Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν και είναι σχετικά νωρίς μέχρι την έναρξη, καθώς ο καιρός όπως και η τροφή θα αλλάξει τα δεδομένα, βγήκε κανένας για ανιχνευτικό;
Εδώ δεν έχω δει κανένα. Ίσως κι λόγω των πυρκαγιών που προηγήθηκαν να εξαφανίστηκαν..Ανιχνευτικό κανονικό από τον 15 Αύγουστο και μετά.

Πειτε μου κατι ρε παιδια

Ειναι καποιος απο τα μελη που γραφουν καθημερινα και συμμετεχουν
Που δεν ξερει το ονομα μου;

Ειναι καποιος που μπαινει στο προφιλ μου και δεν βλεπει πως με λενε;

Πειτε μου κατι ρε παιδια

Όχι Χρυσανθε, όλα είναι ξεκάθαρα. Τι συνέβη?

Πειτε μου κατι ρε παιδια

Τζακ Τζακ;;;

Πειτε μου κατι ρε παιδια

Οχι Αντώνη , κανενας

Όχι Χρυσανθε, όλα είναι ξεκάθαρα. Τι συνέβη?
Καλημερα Φιλε
Με κατηγορησε σε προσωπικο μυνημα καποιος που εχει αλλαξει δυο τρια ονοματα και διαφορους λογαριασμους και που εχει αλλο ονομα να φαινεται και αλλο στο προφιλ του(ισως να το λενε και αλλο ονομα στα αληθεια, μονο αυτος ξερει) οτι κρυβομαι πισω απο ονομα ρατσας σκυλου σε κυνηγετικο φορουμ

Το τακτοποιησα το θεμα απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι περαν ολων των αλλων ειναι και στραβος!

Αλλα θα ενημερωσω το προφιλ μου να εχει και αφμ ,μαρκα σωβρακου, χρωμα του αγροτικου και στιγματα κυνηγετικων περιοχων για να μπορεσει ο ανθρωπος να εχει πληρη εικονα

θα βρω τροπο να βαλω στο προφιλ και ποσο πλατος πιανει η φουκτα μου αμα αρχισει τις φαπες! Μπορει να ενδιαφερεται!!!

Εναν κοντο εχει το φορουμ που τον λενε Χρυσανθο

Λετε να χουμε και κανα ψηλο Χρυσανθο να του κλεψω το προφιλ;
.big smile. .sarcastic.

Καλημερα Φιλε
Με κατηγορησε σε προσωπικο μυνημα καποιος που εχει αλλαξει δυο τρια ονοματα και διαφορους λογαριασμους και που εχει αλλο ονομα να φαινεται και αλλο στο προφιλ του(ισως να το λενε και αλλο ονομα στα αληθεια, μονο αυτος ξερει) οτι κρυβομαι πισω απο ονομα ρατσας σκυλου σε κυνηγετικο φορουμ

Το τακτοποιησα το θεμα απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι περαν ολων των αλλων ειναι και στραβος!

Αλλα θα ενημερωσω το προφιλ μου να εχει και αφμ ,μαρκα σωβρακου, χρωμα του αγροτικου και στιγματα κυνηγετικων περιοχων για να μπορεσει ο ανθρωπος να εχει πληρη εικονα

θα βρω τροπο να βαλω στο προφιλ και ποσο πλατος πιανει η φουκτα μου αμα αρχισει τις φαπες! Μπορει να ενδιαφερεται!!!

Εναν κοντο εχει το φορουμ που τον λενε Χρυσανθο

Λετε να χουμε και κανα ψηλο Χρυσανθο να του κλεψω το προφιλ;
.big smile. .sarcastic.
Μη δίνεις σημασία, κατά δήλωση του ιδίου βρίσκεται συχνά πυκνά σε αλκοολική τοξίκωση.

Εσυ φιλε, αστο...σε εχουμε μαθει...περιμενεις στη γωνία σαν τη φτωχοσυμπεθέρα για πεθεριλίκια....
Θες να πεις κάτι συγκεκριμένο??
Γνωριζόμαστε και έχεις το θάρρος και το θράσος να μου απευθύνεσαι με αυτόν τον τροπο

Από την αρχή που έκανα εγγραφή, πάντα έγγραφα με ονοματεπώνυμο, ποτέ δεν έκρυψα ποιος είμαι.
Πάντα εξεφραζα ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ μου γνώμη.
Είναι, αν μη τι άλλο, προσβλητική θα έλεγα το λιγότερο, άτομο που ανοίκει στην ομάδα της διαχείρισης να μου απευθύνεται ΑΝΩΝΥΜΑ και να λέει "σε μάθαμε... περιμένεις στη γωνία σα τη συμπεθέρα".
Έχουμε κυνήγησε ποτέ παρέα?
Εχουμε συνομιλήσει πότε κατειδιαν?
Δυστυχώς κύριε condradosi της διαχειριστικής ομάδας, δε με ξέρεις.
Ο μόνος λόγος, που μπορώ να φανταστώ, που απευθύνθηκες δημόσια σε εμένα, είναι η δημιουργία εντυπώσεων για το άστοχο σχόλιο που έκανες παραπάνω.
Θα ήταν πιο τίμιο από πλευρά σου, αν θίχτηκες από το σχόλιο μου, ένα προσωπικό μήνυμα.

Από την αρχή που έκανα εγγραφή, πάντα έγγραφα με ονοματεπώνυμο, ποτέ δεν έκρυψα ποιος είμαι.
Πάντα εξεφραζα ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ μου γνώμη.
Είναι, αν μη τι άλλο, προσβλητική θα έλεγα το λιγότερο, άτομο που ανοίκει στην ομάδα της διαχείρισης να μου απευθύνεται ΑΝΩΝΥΜΑ και να λέει "σε μάθαμε... περιμένεις στη γωνία σα τη συμπεθέρα".
Έχουμε κυνήγησε ποτέ παρέα?
Εχουμε συνομιλήσει πότε κατειδιαν?
Δυστυχώς κύριε condradosi της διαχειριστικής ομάδας, δε με ξέρεις.
Ο μόνος λόγος, που μπορώ να φανταστώ, που απευθύνθηκες δημόσια σε εμένα, είναι η δημιουργία εντυπώσεων για το άστοχο σχόλιο που έκανες παραπάνω.
Θα ήταν πιο τίμιο από πλευρά σου, αν θίχτηκες από το σχόλιο μου, ένα προσωπικό μήνυμα.
Εχεις Π.Μ

Back