Φυσίγγια για τρυγόνι

Υπάρχουν πολλά ελληνικά φυσίγγια αξιόλογα που μπορούν να ρίξουν όσοι
παίρνουν εμπορικά .
Θάμαι όμως ειλικρινής όπως πάντα .Αν έριχνα εμπορικά καί με περιορισμό
επιλογής μόνο ΕΝΑ θα διάλεγα αυτό σε ν.71/2
Λάμπη έχεις άποψη για το victory challenger 28gr το κυνηγετικό;

Σε δύο που κοίταξα Μπακόλας τα έχει 18 και ο καλικάντζαρος 22€τα 32
Μα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μαλλον καποιο λαθος θα εχει γίνει. Αν τα έχουν όντως τόσο, παω και τα παίρνω από την Beretta

Μα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μαλλον καποιο λαθος θα εχει γίνει. Αν τα έχουν όντως τόσο, παω και τα παίρνω από την Beretta
.....

Αλλά είναι αυτά

Υπάρχουν πολλά ελληνικά φυσίγγια αξιόλογα που μπορούν να ρίξουν όσοι
παίρνουν εμπορικά .
Θάμαι όμως ειλικρινής όπως πάντα .Αν έριχνα εμπορικά καί με περιορισμό
επιλογής μόνο ΕΝΑ θα διάλεγα αυτό σε ν.71/2
Το ρίχνω, αλλά το καλοκαίρι είναι δυνατουτσικο

Το καλοκαίρι όλα τα φυσίγγια μας φαίνονται πιο ζωηρά διότι είμαστε με το μακό μπλουζάκι στο βουνό και νιώθουμε την τουφεκιά πιο έντονη στον ώμο σε σχέση με το χειμώνα που έχουμε βαρύ ντύσιμο. Αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι αν μετρούσαμε πιέσεις στο ίδιο φυσίγγι χειμώνα και καλοκαίρι θα βλέπαμε ουσιαστικά διαφορετικές τιμες.

δεν ειναι μονο αυτο , αλλα με την ζεστη τα φυσιγγια ανεβαζουν πιεσης οπως και εσυ λες , θελει μαλακα φυσιγια 30 γραμμαριων , και ειδικα το μεσημερι με πολυ ζεστη , και λεω μαλακα γιατι εχω ριξει 28γραμμαρια , σπορτινγκ και 32 γραμμαρια , κλωτσουσαν σαν 36 γραμμαριων , οπωτε δεν φτανει να ειναι μονο λιγα γραμμαριων , αλλα και μαλακα

δεν ειναι μονο αυτο , αλλα με την ζεστη τα φυσιγγια ανεβαζουν πιεσης οπως και εσυ λες , θελει μαλακα φυσιγια 30 γραμμαριων , και ειδικα το μεσημερι με πολυ ζεστη , και λεω μαλακα γιατι εχω ριξει 28γραμμαρια , σπορτινγκ και 32 γραμμαρια , κλωτσουσαν σαν 36 γραμμαριων , οπωτε δεν φτανει να ειναι μονο λιγα γραμμαριων , αλλα και μαλακα
Aγαπητέ με τα νέα όπλα σουπερποζέ ή καραμπίνες τα γραμμάρια είναι πλέον αμελητέα .
Σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση στο μαγαζί βιοτέχνη φίλου άκουσα ότι στο Αυγουστιάτικο
για φάσσα τα 2 πρώτα δικά του σε πωλήσεις φυσίγγια είναι ένα 34άρι με ΑΟ (1.85με 686)) κι'ένα επίσης 34 άρι με C7 (1.65 με 688 ) καί τα 2 σε πεντάρια σκάγια .

Εγω την ΑΟ την εχω μισησει λογο ενος μυθικου φυσιγγιου εδω του victory ασπρου 35 γρ
Την μια χρονια να πινεις νερο στο ονομα του και την αλλη να ριχνεις τα καντηλια του βαρους σου
Και ετσι την εχω παρει αρνητικα στην ψυχολογια μου και καθε φορα που βλεπω φυσιγγι με αυτην απλα το αποψευγω εστω και για δοκιμη
Ξερω οτι ειναι λαθος!
Αλλα ετσι νιωθω
Πολυ ιδιοτροπη πυριτιδα
Την c7 απο την αλλη την λατρευω

Back