Νέα σελίδα HuntersLife στο Facebook

Αυτο σε πήραξε το ότι γράφουν 10 άτομα από 3,000+ μέλη δεν είναι θέμα???! Τέλος πάντων καλο είναι να έχει από ολλα το hunterslife.. μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ανταγωνισμός??? πολλοί από εδώ γράφουν και αλλού και άλλοι εμφανίζονται μόνο όταν αρχίσει το κυνήγι για να ανεβάσουν φωτό...
Οι οποίες φωτογραφίες κατά την γνώμη μου, πρέπει να είναι στα όρια του ευγενικού, του καλαίσθητου και στην ανάδειξη της κυνηγετικής δραστηριότητας...
Όχι σφαγεία και γενοκτονίες...
Εδώ αναλαμβάνει η διαχείριση...

Όταν ανακατευτείς μέσα στο σκουπιδαριο του fb μη περιμένεις αποτέλεσμα.
Το αν περιμένουμε αποτελέσματα, άσε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα.
εγώ δεν κατάλαβα πως έγιναν ορατά σε κοινή θέα τα θέματα που ήταν ορατά μόνο για τα μέλη.
Έγιναν ορατά επειδή ο ίδιος, συνειδητά, άλλαξα το ''ορατά μόνο σε μέλη'' σε ''ορατά και σε επισκέπτες''
Και αφού έγιναν ορατά γιατί δεν έγιναν για ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;
Διότι υπάρχει λόγος ο οποίος εξυπηρετεί τις μηχανές αναζήτησης
Δηλαδή εμένα σαν μέλος με γράφεις στα @@ σου αφού μου είχες πει ότι υπάρχουν οι Α κανόνες και τους έκανες Β με το "έτσι γουστάρω".
Δεν σε γράφω, γι αυτό κάθομαι και στα εξηγώ ωραία.
Οι κανόνες αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες.
Το HuntersLife είναι ανοιχτό forum που μπορεί να γίνει μέλος και να γράψει όποιος θέλει, αρκεί να ακολουθεί τους κανόνες.
Επίσης είναι και προσφέρεται, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν σε γράφω, γι αυτό κάθομαι και στα εξηγώ ωραία.
Δεν με ενδιαφέρουν τα ωραία λόγια αλλά οι πράξεις.
Και η πράξη λέει ότι μας γράψατε στα @@ από την στιγμή που χωρίς καμμία ενημέρωση ότι είχαμε γράψει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ βγήκαν σε δημόσια θέα χωρίς την συγκατάθεση μας

Οι οποίες φωτογραφίες κατά την γνώμη μου, πρέπει να είναι στα όρια του ευγενικού, του καλαίσθητου και στην ανάδειξη της κυνηγετικής δραστηριότητας...
Όχι σφαγεία και γενοκτονίες...
Εδώ αναλαμβάνει η διαχείριση...
Δεν κατάλαβες τι έγραψα.....ανέβασε φωτ..όσες θέλεις αλλά ρε φίλε μην το κάνης μόνο για αυτό.... πες και μια καλημέρα αντάλλαξε και μια γνώμη....μην εξαφανιζεσαι 7 μήνες και μετά έχεις και παράπονα

Δεν με ενδιαφέρουν τα ωραία λόγια αλλά οι πράξεις.
Και η πράξη λέει ότι μας γράψατε στα @@ από την στιγμή που χωρίς καμμία ενημέρωση ότι είχαμε γράψει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ βγήκαν σε δημόσια θέα χωρίς την συγκατάθεση μας
Ποια συγκατάθεση να πάρουμε και γιατί? Βρίσκεσαι σε δημόσιο forum, ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Τα έχεις μπερδέψει λίγο...

Επίσης, μίλα καλύτερα.

Ποια συγκατάθεση να πάρουμε και γιατί? Βρίσκεσαι σε δημόσιο forum, ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Τα έχεις μπερδέψει λίγο...

Επίσης, μίλα καλύτερα.
Φυσικά, ποια συγκατάθεση....

Καθόλου δεν τα έχω μπερδέψει.
Επίσης το πώς θα μιλώ και το τι θα λέω το αποφασίζω εγώ.

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, μη χαλάς το τοπικ.
Δεν θα σας απασχολησω άλλο.

Μπορείτε να μας πληροφορήσετε επισήμως, σε ποιον/ποιους ανήκει ιδιοκτησιακά το φορουμ και ποια τα μέλη της κάθε βαθμίδας διαχείρισης;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
@George Ant. Ιδιοκτήτης και Administrator
@Kinigos Moderator
@Kostas ContraDosi Moderator
@Mafia Calabria Moderator
@Manos Administrator
@tsakalos Moderator

Σίγουρα,θα το μάθει,περισσότερος κόσμος.
Κι έτσι,μπορεί να προσελκύσει και διαφήμιση-χορηγία.
Τώρα,η ποιότητα,όλο και σπανίζει.
Προσωπικά,δεν θα συμμετέχω.

Ήθελα να το αναφέρω στις προτάσεις,για τη βελτίωση του forum αλλά το γράφω εδώ.
Αυτό που κάνει ο Παπαδόπουλος,με τα σεμινάρια του Χατζιώτη,θα <<έπρεπε>> να γίνεται, μέσα από το forum.
Σεμινάρια,συνεντεύξεις,με ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο.

Σίγουρα,θα το μάθει,περισσότερος κόσμος.
Κι έτσι,μπορεί να προσελκύσει και διαφήμιση-χορηγία.
Τώρα,η ποιότητα,όλο και σπανίζει.
Προσωπικά,δεν θα συμμετέχω.

Ήθελα να το αναφέρω στις προτάσεις,για τη βελτίωση του forum αλλά το γράφω εδώ.
Αυτό που κάνει ο Παπαδόπουλος,με τα σεμινάρια του Χατζιώτη,θα <<έπρεπε>> να γίνεται, μέσα από το forum.
Σεμινάρια,συνεντεύξεις,με ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο.
για ποιο λόγο;

ο Χατζιωτης εχει μπλεξει με εναν ο οποιος εχει ανεβασει απειρα βιντεο, με διαφορα θεματα στ κανάλι του, εχοντας προσελκύσει πολλές εγγραφές οπότε τσιμάει ευρώπουλα, εαν οχι πολλά κάμποσα...
Φυσικά κανει κακό στην επιχείρησή του μιας και δηλώνει ηλιθιωδώς σε καθε βιντεο οτι δεν εχει σχεση με την τεχνολογία.
Κανονικά τα βιντεακια αυτα θα πρεπει να τα βαλει σε δικό του λογαριασμό και να παιζουν μονο την φίρμα του και να ειναι συνδεδεμένα με το μαγαζί του, για να του προσδώσουν αξία. Αλλά εκεινος λειτουργεί σαν να ειναι στο 1990....

Για να αρχισει να βγαζει λεφτα το φορουμ θα πρεπει τα μέλη να πληρωνουν συνδρομή. Στην Ελλάδα μόνο οτι ειναι τζαμπα εχει πέραση...
Φυσικά θα πρεπει να γραφουν κα καποιοι επωνυμα επαγγελματίες, αλλιως τα μπενέλι θα συνεχίζουν να μην σκοτώνουν :)
Με 3Κ μέλη εγγεγραμμένα δεν....
Αν κάνει το λάθος η διαχείριση να ζητησει 0,5 ευρώ από καθε μελος για τα ετήσια έξοδα θα απογοητευτεί πολύ. Τα μέλη που θα στείλουν τα 50 λεπτά ΔΕΝ θα ξεπεράσουν τον διψήφιο αριθμό.
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να φτιάξει ενα section για μέλη που στέλνουν 2 ευρώ το χρόνο (λίγοι θα είναι) αλλά αυτοί θα πρεπει να έχουν πρόσβαση σε καποιες βιβλιοθήκες - αρχεια, ιδιαιτερες ανοικτες συζητησεις, και προσφορές μονο γιαυτούς για αγορές από κάποια μαγαζια, και θα αποσβέσουν πολλαπλά το 2εύρω που θα δώσουν.

Θυμαμαι πριν μερικα χρονια καποιος κερδισε ενα αεροβολο σε κλήρωση. Ο τυπος που δεν θυμαμαι ποιος ηταν ειχε υποσχεθεί οτι θα γραψει ενα review. Εκείνη την εποχή ήθελα να αγορασω ενα αεροβόλο για να περνάω καποιες ωρες την εβδομαδα κανοντας πραγματακια με τους γιους μου. @@ μύδια... Εαν ειχε κανει το review και δεν το ειδα εγω ζητώ συγνώμη.

Επειδή πάντα στην ζωή μου πορεύτηκα με φάρο -οδηγό την λογική
καί το δίκιο κατάφερα να κάνω πολύ λίγους φίλους καί πολλούς εχθρούς .
Μέ βάση τις πιό πάνω αρχές λοιπόν κρίνω πώς ΔΕΝ ΕΧΩ κανένα δικαίωμα
ευρισκόμενος ως φιλοξενούμενος σ'ένα σπίτι να ορίσω -καθορίσω στον οικοδεσπότη
πώς καί τί θα κάνει ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του .
Είναι απλή ανθρώπινη λογική .

Επειδή πάντα στην ζωή μου πορεύτηκα με φάρο -οδηγό την λογική
καί το δίκιο κατάφερα να κάνω πολύ λίγους φίλους καί πολλούς εχθρούς .
Μέ βάση τις πιό πάνω αρχές λοιπόν κρίνω πώς ΔΕΝ ΕΧΩ κανένα δικαίωμα
ευρισκόμενος ως φιλοξενούμενος σ'ένα σπίτι να ορίσω -καθορίσω στον οικοδεσπότη
πώς καί τί θα κάνει ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του .
Είναι απλή ανθρώπινη λογική .
Σύμφωνο με 100%>> τα παιδιά που το τρέχουν κάνουν ότι μπορούν για το κοινό καλό που είναι το κυνήγι και οι κυνηγιτηκη οικογένεια .. δεν ξέρω τη έξοδα έχουν γιατί είμαι άσχετος από αυτά αλλα σίγουρα κατι βάζουν από την τσέπη τους σε πολύ δύσκολους καιρούς ..θα μπορουσαν αν δεν τους ένοιαζε το φόρουμ να κάνουν άνετα κληστές ομάδες στο viper (όπως έχουν κανη πολλοί που έφυγαν από εδώ ) και να κοιτάζουν την πάρτη τους χωρίς σκοτουρες από της παράξενιες του καθένα μας.....να ξερεται με σιγουριά ότι πολλοί χαίρονται όταν βλέπουν τσακωμούς οι διαφωνίες... και σίγουρα μας συζητάνε με ειρωνίες ...

Εάν θέλει η διαχείριση , διαθέτω τα έσοδα των κοριτσιών του λογαριασμού μου στο only fans 48 ωρων....
Θα έχει έσοδα για 10 χρόνια....
Για να καταλάβω, εσύ βάζεις την τσιμεντοκολώνα μόνο ή και το προϊόν που εφάπτεται;

δεν καταλαβα την διαμαρτυρια σας
Στην Νέα σελίδα HuntersLife στο Facebook δεν θελετε να μπουν περισοτερη στο φορουμ , και να συμετεχουν και στο FB , οσο για τον καθε ασχετο αντικυνηγο που θα σχολιαζει θα τον βαζουμε στην θεση του και θα του εξηγουμε το ονειρο , η θελετε να κριβετε το πραγματικο σας ονομα και να ειστε στην ανωνυμια

Last edited by a moderator:
Για να καταλάβω, εσύ βάζεις την τσιμεντοκολώνα μόνο ή και το προϊόν που εφάπτεται;
Ήμουνα σαφέστατος...
Τα κορίτσια που δουλεύουν για εμένα...
Εκείνα παίρνουν 40%...
Εγω το 40%...
Ο Κυριάκος το 20%.... 😂😂😂😂

καλημέρα στην παρέα...
fb δεν έχω ούτε είχα ποτέ
εκτος .hunterslife είμαι και στο greekspiners ένα φόρουμ το μοναδικό στην Ελλάδα που εσχολιόταν με το ψάρεμα με τεχνιτά δολόματα..
αριθμούσε πάνω απο 4000 μέλοι..
υπηρχε και υπάρχει μια τεράστια συγκομιδη πληροφοριων απο παρα πολλα ατομα που γραφαμε εκει μεσα και ειναι σαν ανοιχτο βιβλιο οπου οποιος κατσει και εχει ορεξη να διαβάσει θα πάρει μια τεράστια πηγη πλοιροφοριών ...
μετα όπου ανοίχτικε το fb για καποιο λογο μέσα σε μια βδομάδα πεθανε δεν έγραφε σχεδον κανεις,,
το λογο δεν μπορω να τον καταλάβω..
στα δικάμας τωρα
η κάθε κηνηση γνοστοποιησης του φόρουμ καλό κανει ...
τα παιδιά τις διαχήρισης γνωρίζουν καλύτερα απο το καθενα τι κηνησεις πρεπει να κανουν..
οι υπόλυπο οπου είμαστε μελοι πρεπει να μην κατακρίνουμε την κάθε κηνηση ..
εαν κάποιος δεν συμφονει απλα δε σημετέχει σε αυτο το σκέλος ...
καλη επιτυχία και συνέχεια

Back