Κυνηγετική Γωνιά

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα παλικάρια!

Ελαφριά φυσίγγια σήμερα... Θα χει πολύ ζέστη,το νου σας! 😜😜😜
Έτσι, έτσι !!! Παγωμένο φραπέ, και 24gr #9,5 ... 😜 Χθες το απόγευμα έριξα καμιά 60αριά με το δίκαννο (2 πούλες), και ήταν απόλαυση !!! ;) "NSI trap & skeet" και "Lambro series 2 skeet" ... βρέθηκα και σε πολύ "καλή μέρα" ... και σκόνη τα δισκάκια !!!😀😎

Έτσι, έτσι !!! Παγωμένο φραπέ, και 24gr #9,5 ... 😜 Χθες το απόγευμα έριξα καμιά 60αριά με το δίκαννο (2 πούλες), και ήταν απόλαυση !!! ;) "NSI trap & skeet" και "Lambro series 2 skeet" ... βρέθηκα και σε πολύ "καλή μέρα" ... και σκόνη τα δισκάκια !!!😀😎
Στελιο
Τα 9μιση στα δινουν οσα και τα 7.5-8 νουμερο σκαγι;

Στελιο
Τα 9μιση στα δινουν οσα και τα 7.5-8 νουμερο σκαγι;
Ε ναι, αφού είναι ίδια γραμμάρια ... Δεν έχω ξανακούσει να παίζει ρόλο στην τιμή το νούμερο σκαγιού !!! 🤔
Χθες τα πήρα από το σκοπευτήριο, γιατί δεν είχα πάρει από μαγαζί ... Άμα πω πόσο τα πλήρωσα θα .hair.!!! 10€

Ε ναι, αφού είναι ίδια γραμμάρια ... Δεν έχω ξανακούσει να παίζει ρόλο στην τιμή το νούμερο σκαγιού !!! 🤔
Χθες τα πήρα από το σκοπευτήριο, γιατί δεν είχα πάρει από μαγαζί ... Άμα πω πόσο τα πλήρωσα θα .hair.!!! 10€
Εδω τα σκοεπυτικα τα βρισκεις απο 7.5-9.5
αμα παρεις νουμερο 9-9 1/2 σου λενε ειναι κυνηγετικο φυσιγγι αυτο και ειναι πιο ακριβο
Ενω το 7.5-8 ειναι σκοπευτικο
Μιλαμε για 24 γρ!

Παντως πηρα κατι σκοπευτικα 8αρακια αντι 9.5 που περνω συνηθως και μου αρεσαν μια χαρα θα τα ριξω και σε φασσα αργοτερα οταν σκιζουν χαμηλα για φαι και σε τσιχλα

Δεν θα πληρωνω κανεναν να με κοροιδευει

Back