Νέα σελίδα HuntersLife στο Facebook

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

George Ant.

Staff member
Αγαπητά μέλη,

Το HuntersLife, απέκτησε νέα επίσημη σελίδα στο Facebook!

Η σελίδα είναι ανοιχτή σε όλους – είτε είστε μέλη, είτε απλώς περνάτε και ρίχνετε μια ματιά.

👉 Μπορείτε να τη βρείτε εδώ:

Κάντε follow, σχολιάστε, στείλτε φωτογραφίες – η παρέα μας μεγαλώνει και στο social.

Σας περιμένουμε όλους!

HuntersLife Team

Κ
Έχει τόσες σελίδες στο Facebook που η περισσότερες είναι και ότι να ναι, τι δουλειά έχουμε εμείς με το Facebook?
Καλο είναι να υπάρχει το θέμα είναι να απαντά στον κάθε μ@#@@που θα θέλει να μας την λέει

Ουτε εγω εχω facebook κι ετσι θα απεχω..... Πιστευω οτι ειναι και καλο και κακο. Κακο στο οτι θα πρεπει ν'απαντατε στον καθενα οπως λεει ο Ηλιας αλλα απο την αλλη θα μπορουν ν'ακουγονται και μερικες αληθειες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να εχετε πολυ διαθεσιμη ωρα και πολυ γερο στομαχι.

Για ένα φόρουμ οι συγκεκριμένες πλατφόρμες είναι άχρηστες. Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις από αυτές είναι επί πληρώμη προώθηση.
οι νέοι είναι εκεί, αν θες να μεγαλώσει το φόρουμ πρέπει να λικνιστείς εκεί.
Στο φβ μπαίνουν μόνο οι παλιοσειρες (το είπα ευγενικά)

Μια μικρή διευκρίνιση, για όσους μπερδεύτηκαν!

Η νέα σελίδα HuntersLife στο Facebook δεν φτιάχτηκε για να αντικαταστήσει το forum.
Δεν είναι εναλλακτική και δεν έχει σκοπό να πάρει τη θέση του.

Το forum είναι ο πυρήνας.

Το Facebook είναι απλά ένα μέσο για να προσελκύσουμε νέα μέλη και να μεγαλώσει το forum.
Είναι ένας τρόπος να μάθουν περισσότεροι κυνηγοί την ύπαρξη του HuntersLife.

Το Facebook είναι απλά ένα μέσο για να προσελκύσουμε νέα μέλη και να μεγαλώσει το forum.
Αν υπάρχει κάποιο πλάνο να μην μαζευτεί σαβούρα κ μας εκθέτουν σε κόσμο που δεν πρέπει..καλώς.
Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο.
Γενικά το φόρουμ έχει καλό όνομα όσο μπορώ να ξέρω.
Χρειάζεται προσοχή και αυστηρούς κανόνες για να κρατηθεί.

Αυτό που ελκύει περίεργους και ματάκηδες σε αντίστοιχες κυνηγητικές σελίδες στη fatsomalakia , είναι φωτογραφίες θηραμάτων σε καπό ,σε διάταξη σιδηροδρομικής γραμμής κλπ κλπ. Στην προκειμένη νομίζω οτι κανείς απο το φόρουμ δεν πρόκειται να το κάνει ,οπως και τόσο καιρό τώρα που υπήρχε η προηγούμενη σελίδα στο fb και που η συμμετοχή οσων ήμαστε στο φόρουμ ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.
Προσωπικά δεν με χαλάει αλλά απο κει και πέρα ,η αποψή μου είναι οτι δεν πρόκειται να συμβάλλει σε τίποτα ουσιαστικό.
Το φόρουμ ίσως θέλει άλλες ενέργεις να βγάκει μεγαλύτερη δυναμική.

Όταν ανακατευτείς μέσα στο σκουπιδαριο του fb μη περιμένεις αποτέλεσμα.

Άσχετο με αυτό , εγώ δεν κατάλαβα πως έγιναν ορατά σε κοινή θέα τα θέματα που ήταν ορατά μόνο για τα μέλη.
Και αφού έγιναν ορατά γιατί δεν έγιναν για ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;
Δηλαδή εμένα σαν μέλος με γράφεις στα @@ σου αφού μου είχες πει ότι υπάρχουν οι Α κανόνες και τους έκανες Β με το "έτσι γουστάρω".

Όταν ανακατευτείς μέσα στο σκουπιδαριο του fb μη περιμένεις αποτέλεσμα.

Άσχετο με αυτό , εγώ δεν κατάλαβα πως έγιναν ορατά σε κοινή θέα τα θέματα που ήταν ορατά μόνο για τα μέλη.
Και αφού έγιναν ορατά γιατί δεν έγιναν για ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;
Δηλαδή εμένα σαν μέλος με γράφεις στα @@ σου αφού μου είχες πει ότι υπάρχουν οι Α κανόνες και τους έκανες Β με το "έτσι γουστάρω".
Αυτο σε πήραξε το ότι γράφουν 10 άτομα από 3,000+ μέλη δεν είναι θέμα???! Τέλος πάντων καλο είναι να έχει από ολλα το hunterslife.. μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ανταγωνισμός??? πολλοί από εδώ γράφουν και αλλού και άλλοι εμφανίζονται μόνο όταν αρχίσει το κυνήγι για να ανεβάσουν φωτό...

Back