ο πρωταθλητης της κλάψας και της μετριότητας.

Υ.Γ.
Γελαω συνεχως με τον "παλιο στολο" οχηματων που λενε και ολα τα αυτοκινητα γυρω μου ειναι γερμανικα SUVs των 35.000 ευρω +
Υπάρχει εξήγηση γι'αυτό που γράφεις κι'είναι γεγονός .
Η αξιακή, η πνευματική κλπ καταξίωση έδωσαν την θέση τους σήμερα
μέσα στην παρακμή της κυριαρχίας του υλισμού καί της εικόνας στα
ακριβά ρούχα ,ακριβά αυτοκίνητα καί στο δηθενίστικο λοξό βλέμμα .
Αυτή ακριβώς η νοοτροπία είναι πού οδήγησε πολλούς να χάσουν καί
τα σπίτια τους μή ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις που δημιουργεί
η ματαιοδοξία τους .Εδώ ειδικά (Κύπρο )το πράγμα έχει παραγίνει με τους
αρχοντοχωριάτες (δήθεν αρχόντους ).Χάθηκε η αυθεντικότητα του ανθρώπου.

Υπάρχει εξήγηση γι'αυτό που γράφεις κι'είναι γεγονός .
Η αξιακή, η πνευματική κλπ καταξίωση έδωσαν την θέση τους σήμερα
μέσα στην παρακμή της κυριαρχίας του υλισμού καί της εικόνας στα
ακριβά ρούχα ,ακριβά αυτοκίνητα καί στο δηθενίστικο λοξό βλέμμα .
Αυτή ακριβώς η νοοτροπία είναι πού οδήγησε πολλούς να χάσουν καί
τα σπίτια τους μή ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις που δημιουργεί
η ματαιοδοξία τους .Εδώ ειδικά (Κύπρο )το πράγμα έχει παραγίνει με τους
αρχοντοχωριάτες (δήθεν αρχόντους ).Χάθηκε η αυθεντικότητα του ανθρώπου.
Ωραια το εγραψες, ειλικρινα.
Εγω το λεω απλως αμορφωσια και λιμοκοντορισμό.

Ωραια το εγραψες, ειλικρινα.
Εγω το λεω απλως αμορφωσια και λιμοκοντορισμό.
Πήγα Μύκονο για να δώ απο κοντά αυτόν τον ελιτίστικο παροξυσμό
όπου η ασωτία,η ματαιοδοξία του ανθρώπου αλλά καί η βλακεία κτυπάνε κόκκινο .
Σε φίλους που λέω ότι έκανα θρησκευτικό τουρισμό στην Μύκονο δέν με πιστεύει
κανείς .
Δέν με πιστεύουν διότι στο θολωμένο τους μυαλό υπάρχει μόνο η Μύκονος των
non stop πάρτι με ή χωρίς βρακί ......

Back