Μάλλον θέλει να αγοράσει όλα εκείνοςΕγώ ποτέ μου δε κατάλαβα σε αγγελίες και πωλήσεις το : μη ρωτάτε δημόσια... Γιατί ρε φίλε τι έχεις να κρύψεις;

Μάλλον θέλει να αγοράσει όλα εκείνοςΕγώ ποτέ μου δε κατάλαβα σε αγγελίες και πωλήσεις το : μη ρωτάτε δημόσια... Γιατί ρε φίλε τι έχεις να κρύψεις;
Λέγε λέγε μ@λα... να αρχίσουν όλοι από κει να κυνηγάμε με πέτρες μετάΣυνεχιζε παιδι μου εσυ, τον πόνο μας λέμε εμείς. Μόνο diana.
Στης αποθήκες του πρέπει να έχει τόνους.Ξανά έβγαλε ο Δορκάς τα φυσηγγια του ???? Γιατί έχει ο Αλλαγιάννης τα express 32 η είναι παλιά???
Μίλησες τηλεφωνικά μαζί του; Ρωτάω γιατί στο site τα εμφανίζει ως μη διαθέσιμαΞανά έβγαλε ο Δορκάς τα φυσηγγια του ???? Γιατί έχει ο Αλλαγιάννης τα express 32 η είναι παλιά???
Πολύ δύσκολα θα γίνει αυτόΜακάρι να πωληθει σε κάποιον που έχει γνώσης και την αγαπάει την γόμωση φυσιγγίων.
συμφωνω , γιατι τα υλικα ειναι πανακριβα , η γραφειοκρατια στο φουλ , με χαρτια , και θωρακισμενες πορτες , και πολυ χρονο στο περιμενε , που θα περασουν αρκετους μηνες , μην πω και χρονια , με αρκετες δοκιμες για να βρεθει το σωστο σεταπ με τα καθε γραμμαρια , και ολο θα αλαζουν την πυριτηδα , και φτου απο την αρχη , και το κερδος λιγο ως ασυμφοροΠολύ δύσκολα θα γίνει αυτό
Υπάρχει πόλεμος από τους μεγάλους δεν μπορούν οι μικροί να τους συναγωνιστούνσυμφωνω , γιατι τα υλικα ειναι πανακριβα , η γραφειοκρατια στο φουλ , με χαρτια , και θωρακισμενες πορτες , και πολυ χρονο στο περιμενε , που θα περασουν αρκετους μηνες , μην πω και χρονια , με αρκετες δοκιμες για να βρεθει το σωστο σεταπ με τα καθε γραμμαρια , και ολο θα αλαζουν την πυριτηδα , και φτου απο την αρχη , και το κερδος λιγο ως ασυμφορο
Ελάτε να την πάρουμε συνεταιρικα...σαν φόρουμ.....θα φτιάχνουμε τα δικά μας φυσίγγια....
Το μισακο γαϊδούρι το τρώνε τα σκυλιά!Ελάτε να την πάρουμε συνεταιρικα...σαν φόρουμ.....θα φτιάχνουμε τα δικά μας φυσίγγια....
Καλό αυτό, για πιάσε και τα αυγά...Ελάτε να την πάρουμε συνεταιρικα...σαν φόρουμ.....θα φτιάχνουμε τα δικά μας φυσίγγια....
Και γιατί δεν τα βγάζει στην αγορά???Στης αποθήκες του πρέπει να έχει τόνους.
Παραλλαγή του: ''κοινό γάιδαρο τον τρώει ο λύκος''...Το μισακο γαϊδούρι το τρώνε τα σκυλιά!
Θα τα βγάλει σε 5-6 χρόνια που θα έχουν 17€ το κουτί και θα τα πλασάρει και για vintage....Και γιατί δεν τα βγάζει στην αγορά???
Να της βάλουν στον @@# τουςΤιμές Ιταλίας ούτε πρέζα να ειτανε![]()
![]()